Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:А не знаю, мне по этому поточному саппорт до сих пор(месяц прошел) тарифы ищет
да договор на валютный текущий дали без тарифов и с обещанием закрыть его как только там будет нулевой остаток, хотя по договору это делается через 6 месяцев
Квесторе_поверніться написав:А можете поділитись що в тарифах цікавого?
Якщо простий рахунок на РКО, то нічого невичайного, тарифи на РКО наведені на сайті У національній валюті •Поточні рахунки: для обліку коштів на рахунку та здійснення розрахунково-касових операцій по ньому відповідно до нормативних актів Національного банку України; строк дії не обмежений; початковий внесок не менше 10 грн; поповнення рахунку готівковим та безготівковим шляхом. •Поточні пенсійні рахунки: відкриваються при наявності у вкладників їх пенсійних посвідчень; строк дії не обмежений; початковий внесок не менше 10 грн.; нарахування та виплата відсотків проводиться щоквартально.
іноземній валюті •Поточні рахунки: для обліку коштів на рахунку та здійснення операцій по ньому відповідно до нормативних актів Національного банку України; строк дії не обмежений; початковий внесок становить не менше 5 доларів США або еквіваленту цієї суми в іншій валюті. http://www.oschadbank.ua/ua/private/accounts/
Пы.сы. нажаль більш чітко сказати не можу, бо не користувався
Квесторе_поверніться написав:А можете поділитись що в тарифах цікавого?
Якщо простий рахунок на РКО, то нічого невичайного, тарифи на РКО наведені на сайті У національній валюті •Поточні рахунки: для обліку коштів на рахунку та здійснення розрахунково-касових операцій по ньому відповідно до нормативних актів Національного банку України; строк дії не обмежений; початковий внесок не менше 10 грн; поповнення рахунку готівковим та безготівковим шляхом. •Поточні пенсійні рахунки: відкриваються при наявності у вкладників їх пенсійних посвідчень; строк дії не обмежений; початковий внесок не менше 10 грн.; нарахування та виплата відсотків проводиться щоквартально.
іноземній валюті •Поточні рахунки: для обліку коштів на рахунку та здійснення операцій по ньому відповідно до нормативних актів Національного банку України; строк дії не обмежений; початковий внесок становить не менше 5 доларів США або еквіваленту цієї суми в іншій валюті. http://www.oschadbank.ua/ua/private/accounts/
Пы.сы. нажаль більш чітко сказати не можу, бо не користувався
ну эт не тарифы Скока стоит открытие, обслуживание? Скока стоит зачисление безнала, нала? Скока стоит отправка средств через ИБ на внешку, на свой картсчет, на депо, и, вааще, в ИБ этот 2620 виден?
clientage написав:ну эт не тарифы Скока стоит открытие, обслуживание? Скока стоит зачисление безнала, нала? Скока стоит отправка средств через ИБ на внешку, на свой картсчет, на депо, и, вааще, в ИБ этот 2620 виден?
Я в курсе что это не тарифы))))) До этого писал, что при заключении договора на текущий, дают листочек А4 (додаток до договора) с описанием вышеперечисленных услуг и стоимости