Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На придбання котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (крім природного газу та електроенергії) з відшкодуванням від 20 до 70 відсотків суми кредиту (максимум 12 тис. грн.).» На придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів з відшкодуванням від 30 до 70 відсотків суми кредиту (максимум 14 тис.грн.).
Хтось кредит брав , реально відшкодовують і чи є штрафні санкції за дострокове погашення ?
Сегодня попытался сделать чуть более сложную операцию а именно пополнить депозит открытый в одной области, через отделение в другой. И я не смог это сделать, мы не видим ваши депозиты. 21 век.... Приехали...
Дополнительно добила кассирша, которая не смогла прочитать имя на карте, и отказалась обслуживать, благо рядом сидел другой сотрудник
nik20100 написав:Сегодня попытался сделать чуть более сложную операцию а именно пополнить депозит открытый в одной области, через отделение в другой. И я не смог это сделать, мы не видим ваши депозиты. 21 век.... Приехали...
Дополнительно добила кассирша, которая не смогла прочитать имя на карте, и отказалась обслуживать, благо рядом сидел другой сотрудник
virtuoso написав:Як зараз на рахунок повернення валютних депо - у валюті? Думаю про "весну красну" в доларах... дякую.
Я б оцінив ситуацію з валютою як "під питанням" через дві причини: 1) внутрішня заборона видачі коштів з валютних депозитів "Гнучкий" в валюті при достроковому розірванні - тільки конвертація в гривну по курсу покупки банку 2) зняття 500$ з карткового рахунку в одному із центральних київських відділень нового типу у мене перетворилось на справжній квест - нашкрібали з усіх кас. Тому майте на увазі...
у когось була ситуація - в перших числах місяця в інтернет-банкінгу відсутні діючі депозитні договори - так і пише "шановний клієнт у Вас відсутні депозити". Серце в пятки, шо опять попадалово?!!! на колцентрі тільки по карткам можуть відповісти, по депозитам вони нічого не бачать, дзвоніть типу на відділення, ага в 22.00 там мене і чекають та й ще 1 травня.... Аж 4.05 - інформація з"явилася - та так можна до інфаркту довести людину....
Ваащето каждый день такая ситуациия. Глючит ИБ у Ощада непадецки Бывает, шо и по 5раз ко дню депо пропадают, ИБ подвисает. Заходите почаще, закаляйте ЦНС
virtuoso написав:Як зараз на рахунок повернення валютних депо - у валюті? Думаю про "весну красну" в доларах... дякую.
Не связывайтесь с эти совком. Тупо обманывают.
...................................................... ОщадБанк не возвращает депозиты и не выполняет условия депозитного договора! ......................................................