Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Побажання до представників банку: дуже не вистачає можливості безготівкового обміну валюти через Ощад24! Без неї неможливо дистанційно використовувати банк "на повну потужність". В умовах непередбачуваної волатильності курсу гривні до іноземних валют, оптимальною стратегією є безготівковий перерахунок гривні в банк, безготівковий обмін на $/EUR і розміщення валюти на депозиті. Так от, у Вашому конкуренті все це робиться дистанційно. А з Ощадбанком я маю власноручно купляти валюту (втрачаючи 2% ПФ), і потім поповнювати валютну картку в касі (де купюри перевіряють довго і прискіпливо, дратуючи пенсионерів в черзі ). А банкоматів/терминалів з валютним депозитним модулем в Ощадбанку немає, якщо я не помиляюсь. Це дуже незручно, і реально ускладнює співпрацю з Вашим банком. Чи є в Ощадбанка плани реалізувати можливість безготівкового обміну валюти через Ощад24?
OschadbankUA Доброго дня! Для офрмлення "теплого кредиту" потрібно звертатись тільки напряму до віділення Ощадбанку, чи можлово офрмлення через магазин, наприклад http://boiler.center/uk/content/3-credit-and-installment в якому є в наявності потрібна мені модель за підходящою ціною? Чи є якийсь перелік магазінів з якими працює Ощадбанк? Якщо так, то де цей перелік можливо побачити? Дякую!
BigMan написав:Имею огромное желание взять кредит в Ощаде, но отсутствие возможности безналичного(без %!!!) погашения кредитной задолжености рубит всю задумку на корню
Печаль да и только. Причем для Ощадика також.
Добрый день! Погашение кредитной задолженности без комиссии возможно через веб-банкинг, а также в кассе отделения банка в рамках регионального управления, в котором был оформлен кредит.
Кстати в кассе, через терминал не только в рамках регионального отделения. По крайней мере было именно так. Что то изменилось? Когда? Где можно глянуть в тарифах?
BigMan написав:Имею огромное желание взять кредит в Ощаде, но отсутствие возможности безналичного(без %!!!) погашения кредитной задолжености рубит всю задумку на корню
Печаль да и только. Причем для Ощадика також.
Добрый день! Погашение кредитной задолженности без комиссии возможно через веб-банкинг, а также в кассе отделения банка в рамках регионального управления, в котором был оформлен кредит.
Побажання до представників банку: дуже не вистачає можливості безготівкового обміну валюти через Ощад24! Без неї неможливо дистанційно використовувати банк "на повну потужність". В умовах непередбачуваної волатильності курсу гривні до іноземних валют, оптимальною стратегією є безготівковий перерахунок гривні в банк, безготівковий обмін на $/EUR і розміщення валюти на депозиті. Так от, у Вашому конкуренті все це робиться дистанційно. А з Ощадбанком я маю власноручно купляти валюту (втрачаючи 2% ПФ), і потім поповнювати валютну картку в касі (де купюри перевіряють довго і прискіпливо, дратуючи пенсионерів в черзі ). А банкоматів/терминалів з валютним депозитним модулем в Ощадбанку немає, якщо я не помиляюсь. Це дуже незручно, і реально ускладнює співпрацю з Вашим банком. Чи є в Ощадбанка плани реалізувати можливість безготівкового обміну валюти через Ощад24?
Тут спочатку ІБ треба зробити нормальним, а не такий кастрат, як є зараз ... а потім уже наповнювати функціоналом. Хоча я думаю, ощад буде напевне передостаннім банком (останній буде Укргаз), де буде можливість покупки валюти дистанційно
wildlynx написав:Без неї неможливо дистанційно використовувати банк "на повну потужність". В умовах непередбачуваної волатильності курсу гривні до іноземних валют, оптимальною стратегією є безготівковий перерахунок гривні в банк, безготівковий обмін на $/EUR і розміщення валюти на депозиті.
Обмен валюты онлайн реализован в Привате и.. где ещё? Вы слишком много хотите от Ощада, мне кажется им просто не выгодно.