Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Karab написав: Добрый день! Приносим свои извинения за предоставленные неудобства. В отделении банка можно снять лимиты, но при выезде за рубеж обязательно звонить именно в контакт-центр. Вы можете заказать услугу обратной связи http://www.oschadbank.ua/ua/callback/
Т.е. получается так, что при выезде в Польшу мне снимают лимит на расчеты на территории Польши только на 30 дней. Не лимиты по операциям, а вообще карта не будет работать через 30 дней! И чтобы карта работала на 31 день, то мне нужно будет из Польши, заранее, длительное время дозваниваться в колл центр для того чтобы еще на 30 дней попросить не блокировать карту? Т.е. вы как бы представляете себе сколько будет стоить мне такой дозвон? И почему-то мне кажется, что если я оставлю свой польский номер для обратного звонка, то мне врядли кто-то на него перезdонит, правильно? Т.е. выхода нет ни какого?
Чтобы снять лимит более чем на 30 дней, Вам необходимо будет прозванивать в КЦ каждые 30 дней.
Sanyok77 написав:OschadbankUA Передайте от меня благодарность работникам отделения по адресу Николаев,ул.Металлургов 34. А именно Чиркова Елена, Ковалева Лина. Сотрудницы очень хорошие и качественно обслуживают клиентов.
Приходит мужик в банк за наличкой. Кассир: — Наличных нет. Мужик: — А мне очень надо! Кассир: — На что? — За квартиру заплатить. — Платите безналом, переводом. — И еще в ресторан сходить. — У вас же карта — рассчитаетесь "Визой". — Да я еще хочу телку снять! Кассир показывает на операционисток: — Пожалуйста, выбирайте!
clientage написав:Затем, шо у пышного Ощада есть карты в РАЗНЫХ тарифах МК(в Стандарте) - бесплатное пополнение по б/н, обнал - платный, ИБ - бесплатно.
Под пакет МК взяли VISA (эмбос, мгновенная), а не MC Debit – как-то можно такую визу (по бин бьется как credit) "дебетовой" сделать, отключить полностью услугу кредитного лимита? Или нужно было сразу этот DEBIT выбирать?
sens 1. Здається, що в Ощадбанку ще чи не радянські (?) порядки. 3 каси, але клієнтів всі 3 обслуговують дуже рідко, хоч і черги бувають. Одна займається підшивкою документів, інша... 2. Мене сьогодні дуже здивували. Виявляється, що для того, щоб погасити кредит понад графік платежів , потрібно написати заяву! Минулого разу заплатив лишніх 50 грн, то вони так і пролежали місяць на рахунку! То я ж сам сплачую кошти на рахунок!!! піду завтра і принципово напишу заяву на погашення понад графік на суму 50 копійок!!!! Нехай думають, бо це я буду робити кожний раз, коли буду в банку.
mikola_oliynik написав:sens 1. Здається, що в Ощадбанку ще чи не радянські (?) порядки. 3 каси, але клієнтів всі 3 обслуговують дуже рідко, хоч і черги бувають. Одна займається підшивкою документів, інша... 2. Мене сьогодні дуже здивували. Виявляється, що для того, щоб погасити кредит понад графік платежів , потрібно написати заяву! Минулого разу заплатив лишніх 50 грн, то вони так і пролежали місяць на рахунку! То я ж сам сплачую кошти на рахунок!!! піду завтра і принципово напишу заяву на погашення понад графік на суму 50 копійок!!!! Нехай думають, бо це я буду робити кожний раз, коли буду в банку.
У Ощаді все залежить від спіробітника, попадеш на нормульного - матимеш гарний сервіс, попадеш на ледащо тупе - отримаєш геморрой ...
mikola_oliynik написав:2. Мене сьогодні дуже здивували. Виявляється, що для того, щоб погасити кредит понад графік платежів , потрібно написати заяву! Минулого разу заплатив лишніх 50 грн, то вони так і пролежали місяць на рахунку! То я ж сам сплачую кошти на рахунок!!! піду завтра і принципово напишу заяву на погашення понад графік на суму 50 копійок!!!! Нехай думають, бо це я буду робити кожний раз, коли буду в банку.
Так а в договоре что написано по этому поводу? Или никчему его читать? А вообщето это давно известный метод применяемый банками для доп.заработка. Незя тут раслабляться .
Шановний представник, OschadbankUA ! У приватних повідомленнях адресував конкретне питання, надайте будь-ласка відповідь, а не відсилайте до відділення, щоб не гаяв свій час та нерви. Дякую!
соколок написав:Шановний представник, OschadbankUA ! У приватних повідомленнях адресував конкретне питання, надайте будь-ласка відповідь, а не відсилайте до відділення, щоб не гаяв свій час та нерви. Дякую!
OschadbankUA, 7\16 закінчився термін дії картки під депо. Вроді картка перевипущена автоматично. Доколи вона буде лежати в відділенні де відкривався депо? Зараз відвідати відділення немає змоги. Місяців два буде чекати....не буде знищена? Для того щоб нову карту отримати стару обовязково слід повернути?
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Сер 10 сер, 2016 10:24, всього редагувалось 1 раз.