Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:Я еще попросил менагера показать мне де ЦВВ-код, он сказал, шо щас мы его через ПОС установим. Я переспросил. Он подтвердил, шо тока через ПОС мона ЦВВ установить. Ну я успокоился и не стал его разубеждать
Clientage, я Вам верю. Прям цвв через пос.. менеджер сказал. )
Це майже як "при відкритті доларового депозиту МЗ ваші долари продаються за курсом банку, а при закінченні терміну - купуються за поточним курсом"))) До речі, коли питав у менеджера які тарифи по випущеному пластику, вона відповіла "Які можуть бути тарифи, це ж картка?" Я питаю, за смс-інформування, на приклад, вона: "3 грн в місяць по продукту Моя Картка, 1% при поповненні Мобільних заощаджень та при знятті коштів". Прийшов додому, переглянув тарифи... Схоже ціль менеджера в Ощаді дезінформовувати клієнтів. Чи туди спеціально наберають розумово відсталих? Про її перли стосовно того, що ФГВФО це страхова компанія, а вони зі страховиками не працюють, навіть згадувати не хочу))))
rembo написав:Прошу представника відповісти на наступні питання: - Чи це офіційна практика банку видавати картки у розпакованому вигляді (без конверту), чи це самодіяльність відділення? - Чому при видачі депозитної картки нав'язують кредитний ліміт? Чи обов'язковий він і чи можна отримати депозитну картку без цього ліміту?
Доброго дня! В даний час карти видаються без пін-коду та конверту. ПІН Ви встановлюється клієнтом через термінал. Карта під депозит видається без кредитного ліміту.
Sain_повернувся написав:А мне конвертика не хватило) Карты у работников лежат без конвертов, так что можно дешево скупить у них наборы: номер, срок действия, цвв2 код))))
Расписка о получении карты заполняется вручную на специальных заготовленых бланках. В поле где номер карты вместо средних восьми цифр проставлены буквы Х подразумевающие что заполнять их не надо. Но доблесных работников банка это не останавливает. Они смело пишут цифры поверх. На вопрос зачем. Ведь там специально крестики нарисовали. Получил ответ что это надо для того что вы могли обратитесь в поддержку в случае проблем со своей картой. Тоже не стал их разубеждать.
Sain_повернувся написав:А мне конвертика не хватило) Карты у работников лежат без конвертов, так что можно дешево скупить у них наборы: номер, срок действия, цвв2 код))))
Расписка о получении карты заполняется вручную на специальных заготовленых бланках. В поле где номер карты вместо средних восьми цифр проставлены буквы Х подразумевающие что заполнять их не надо. Но доблесных работников банка это не останавливает. Они смело пишут цифры поверх. На вопрос зачем. Ведь там специально крестики нарисовали. Получил ответ что это надо для того что вы могли обратитесь в поддержку в случае проблем со своей картой. Тоже не стал их разубеждать.
AVZ написав:OschadbankUA Скажите, существуют ли какие-то лимиты при снятии средств в банкоматах Ощада по картам других банков? Можно где-то посмотреть?
Добрый день! Ограничения могут быть установлены банком-эмитентом карты.
Мне только что манагер в отделении сказал, что текущие счета они не открывают, типа раньше были книжки их называли текущими счетами. Теперь текущие счета и карточки одно и тоже. Я понять не могу, он прикалывается?
AVZ написав:OschadbankUA Скажите, существуют ли какие-то лимиты при снятии средств в банкоматах Ощада по картам других банков? Можно где-то посмотреть?
Добрый день! Ограничения могут быть установлены банком-эмитентом карты.
Почему-же? По иностранным картам вы даёте только 2к.