Ощадбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 784785786787788 ... 1858>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ощадбанк (2005 - 2021) 2.4 5 508
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
30%
154
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
27%
138
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
21%
107
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
13%
64
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
9%
45
Всього голосів : 508
Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 10:24

artemiustas написав:Поскажите плз:
1) Как в банке с выдачей валютных депо?
2) Существуют ли отделения без пенсов где можно быстро открыть депо/карту?

1) Банк легко приймає непопулярні рішення про видачу валютних депо гривнею, хоча сам зміст депо і договір передбачають інакше. Це свідчить про те, що у банку проблеми з доступом до валюти. Враховуючи, що цей банк досить цинічно може собі дозволити все, що завгодно, я б заради декількох відсотків не радив ризикувати. Перехитро*опите самі себе.
2) Заходьте у будь-яке відділення ДО дати розсилки квитанцій на комуналку, тобто у першій половині місяця, людей тоді набагато менше. Але на рахунок "швидко" не розраховуйте навіть, якщо ви будете єдиними клієнтом. Все буде досить не швидко.
Bobb

Подякував: 40 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 10:27

Re: Ощадбанк

Bobb написав:1) Банк легко приймає непопулярні рішення про видачу валютних депо гривнею, хоча сам зміст депо і договір передбачають інакше.

Имеются в виду даже те случаи, когда депо забираются в срок?
А если я не хочу забирать в гривне, а допустим пойду на другое отделение и попытаюсь снять с карты, на которую возвращается сумма депо+проценты?
Честно говоря возврат валютных депо в гривне - это как то даже звучит бредово. Данные решения принимаются на уровне отделений или на уровне всего банка?
artemiustas

Подякував: 366 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 10:32

artemiustas написав:
  Bobb написав:1) Банк легко приймає непопулярні рішення про видачу валютних депо гривнею, хоча сам зміст депо і договір передбачають інакше.

Имеются в виду даже те случаи, когда депо забираются в срок?
А если я не хочу забирать в гривне, а допустим пойду на другое отделение и попытаюсь снять с карты, на которую возвращается сумма депо+проценты?
Честно говоря возврат валютных депо в гривне - это как то даже звучит бредово. Данные решения принимаются на уровне отделений или на уровне всего банка?

По терміну валюта капає на валютну картку і забирається валютою.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 10:48

Квесторе_поверніться написав:По терміну валюта капає на валютну картку і забирається валютою.

Теоретично - так. По "Гнучкому" теж до пори було все гаразд.
Я маю на увазі загальні ризики по конкретному банку.

artemiustas написав:Данные решения принимаются на уровне отделений или на уровне всего банка?

Я бачив центральне розпорядження по видачі вкладів в валюті при достроковому розірванні (куди цинічно віднесли і разове зняття з "Гнучкого") гривнею власними очима.
Нема гарантій, що завтра не придумають ще якесь власне трактування по умовах інших депозитів.
Але дивіться самі, мені ж, наприклад, здається, що мінімальна вигода не варта такого ризику.

P.S.: Не впевнений на 100%, але, наскільки я пам'ятаю, в договорі "Гнучкого", який я бачив, наприклад, немає чітко прописано, що кошти повертаються виключно у валюті вкладу. Сказано щось на зразок того, що повертається на рахунок такий-то (валютна картка) або інший рахунок, вказаний вкладником.

Ви такий приходите, а вони - валюти немає, давайте ви відкриєте рахунок в гривні і ми туди перерахуємо за курсом. Преценденти вже є.
Bobb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:01

Bobb написав:Я бачив центральне розпорядження по видачі вкладів в валюті при достроковому розірванні (куди цинічно віднесли і разове зняття з "Гнучкого") гривнею власними очима.
Нема гарантій, що завтра не придумають ще якесь власне трактування по умовах інших депозитів.
Але дивіться самі, мені ж, наприклад, здається, що мінімальна вигода не варта такого ризику.

Не играть в непонятные депо-игры с любыми банками, если условия выглядят привлекательно, но не прописаны подробно в договоре. А валютные ограничения НБУ может принять в один момент, от этого страховки нет и любой "барыга" воспользуется ими для своей выгоды.
aalexz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:05

aalexz написав:А валютные ограничения НБУ может принять в один момент, от этого страховки нет и любой "барыга" воспользуется ими для своей выгоды.

Просто, на даний час, Ощад їх використовує з особливим цинізмом і абсолютно непрозоро (почитайте хоча б як "дуркує" і звивається місцевий представник) - от і все, що я хочу підкреслити.
Прибуток на 10 тис $ в місяць за рахунок вищих відсотків у Ощаді - максимум 1 тис грн. От і самі вирішуйте, чи варто ризикувати отримати свою валюту за курсом продажу за таку вигоду.
Bobb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:08

Bobb написав:
  aalexz написав:А валютные ограничения НБУ может принять в один момент, от этого страховки нет и любой "барыга" воспользуется ими для своей выгоды.

Просто, на даний час, Ощад їх використовує з особливим цинізмом і абсолютно непрозоро (почитайте хоча б як "дуркує" і звивається місцевий представник) - от і все, що я хочу підкреслити.
Прибуток на 10 тис $ в місяць за рахунок вищих відсотків у Ощаді - максимум 1 тис грн. От і самі вирішуйте, чи варто ризикувати отримати свою валюту за курсом продажу за таку вигоду.

Логічно. З державою в азартні ігри сідати глупо. Все одно намахають!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:22

Bobb написав:

На данный момент процент опустили все крупные банки, про евро-банки с их процентом и балансирующие от политики росбанки промолчим. Не будет лучшим вариантом получить валюту в лимите по курсу дня, когда НБУ вздумается прикрыть очередной мешающий типа банк. Естественно, держать всю наличность в одном ощаде незачем, а про цинизм исправления "ошибок системы" в др. банках много чего можно прочитать.
aalexz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:29

aalexz написав:На данный момент процент опустили все крупные банки

На вскидку:
Укрексім, депо в USD на 6 місяців 3,7%. В Ощаді - 5,5% (на 18 міс).
Різниця на 10 тис $ - 12 дол/міс.
Я б краще відніс в Укрексім.
Just my opinion.

P.S.: В Ощаді 6 міс - 4,5%. Це, взагалі - 5 дол/міс. Взагалі нема прро що говорити.
Bobb

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 жов, 2016 11:33

Bobb написав:Я б краще відніс в Укрексім.

В Эксиме мало отделений, они неудобно расположены, в субботу не работают.
Лучше тогда Укргаз имхо.
artemiustas

Подякував: 366 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 784785786787788 ... 1858>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей