|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 29 лис, 2016 14:36
Obval_Defoltovich написав: Ведь нести больше некуда!
Та лана, нема куди...Є схованки. То банкстєри нагнітають, щоб монетки під низькі % несли. Ударимо виносом монеток від банкстерів!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:13
Alexanderman написав:Obval_Defoltovich Эта сумма разбита на жену, маму и меня. На одного человека не больше 7700 долларов лежит. Я в курсе ограничений НБУ. Насчет нести некуда-это не факт. Приват куда более легок на "отдачу". Просто мысли были сдать валюту на февральских хаях.
Тут слід діяти офіційно. Написати цидули щоб зарезервували в касі суми для видачі депо. Цидули зареєструвати і забрати валюту...готівку в касі. При такому підході в мене проколів в Ощаді ще не було. В кого були.... нехай відпишуться.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:17
Игорь Валерьевич написав:Квесторе_поверніться Моей жене точно такое же сказали. 
Так можливо таким макаром хочуть зменшити відтік валюти з депо? Знову ж порада діяти офіційно. І ще в Ощаді дуже не люблять скарги на імя Пишного. Видно за таке шеф персонал не о...Щадить.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:21
Квесторе_поверніться написав: Alexanderman написав:Obval_Defoltovich Эта сумма разбита на жену, маму и меня. На одного человека не больше 7700 долларов лежит. Я в курсе ограничений НБУ. Насчет нести некуда-это не факт. Приват куда более легок на "отдачу". Просто мысли были сдать валюту на февральских хаях.
Тут слід діяти офіційно. Написати цидули щоб зарезервували в касі суми для видачі депо. Цидули зареєструвати і забрати валюту...готівку в касі. При такому підході в мене проколів в Ощаді ще не було. В кого були.... нехай відпишуться.
Я тоже подумал об официальном, письменном обращении. Сейчас жена сходит на прием к управляющему отделения, если сдвигов не будет-завтра три письма отнесу и зарегистрирую в канцелярии.
-
Alexanderman
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:29
Alexanderman, при останньому візиті в відділення Ощаду керівник казав що з валютою при попередньому замовленні ніяких проблем як з депо так і з карткових...готівкою через касу. Один же банк лишився що більше Фонду можна тримати. Ще цей зіпсується....і шо тоді робить. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:35
Квесторе_поверніться написав:Alexanderman, при останньому візиті в відділення Ощаду керівник казав що з валютою при попередньому замовленні ніяких проблем як з депо так і з карткових...готівкою через касу. Один же банк лишився що більше Фонду можна тримати. Ще цей зіпсується....і шо тоді робить. 
Я тоже думаю, что менеджер подумал о лишении квартальной и годовой премии за закрытие валютного депо и отток валюты, да буркнул, что валюты не будет. Но я им предложил условия продления на тех же условиях, при которых я не собирался закрывать депозит и забирать валюту, только срок не 3 месяца, а 2. Обещали перезвонить. Отпишусь позже по результатам похода к управляющему. Далі буде...
-
Alexanderman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:43
Игорь Валерьевич написав:Квесторе_поверніться отток валюты мне кажется хотят уменьшить все банки без исключения, как успешные так и не очень! 
Валюта потрібна як Вашій дружині так і банку. А умови договору банчик повинен виконувати. І клієнт може коректно попередити про свої наміри, щоб банк зміг без напрягу виконати свої зобовязання.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 15:45
Сейчас в банке кредитный лимит на карточки устанавливается? Никто не узнавал, какие условия, какой процент?
-
user412
-
-
- Подякував: 255 раз.
- Подякували: 174 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2016 16:28
Квесторе_поверніться написав: Игорь Валерьевич написав:Квесторе_поверніться отток валюты мне кажется хотят уменьшить все банки без исключения, как успешные так и не очень! 
Валюта потрібна як Вашій дружині так і банку. А умови договору банчик повинен виконувати. І клієнт може коректно попередити про свої наміри, щоб банк зміг без напрягу виконати свої зобовязання.
Честно, я каждый раз после "отношений" с Ощадбанком зарекаюсь туда больше ни ногой. Уровень обслуживания-нулевой. До Привата им очень далеко. Кстати, после посещения руководителя отделения вопрос с выдачей депозита "вроде бы" решен. Подождем 06.12
-
Alexanderman
-
-
-
-
Профіль
-
-
|