Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
в 2015році ризикнула покласти валюту в Ощадбанкна "Гнучкий". Завірили. що забрати можу після 31 дня всю суму і у валюті в будь-який момент. Тепер кажуть що це вже "архівний депозит" і договір не дійсний тобто кошти віддадуть але вже у гривні... Тоді нащо було дзвонити і просити пролонгувати даний депозит? ОЩАДБАНК НЕВИКОНУЄ УМОВ ДОГОВОРУ!!!! Не вірте те що будуть обіцятипрацівники банку = пройде кілька місяців і скажуть, що нічого незнають
natalya написав:в 2015році ризикнула покласти валюту в Ощадбанкна "Гнучкий". Завірили. що забрати можу після 31 дня всю суму і у валюті в будь-який момент. Тепер кажуть що це вже "архівний депозит" і договір не дійсний тобто кошти віддадуть але вже у гривні... Тоді нащо було дзвонити і просити пролонгувати даний депозит? ОЩАДБАНК НЕВИКОНУЄ УМОВ ДОГОВОРУ!!!! Не вірте те що будуть обіцятипрацівники банку = пройде кілька місяців і скажуть, що нічого незнають
Город, отделение, фамилия - кто Вам такое сказал. И нечего кричать большими буквами...
natalya написав:в 2015році ризикнула покласти валюту в Ощадбанкна "Гнучкий". Завірили. що забрати можу після 31 дня всю суму і у валюті в будь-який момент. Тепер кажуть що це вже "архівний депозит" і договір не дійсний тобто кошти віддадуть але вже у гривні... Тоді нащо було дзвонити і просити пролонгувати даний депозит? ОЩАДБАНК НЕВИКОНУЄ УМОВ ДОГОВОРУ!!!! Не вірте те що будуть обіцятипрацівники банку = пройде кілька місяців і скажуть, що нічого незнають
Город, отделение, фамилия - кто Вам такое сказал. И нечего кричать большими буквами...
Это провокатор! Специально для этого только что зарегистрировалась. Если срок валютного депозита (не важно, какого) окончился - деньги в валюте падают на карту или до востребования. Лучше - когда на карту. Снять - вообще без проблем, особенно небольшие суммы. А "Недійсних" договоров (если были внесены деньги и всё сделано правильно) не бывает. Это легко доказать в суде. А вообще, за окончанием срока договора надо следить, чтобы он автоматически не продлился.
Obval_Defoltovich Згідно умов договору "Вкладнику надається право протягом строку (18міс.) разово зняти кошти в повному обсязі з рахунку за умов, якщо початковий внесок зберігався на рахунку не менше 31 дня.При цьому процентна ставка за договором не змінюється." Зачепило те що при відкритті запевнили що і забирати буду у валюті. А тепер це "разове вилучення" прирівнюють до дострокового розірвання договору. Зареєструвалась щоб попередити таких як я -довірливих до державного банку .
Очкарик Яка різниця місце вкладу? Депозит "Гнучкий" , в умовах виразу"дострокове" не має є "має право разово вилучити кошти до до закінчення договору. Чому не попередили що умови договору змінюються? Великим буквами , бо в шоці що на гарячій лінії сказали що такий депозит "архівний"
Haza написав:Щось не можу зрозуміти як правильно оформити платіж по СЕП для поповнення МК, дивлячись на це. В когось є приклад? Буду вдячний!
Там нуна взять ток соответствующий Код банку (МФО) А так на свой 2625 с указанием ИНН и ФИО Вообщем шото типа: МФО банка 322669(для Киева, кроме центрального РУ) Счет 2625....... ЕГРПОУ / ИНН .....ваш ИНН Название Ваше ФИО Назначение платежа Поповнення поточного рахунку власними коштами. Без ПДВ
Obval_Defoltovich написав:Если срок валютного депозита (не важно, какого) окончился - деньги в валюте падают на карту или до востребования. Лучше - когда на карту. Снять - вообще без проблем, особенно небольшие суммы.
В Донецкой области тело депозита не зачисляется автоматически на карту после окончания срока действия депозита, требуют являться в отделение где открывался депозит. Только после обращения к представителю банка на этом форуме местные банкиры произвели зачисление на карту в ручную, такого не позволяет себе ни один банк в котором я обслуживаюсь...