Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый OschadbankUA Прошу пояснить,плачу за коммуналку в Одессе через "ощад24/7",в перечне платежей нет "за электроэнергию"и "за стационарный телефон", посмотрел в отделении банка в киоске самообслуживания данные платежи есть!в системе ГЕРЦ тоже есть, Прошу добавить платежи к оплате . спасибо за ответ
Прошу специалістів допомоги в питанні. Чи можу я заплатити великий рахунок 100к в онлайні (мито)і дістати квитанцію печаткою? В принципі копія піде. А оригинал так розумію можу у відділенні взяти? Чи тільки особисто в відділенні все?
Flicker написав:Прошу специалістів допомоги в питанні. Чи можу я заплатити великий рахунок 100к в онлайні (мито)і дістати квитанцію печаткою? В принципі копія піде. А оригинал так розумію можу у відділенні взяти? Чи тільки особисто в відділенні все?
Можна, я так робив. Але платіть зранку, а то платіж може в той самий день не піти, все дуже повільно обробляється
Можна заплатить любую сумму не более 150 тис.за 1 раз и не забудьте снять лимит (там 15тис.стандарт)через коллцентр. И так можна платить по любым реквизитам на любые счета!
Скорей всего напишу известную для бывалых но интересную для всех вновь прибывших: Комиссия по зачисления средств на Мою карту:
Зачисление средств по расчетному счету (по СЭП) - 1% Если переводить по номеру карты - то 0%
Т.е. переводя с Приват24 с карты для выплат по р/р (или с другого банка) вы платите 3 грн за перевод и 1% от суммы. 3 грн берет Приват, 1% - ощад.
Переводя по номеру карты через Приват24 платите Привату 1% комиссии. Таким образом завести без процентов на МК - невозможно.
Почему появилась эта путаница - ранее на сайте ощада был xls в тарифах МК было написано что зачисление безналичных средств - 0 % комиссии. И где то с 18 ноября появились более четкие тарифы с "общими тарифами" где уже появилась - что МК зачисление без процентов только внутри Ощада (нал/безнал)...
Шановні клієнти! Інформуємо Вас про те, що постановою правління АТ «Ощадбанк» внесено зміни до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та Правил здійснення операцій за рахунками, відкритими фізичними особами у АТ “Ощадбанк”.
Нова редакція Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та Правил здійснення операцій за рахунками, відкритими фізичними особами у АТ “Ощадбанк” вступає в дію з 30.12.2016 р.
Ознайомитися з новою редакцією Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та Правил здійснення операцій за рахунками, відкритими фізичними особами у АТ “Ощадбанк” Ви можете на сайті банку або у відділеннях Банку.