|
УкрСиббанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 09 тра, 2009 14:36
kutuz написав:А 16% ипотеки Украины это сколько прикиньте? И во сколько упали цены на квартиры прикиньте. Будем надеятся что львинная доля кредитов в грн.
не надейтесь:) ипотека во всех банках преимущественно долларовая
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 16:22
parenok написав: по всем картам лимиты платежной системы - до 20 тыс. дол./50 операций
Это лимит в день? Круто! 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 16:35
eromeo написав:parenok написав: по всем картам лимиты платежной системы - до 20 тыс. дол./50 операций
Это лимит в день? Круто! 
У банка могут быть свои лимиты. Наиболее распространённых платёжных систем две - VISA & MasterCard, обе они имеют высокие лимиты. Так откуда тогда берутся низкие лимиты в наших банках?
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 21:50
Мені пояснювали, що питання ліміту постійно переглядається і ніяк не можуть із ним щось вирішити, тому ліміт однієї операції - скільки банкнот вилізе на видачі банкомата. Зверніть увагу, це не жарт, саме так пояснюють менеджери одного з відділень у центрі Києва, а якщо згадати, що в мене "Активні гроші+", то зрозуміло, що це на Антоновича, 97.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 22:07
С Днём Победы!!!
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 22:43
I.De написав:Мені пояснювали, що питання ліміту постійно переглядається і ніяк не можуть із ним щось вирішити, тому ліміт однієї операції - скільки банкнот вилізе на видачі банкомата. Зверніть увагу, це не жарт, саме так пояснюють менеджери одного з відділень у центрі Києва, а якщо згадати, що в мене "Активні гроші+", то зрозуміло, що це на Антоновича, 97.
не все операции с картой ограничиваются получением денег в банкомате
а в отверстие для выдачи денег банкомата действительно не пролезет, к примеру, 10 тыс. грн. Даже в купюрах по 100 грн. И это тоже не шутка
по суточным лимитам я писал выше
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2009 01:51
Некоторые банкоматы выдают только по 500 грн. за одну опирацию...бывает и такое...
-
Twen
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2009 15:05
parenok написав:I.De написав:Мені пояснювали, що питання ліміту постійно переглядається і ніяк не можуть із ним щось вирішити, тому ліміт однієї операції - скільки банкнот вилізе на видачі банкомата. Зверніть увагу, це не жарт, саме так пояснюють менеджери одного з відділень у центрі Києва, а якщо згадати, що в мене "Активні гроші+", то зрозуміло, що це на Антоновича, 97.
не все операции с картой ограничиваются получением денег в банкомате  а в отверстие для выдачи денег банкомата действительно не пролезет, к примеру, 10 тыс. грн. Даже в купюрах по 100 грн. И это тоже не шутка  по суточным лимитам я писал выше
Для такого рахунку видача готівки таки основна. Та й для мене це головне
Укрсиббанк точно закладає двосотенні купюри, тож ліміт по готівці 200х40, тобто 8000 грн за раз.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 тра, 2009 23:54
I.De написав:parenok написав:I.De написав:Мені пояснювали, що питання ліміту постійно переглядається і ніяк не можуть із ним щось вирішити, тому ліміт однієї операції - скільки банкнот вилізе на видачі банкомата. Зверніть увагу, це не жарт, саме так пояснюють менеджери одного з відділень у центрі Києва, а якщо згадати, що в мене "Активні гроші+", то зрозуміло, що це на Антоновича, 97.
не все операции с картой ограничиваются получением денег в банкомате  а в отверстие для выдачи денег банкомата действительно не пролезет, к примеру, 10 тыс. грн. Даже в купюрах по 100 грн. И это тоже не шутка  по суточным лимитам я писал выше
Для такого рахунку видача готівки таки основна. Та й для мене це головне Укрсиббанк точно закладає двосотенні купюри, тож ліміт по готівці 200х40, тобто 8000 грн за раз.
Т.е., имеем нормальную "ликвидность" картчки 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 тра, 2009 00:38
Завтра заканчивается месячный депо в Форуме. Они снизили ставки (с 25 до 22), так что решил отнести денюжку в Укрсиб на АД. У них на сайте упоминается такая акция как "чужой вкладчик", которая предусматривает до +0.5% годовых. Нигде больше она не упоминается. Собственно, вопрос - кто-то уже пользовался данной акцией, и что мне надо при себе иметь (договора Форума, оканчивающегося числом открытия вклада хватит?)
-
Haborym
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
|