|
УкрСиббанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 24 чер, 2009 17:53
1) Открывал в мае этого года.
2) Наверное все-таки MC Maestro (бесплатно) - сейчас проверить не могу.
3) За 50 грн. заказал дополнительную Visa Classic (кстати, потом цену подняли до 100 грн., а теперь снова опустили до 50грн.).
Я уже писал, что они зачастили с изменением тарифов.
А в том, что к одному карт. счету привязываются карты разных классов, не вижу ничего странного. То же в Форуме с "Вильным рухом"...
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 чер, 2009 18:55
В "Форуме" к карте более высокого класса можно открыть карту классом ниже. Наоборот - нельзя.
-
Alex Smith
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 24 чер, 2009 20:16
Alex Smith написав:В "Форуме" к карте более высокого класса можно открыть карту классом ниже. Наоборот - нельзя.
Правила конкретного банка.
Ибо ИМХО счет - есть первичное, он открывается в любом случае.
К счету привязана карта. Возможность привязать к счету не одну карту не есть что-то нереальное.
Какого класса карта - это вообще наверное не имеет значения, за какую клиент готов заплатить - ту и привяжут.
Но, вероятно не во всех банках такое допускают, ссылаясь на собственные логические умозаключения
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 09:54
Посмотрел, и теперь уже точно: MC Maestro персонифицированная (специально оговаривал) и к ней в качестве дополнительной - Visa Classic.
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 10:29
Заплатив необходимое РКО и предоставив все необходимые данные можно открыть любую ПК к одному счету. Все очень просто - каждая карта имеет свои параметры.
-
KDM
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 12:13
Добрий день! Хотів би через форум достукатись до банку. Може банк почитаючи мою скаргу на форумі на кінець відреагує! Копія скарги яку я відсилав в банк на емайл:
Незадовільна робота банку. У мене кредит у Вашому банку. В минулому році виникали незначні протермінування платежів в наслідок чого плачу на 2% більше. З грудня минулого року неодноразово звертався з проханням не нараховувати повишені відсотки в звязку з тим, що протягом пів року справно оплачую кредит. 26.02.09 письмово звернувся зі своїм проханням у відділення №363. Потім неодноразово телефонував по тел 80445900685 до спеціаліста Юлі. З відділення 363 отримував усні відповіді про зайнятість кредитного відділу. Оплачую тіло кредиту достроково, а відсотки кожен місяць до 5-ого числа. Минулого місяця звернувся у відділення з проханням взяти кошти за % по кредиту. Касир нарахувала приблизно 140 доларів. Здивувався чому мало... Думав що накінець перерахували завищені 2%! Оплатив 200 доларів!!! На всяк випадок!У цьому місяці виявляється що маю ще прострочку 3 долари! І штраф за прострочку 27 доларів! Невідомо як у Вас працюють касири та кредитні спеціалісти, але моєму терпінню прийшов край! Звертався з письмовою заявою про перехід на обслуговування до іншої філії. Відповдь не отримав. Зустрітись з обласним керівництвом не получається хоча я звертався в прийомну центрального офісу м.Івано-Франківська до секретаря з проханням прийняти мене керівництвом банку. Крім перелічених проблем було багато інших, про які я згадаю якщо мені прийдеться звертатись з позовом до суду. Внаслідок яких, я закрив поточні рахунки у Вашому банку. Прошу негайно відреагувати на моє звернення, відмінити нарахування штрафу, зняти нарахування повишених 2% річних. В іншому випадку вимушений звертатись до суду в м.Івано-Франківську. Дякую за співпрацю...
Невже керівники банку не читали скарги? Перша така скарга мною офіційно зареєстрована в банку ще 26.02.2009 року. Прошу банк, якщо звісно керівники читають цей форум, терміново вирішити питання по моїй скарзі.
Буду тримати Вас шановні читачі форуму в курсі справ, про те як працює банк. Дякую за увагу.
-
tymkivmyroslav
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 12:32
беспредел
-
viktorzvv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 12:34
Народ поверьте, нельзя у них подшить к младшей карте старшую. Фу, 3 дня мытарств и я забрал свои евро, мрачный банк 
-
неэкономист
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 12:38
В "Активних грошах" тільки так і відбувається: спочатку обов'язково отримуєш дешеву миттєву картку, а потім, за бажання клієнта, відкривається Классік або Голд на правах додаткової картки.
Востаннє редагувалось I.De в Чет 25 чер, 2009 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 12:38
Невже керівники банку не читали скарги? Перша така скарга мною офіційно зареєстрована в банку ще 26.02.2009 року. Прошу банк, якщо звісно керівники читають цей форум, терміново вирішити питання по моїй скарзі.
Буду тримати Вас шановні читачі форуму в курсі справ, про те як працює банк. Дякую за увагу.[/quote]
Мой Вам совет - хотите чтобы отделени 363 на голове постояло и решение вопроса ускорилось? тогда надиктуйте Вашу жалобу по телефону 8 800 5005 800 затем 5 и сообщите оператору что хотите зарегистрировать официальную устную жалобу. Поверьте моему опыту, так дело пойдёт значительно быстрее!
-
AVYMAN
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему