УкрСиббанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 177178179180181 ... 399>
Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 18:56

Я бы взял все лучшее из обоих вариантов и объединил их в один... :D
Не пойму, все же 50 или 100 грн.? :lol:
Alex Smith

Подякував: 35 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 19:13

У меня вопрос к знатокам:
Срок действия основной карты (мгновенной Виза классик эконом) - 07.2010;
дополнительной (Виза классик) - 04.2012.
(речь идет об "активных деньгах").
Если после окончания срока действия основную карту не перевыпускать (зачем она мне, если есть доп. карта классом выше), не заблокируется ли дополнительная?
Заранее благодарю.
Alex Smith

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 21:04

Неужели работников банка не предупреждают о каких-либо изменениях в тарифах хотя бы за неделю?

В этот раз молчок, интригу закручивают :lol:
moonoom

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 21:11

Re: Скарга
Невже керівники банку не читали скарги? Перша така скарга мною офіційно зареєстрована в банку ще 26.02.2009 року. Прошу банк, якщо звісно керівники читають цей форум, терміново вирішити питання по моїй скарзі.
Буду тримати Вас шановні читачі форуму в курсі справ, про те як працює банк. Дякую за увагу.[/quote]

Мой Вам совет - хотите чтобы отделени 363 на голове постояло и решение вопроса ускорилось? тогда надиктуйте Вашу жалобу по телефону 8 800 5005 800 затем 5 и сообщите оператору что хотите зарегистрировать официальную устную жалобу. Поверьте моему опыту, так дело пойдёт значительно быстрее!

Согласен с AVYMAN, решат и скажут о сроках реализации. Можно попробывать в НБУ накатать, но жалоб в НБУ шас много и должного эффекта может и не быть. А если в суд, то чем будете аргументировать? Судя по всему просрочка у вас была за 12 месяцев в сумме более 30 дней и называть её "незначні протермінування платежів" довольно тяжело))). Думаю суд не выиграете.
Самый действенный способ - жалоба на 8 800 5005 800.
moonoom

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:11

moonoom
На 8 800 5005 800. скаржився. Передають у відділення. Там передали на Львів. Звідти на Київ. Тепер Київ ніяк не може зібрати кредитний комітет і скасувати ті 2%!!!
Але річ не у 2%!!! Банк просто не реагує на звернення своїх партнерів! Тих людей які платять в період кризи відсотки! Різні там телефони типу "8800" створені для того, щоб психологічно заспокохти людей. Банк розраховує на те що клієнт забуде, не захоче тягатися і т.д.
Тепер на рах. прострочок. Вони у мене в більшості випадків виникали через те, що люди які нараховували суму до сплати брали до уваги завідомо меншу суму. Вони помилялися на 1 день. Казали що так працює їх програма! Пізніше почали радити платити трохи більше ніж рахує програма... Шановні!!! Банк повинен купити хороше програмне забеспечення. Якщо я платив 300 доларів то найшов би ще 10!!! Це очевидно. Я готую документи до суду. А тут пишу для того щоб потім юристи банку не розказували про те що я не звертався і т.д. Крім того у мене скоро буде запущений великий транспортний сервер, там я обовязково застережу тисячі перевізників від стосунків з даним банком.
Хто може підкажіть адреси форумів де можна розмістити інформацію про банк?
p.s. В цьому банку у мене другий кредит. Перший я достроково сплатив . Думаю достроково погасити і другий. Свій поточний рахунок закрив. Карткові банк закрити не може!!! Хоча я письмово звертався! Хоча працівник банку дав розписку про те що банк притензій не має. (Поки, що) Ось так шановні! Думайте самі чи потрібен такий банк, якому наплювати на свого клієнта...
tymkivmyroslav

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:17

Сьогодні натрапив на закрите відділення Укрсибанка на пр. 40-ліття Жовтня в Києві. Пояснення знайшов одразу: за 200 м є працююче відділення.
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:28

octopus написав:
Alex Smith написав:parenok, раз уж вы здесь, развейте сомнения - после 30 июня комиссию 1% за снятие наличных по "АГ" будут вводить, или нет?

parenok написав:с радостью бы, но...
по-русски: "не знаю, как и вы"
Ну вы даете! А как же тогда понимать
https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/c ... ive_money/ ?
а там разве сказано, что ее не будет?:)
parenok

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:34

Нет, там сказано
Отримання готівки:
— у відділеннях та банкоматах УкрСиббанку та банкоматах банків-партнерів2 - Безкоштовно
2-Якщо картковий рахунок було відкрито до 24.02.2009, то комісія складатиме 1% від суми отриманої готівки.
Отсюда логично сделать вывод, что если карт. счет открыто после 24.02.2009, то комиссии не будет, т.к. упоминания об акции убрали.
Или в УкрСибе не берут комиссию, только если явно об этом написано?
Востаннє редагувалось Alex Smith в Чет 25 чер, 2009 22:40, всього редагувалось 2 разів.
Alex Smith

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:37

tymkivmyroslav, повышают ставку за совокупные просроченные платежы свыше 30 дней.
Вони у мене в більшості випадків виникали через те, що люди які нараховували суму до сплати брали до уваги завідомо меншу суму. Вони помилялися на 1 день. Казали що так працює їх програма!
Нет никаких "вони" (человека, который считает %%), и ошибка в днях исключена (если дата выпадает на выходной, то переносится на СЛЕДУЮЩИЙ рабочий день). У тысяч людей нет ни одного дня просрочки. У них "вони" правильно считают? Не думаю.
p.s. Бюррократизм не отрицаю (при рассмотрении вопросов), это зло
parenok

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 22:41

Alex Smith, согласен, не сказано. Но все прозрачно - Снимают комиссию, если написано :)
Повторюсь, больше сказать ничего не могу: не знаю :oops:
parenok

#<1 ... 177178179180181 ... 399>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми