Не пойму, все же 50 или 100 грн.?

|
|
![]() Я бы взял все лучшее из обоих вариантов и объединил их в один...
![]() Не пойму, все же 50 или 100 грн.? ![]()
![]() У меня вопрос к знатокам:
Срок действия основной карты (мгновенной Виза классик эконом) - 07.2010; дополнительной (Виза классик) - 04.2012. (речь идет об "активных деньгах"). Если после окончания срока действия основную карту не перевыпускать (зачем она мне, если есть доп. карта классом выше), не заблокируется ли дополнительная? Заранее благодарю.
![]() Неужели работников банка не предупреждают о каких-либо изменениях в тарифах хотя бы за неделю?
В этот раз молчок, интригу закручивают ![]()
![]() Re: Скарга
Невже керівники банку не читали скарги? Перша така скарга мною офіційно зареєстрована в банку ще 26.02.2009 року. Прошу банк, якщо звісно керівники читають цей форум, терміново вирішити питання по моїй скарзі. Буду тримати Вас шановні читачі форуму в курсі справ, про те як працює банк. Дякую за увагу.[/quote] Мой Вам совет - хотите чтобы отделени 363 на голове постояло и решение вопроса ускорилось? тогда надиктуйте Вашу жалобу по телефону 8 800 5005 800 затем 5 и сообщите оператору что хотите зарегистрировать официальную устную жалобу. Поверьте моему опыту, так дело пойдёт значительно быстрее! Согласен с AVYMAN, решат и скажут о сроках реализации. Можно попробывать в НБУ накатать, но жалоб в НБУ шас много и должного эффекта может и не быть. А если в суд, то чем будете аргументировать? Судя по всему просрочка у вас была за 12 месяцев в сумме более 30 дней и называть её "незначні протермінування платежів" довольно тяжело))). Думаю суд не выиграете. Самый действенный способ - жалоба на 8 800 5005 800.
![]() moonoom
На 8 800 5005 800. скаржився. Передають у відділення. Там передали на Львів. Звідти на Київ. Тепер Київ ніяк не може зібрати кредитний комітет і скасувати ті 2%!!! Але річ не у 2%!!! Банк просто не реагує на звернення своїх партнерів! Тих людей які платять в період кризи відсотки! Різні там телефони типу "8800" створені для того, щоб психологічно заспокохти людей. Банк розраховує на те що клієнт забуде, не захоче тягатися і т.д. Тепер на рах. прострочок. Вони у мене в більшості випадків виникали через те, що люди які нараховували суму до сплати брали до уваги завідомо меншу суму. Вони помилялися на 1 день. Казали що так працює їх програма! Пізніше почали радити платити трохи більше ніж рахує програма... Шановні!!! Банк повинен купити хороше програмне забеспечення. Якщо я платив 300 доларів то найшов би ще 10!!! Це очевидно. Я готую документи до суду. А тут пишу для того щоб потім юристи банку не розказували про те що я не звертався і т.д. Крім того у мене скоро буде запущений великий транспортний сервер, там я обовязково застережу тисячі перевізників від стосунків з даним банком. Хто може підкажіть адреси форумів де можна розмістити інформацію про банк? p.s. В цьому банку у мене другий кредит. Перший я достроково сплатив . Думаю достроково погасити і другий. Свій поточний рахунок закрив. Карткові банк закрити не може!!! Хоча я письмово звертався! Хоча працівник банку дав розписку про те що банк притензій не має. (Поки, що) Ось так шановні! Думайте самі чи потрібен такий банк, якому наплювати на свого клієнта...
![]() а там разве сказано, что ее не будет?:)
![]() Нет, там сказано
Отримання готівки: — у відділеннях та банкоматах УкрСиббанку та банкоматах банків-партнерів2 - Безкоштовно 2-Якщо картковий рахунок було відкрито до 24.02.2009, то комісія складатиме 1% від суми отриманої готівки. Отсюда логично сделать вывод, что если карт. счет открыто после 24.02.2009, то комиссии не будет, т.к. упоминания об акции убрали. Или в УкрСибе не берут комиссию, только если явно об этом написано? Востаннє редагувалось Alex Smith в Чет 25 чер, 2009 22:40, всього редагувалось 2 разів.
![]() tymkivmyroslav, повышают ставку за совокупные просроченные платежы свыше 30 дней.
Нет никаких "вони" (человека, который считает %%), и ошибка в днях исключена (если дата выпадает на выходной, то переносится на СЛЕДУЮЩИЙ рабочий день). У тысяч людей нет ни одного дня просрочки. У них "вони" правильно считают? Не думаю. p.s. Бюррократизм не отрицаю (при рассмотрении вопросов), это зло
![]() Alex Smith, согласен, не сказано. Но все прозрачно - Снимают комиссию, если написано
![]() Повторюсь, больше сказать ничего не могу: не знаю ![]()
|
|