УкрСиббанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5556575859 ... 399>
Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2009 16:50

MOSS написав:
Интересно а вы были в других местах?В Привате, Укрсоце итд?Господа мы имеем дело с украиной.Наймите на работу французов,платите им по-европейски-все будут довольны.А так -дешево и сердито,если чего-сразу в рыло.Спасибо французам они еще как-то наладили работу в банке который куплен в 2006 году.

На мой взгляд это не проблема клиента кому и сколько платят, для клиента бывает очень даже не дешево, но почему то все равно сердито...А говорить, радуйтесь, могло быть и хуже - это наша национальная черта наверно :?
То, что показали по СТБ - на мой взгляд очень характерно, очень похоже- при любой нестандартной ситуации - все как уср...сь, извините, и дурака включают :roll:
tre

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 січ, 2009 23:57

Скажите, с чем связано закрытие укрсибом некоторых своих отделений, когда все у них так хорошо: и французы, и перед физиками 15%, и ласточки в рекламе летали.
alisov

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 00:06

alisov написав:Скажите, с чем связано закрытие укрсибом некоторых своих отделений, когда все у них так хорошо: и французы, и перед физиками 15%, и ласточки в рекламе летали.

слава богу наконец то одумались а то по центральным улицам каждые 500 метров отделение Укрсиба бало
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 00:28

Користуюсь картковим рахунком "Активні гроші". Його оформлення розкрило лице персоналу центрального (!) відділення банку у Хмельницькому.
Задавши кілька питань операціоністу, повідомив про свій намір відкрити депозит "Активні гроші". На той момент я не знав про існування окремих продуктів - власне вкладу за вимогою та карткового рахунку із однаковою назвою. Під час оформлення, копіювання мого паспорту я розмовляв із операціоністом стосовно платіжної картки, яка власне до цього рахунку прикріплена. Після нібито закінчення і як мені була видана квитанція на внесення коштів на рахунок, я поцікавився: "а як бути ж із карткою?". На що отримав відповідь, що картка не передбачена, все через касу відділення. Тобто фокус номер раз. Це викликало здивування, оскільки кількома хвилинами до цього ми розмовляли про картки.
Ми вияснили що до чого і ясна річ, я забажав відкрити мені саме картковий рахунок. До цього я ознайомився із тарифами на обслуговування карток по цьому рахунку із сайту. Мені принципово потрібна можливість розрахунку карткою в інтернеті, тому мені потрібна картка Visa Classic. Підчас оформлення цього разу, я розповів про необхідність Visa Classic. Мені було сказано, що за-замовчуванням там буде саме Classic. Щоб не збрехати, я разів 3-4 наголошував на принциповості цього. "Так-так-так. Все буде добре." Мене переконували, що буде саме те що я хочу. "Чекайте 10 днів, в нас супер-пупер авіа-пошта, швидко ваша картка буде тут".
Яке ж було моє здивування коли завітавши до них через 2 тижні і відкривши конверт із карткою - я побачив Maestro :) На цей раз я ледве не з'їв операціоніста. "Ой, Ви знаєте, це на запрлатних проектах класік, а тут ось маестро". Ще намагався відмазатись. що для випуску додаткової картки типу Visa Classic, потрібно спершу мати основну :) Довелось чекати ще 10 днів на виготовлення Classic :evil:
Ось так розходяться слова, сказані в різний час.
Та і взагалі відповіді на питання даються якось неохоче. Не тому що немає бажання, а від незнання відповіді на них. Це величезний мінус персоналу. Хоча в певній мірі він є досить привітним.
В цьому ж відділенні роком раніше брався кредит. Ситуація орієнтовно схожа - дівчинка, що його оформлювала - особливою компетентністю не відзначалась, хоча намагалась це приховати і поводилась чемно.
Взагалі банк справляє позитивне враження і надійне враження через акціонерів. Спеціально щоб підтвердити чи спростувати ці враження і завітав на даний форум.
maerts

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 10:33

Месяц минул, как я заказал карточку МастерКард к депозиту "Активні гроші", карточки до сих пор нет. :evil: :evil: Нах.. мне нужна их сраная маэстро, ее нигде за границей не принимают, просто писец... Заказывал В Киеве.
Персонал отделения меняется каждую неделю. :evil:
rudik

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 10:38

maerts написав:Ми вияснили що до чого і ясна річ, я забажав відкрити мені саме картковий рахунок. До цього я ознайомився із тарифами на обслуговування карток по цьому рахунку із сайту. Мені принципово потрібна можливість розрахунку карткою в інтернеті, тому мені потрібна картка Visa Classic. Підчас оформлення цього разу, я розповів про необхідність Visa Classic. Мені було сказано, що за-замовчуванням там буде саме Classic. Щоб не збрехати, я разів 3-4 наголошував на принциповості цього. "Так-так-так. Все буде добре." Мене переконували, що буде саме те що я хочу. "Чекайте 10 днів, в нас супер-пупер авіа-пошта, швидко ваша картка буде тут".
Яке ж було моє здивування коли завітавши до них через 2 тижні і відкривши конверт із карткою - я побачив Maestro :) На цей раз я ледве не з'їв операціоніста. форум.

Выдача Маэсто это такой хитрый ход со стороны банка, чтобы вы заказали еще и полноценную допКарту.. Да, А стоит она 50грн. Еще и месяц будете ждать. Еще и 1% комиссссия за снятие наличности в банкомате.. Вот такой замечательный Банк.... :twisted: :evil:
rudik

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 10:47

[quote="alisov"]Скажите, с чем связано закрытие укрсибом некоторых своих отделений, когда все у них так хорошо: и французы, и перед физиками 15%, и ласточки в рекламе летали.[/quote]

Ща все банки проводят реструктуризацию . Экономят так сказать.
NoNaMe

Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 10:49

Месяц минул, как я заказал карточку МастерКард к депозиту "Активні гроші", карточки до сих пор нет. :evil: :evil: Нах.. мне нужна их сраная маэстро, ее нигде за границей не принимают, просто писец... Заказывал В Киеве.
Персонал отделения меняется каждую неделю. :evil:

Я просто счёт хочу открыть. А за карту предупреждали, что денег стоит. И читать договор на обслуживание нужно.
NoNaMe

Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 10:58

rudik написав:Выдача Маэсто это такой хитрый ход со стороны банка, чтобы вы заказали еще и полноценную допКарту.. Да, А стоит она 50грн. Еще и месяц будете ждать. Еще и 1% комиссссия за снятие наличности в банкомате.. Вот такой замечательный Банк.... :twisted: :evil:

Я прекрасно знал, что классик стоит 50 грн. Меня это устраивало. Но не нужно было этого цирка, сразу бы две заказали да и всё.
maerts

Повідомлення Додано: Пон 26 січ, 2009 12:23

NoNaMe написав:Ща все банки проводят реструктуризацию . Экономят так сказать.

Закрывают отделения не все!
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

#<1 ... 5556575859 ... 399>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей