Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
позитив написав:Може хто підказати, в А24, можна інтернет карту замовити?
А Вам в якій валюті?
Доповідаю Являюсь новим клієнтом банку, банк зацікавив високими відсотками по депо та можливістю їх відкривати та поповнювати використовуючи А24, тут планую тримати доларові депо, але при поповненні доларової карти для виплат, банк знімає 0,5% комісії, от тепер думаю, як це обійти
позитив написав:Може хто підказати, в А24, можна інтернет карту замовити?
А Вам в якій валюті?
Доповідаю Являюсь новим клієнтом банку, банк зацікавив високими відсотками по депо та можливістю їх відкривати та поповнювати використовуючи А24, тут планую тримати доларові депо, але при поповненні доларової карти для виплат, банк знімає 0,5% комісії, от тепер думаю, як це обійти
В приват налил, решил не переходить за фонд в привате и налил еще в А-Банк, буду теперь снимать пенку.....надеюсь все будет хорошо с банком но если что есть фонд
Добрий день. Цікавлять депозити. Бо в Приваті вже не відкриваються. Розкажіть хтось:) Можна мати 30 депо в Приваті і 30 в А-банку? Депозити майже такі самі тут? Відкривати універсалку і КДВ? Де є які приховані комісіі?