підкажіть, будь ласка, як відкрити новий депо, коли висвітлює таке "меню"

|
|
![]() bobobo
У меня изначально тоже такое отображалось в Гугл Хром. В Фаефоксе и Итернет Эксплорере было все ОК. Связывался с представителями банка по чату (высылал скриншоты) и через пару недель все стало нормально и в Хроме. Вообще-то желательно всегда указывать, в каком браузере, при каком разрешении экрана и на какой операционной системе просматриваете, и какие дополнительные настройки и программы стоят (антивирусы и дополнения к браузеру).
![]() Alexander_s в мене така картинка в усіх браузерах (ІЕ, Мозілла і Хром), представники з он-лайн підтримки не наголошували на встановлених антивірусах, кількості пікселів і т.п., мова 1 раз йшла тільки про куки
![]() ![]() bobobo
Как вариант - а не пробовали заходить в А-Приват24 с другого комьютера (планшета, смартфона)? У знакомых, на работе и т.д.?
![]() ![]() Re: А-Банк
По гривневой знаю-помню. У меня именно с дол. уни 0.5 взяло. 01.09 делал ту же операцию и не было комиссии. ![]() bobobo Така біда у багатьох, "Ви не один". Я подавав заяви і від себе, і через відділення, надсилав скріншоти, отримував смс-ки у відповідь протягом місяця. Потім махнув рукою. Ще через два-три тижні зробили, зателефонували, запитали чи все гаразд. Подивився - справді депозити з'явилися. Гадаю, у Вас також "все буде добре". З часом (до двох місяців).
|
|