Идеи: портфель (июнь-декабрь 2014)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 905906907908909 ... 2501>
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2014 23:00

В продолжение разговора про Иловайск (не могу ни про рынок думать не про эмитентов. есть сейчас занятия поважнее):
Прес-служба батальйону "Донбас" інформує
За останніми новинами з фронту. Станом на зараз у місті Іловайськ знаходиться виключно батальйон "Донбас" і сили ВСУ.
Як і вранці 2/3 міста знаходиться під контролем украінських силовиків. 1/3 тримає незаконне збройне формування "Оплот".
Батальйони "Дніпро" та "Азов" знаходиться за межами Іловайська. Протягом дня ними було здійснено спроби зайти до міста, але вони не мали успіху.
Бійці "Донбасу" відбили спробу терористичного угрупування "Восток" увійти до Іловайська з півночі, з підкріпленням (шість одиниць танків). В ході двохгодинного бою два танки терористів було знищено, два підняли білий прапор, два відійшло.
Завдяки вдалій роботі батальйону "Донбас" та артдивізіону ВСУ було знищено половину особового складу супротивника.
На західній околиці міста, під селом Грабське, терористи влаштували засідку. Втративши свій танк і БМП, вони захопили автобус з пораненими бійцями "Донбасу".
Двоє поранених загинуло. Інших вдалося відбити.
На східній околиці Іловайська вівся запеклий бій з терористами "Оплоту". За результатами якого "Донбас" знищив двадцять терористів і три міномети.
Крім того, українські військові відрізали постачання зброї та боєприпасів з боку Донецька; знищили КамАЗ та БМП терористів; в результаті вибуху боєкомплекту тіла бойовиків ефектно злетіли у повітря; також захоплено велику кількість зброї і спорядження.
В полоні знаходяться двадцять два терористи, з яких двоє громадян Чеченської республіки, п'ять кадрових російських військових у формі, два громадянина Словаччини (сербського походження).
Втрати батальйону "Донбас" за сьогодні - двоє героїв. ВСУ - семеро. Україна втрачає кращих у війні за свою свободу. Тож молімося за них. Співчуваємо родинам та друзям. Щиро.
Усіх поранених евакуйовано.
За результами боїв за Іловайськ та попередніх операцій "Донбас" проявив себе, як досвідчена та професійна команда військових, які здатні виконати будь-яку команду, особливо за умови надання своєчасної підтримки.
Ми сподіваємося на скоріше поповнення лав батальйону.
Слава Україні! Слава її героям!
komp
1
 
Повідомлень: 8381
З нами з: 08.11.07
Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.
 
Профіль
1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2014 23:16

Тымчук сегодня в ударе:
Я так полагаю, когда нынешнего мэра Москвы Собянина сменит комендант из батальона «Донбасс», москвичи еще будут убиваться в очередях за украинскими флагами в попытках угодить новой власти. На продажу синей и желтой краски, кстати, в российских городах тоже придется ввести талоны.
А пока – спасибо за поддержку отважным местным ребятам. Мы в долгу не останемся, освободим вас от диктатуры, дайте только срок.

Если серьйозно то конечно большой поклон и уважение тем героям которые это все сегодня провернули в самом центре Москвы. Больший урон самовлюбленной России нанес наверное только Руст приземлившийся на Красной площади в 87.
geizer2000
 
Повідомлень: 572
З нами з: 20.03.07
Подякував: 158 раз.
Подякували: 150 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2014 23:30

  vladislavlvov написав:Приличный автомобиль в Донецке можно купить у хозяина за 1-2 тысячи гривен.
Это дно цены или как?

А вы поезжайте, и потом нам расскажете :wink:

trendmaker Бедняга,как с такой неокрепшей психикой ты по улице ходишь,а вдруг НЛО тебя похитит? Не боишься? предлагаю тебе сменить свой ник на РАNIKmaker
Востаннє редагувалось Evgeny в Сер 20 сер, 2014 23:54, всього редагувалось 1 раз.
Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2014 23:39

Семен Семенченко
1 мин. ·
Никогда не думал что у нас столько настоящих друзей. Спасибо всем. Когда слышишь столько взволнованных голосов, чуствуешь такую поддержку то хочется жить. Жить и никуда не сворачивать с того пути на который мы когда то стали. За эту страну, этих людей.. Спасибо всем.
Теперь давайте по порядку. Со мной все нормально. Два осколка в бедре ( не повреждены ни крупные сосуды, ни нервы), осколок под левой лопаткой. Пробил броник, расколол лопатку, застрял в ребре. Осколки не развлекали, так что если услышите звон рамки в аэропорту- то это я: ). Врачи говорят- в рубашке родился. Я думаю, что вашими молитвами. Сейчас в реанимации. Обязуюсь смыться отсюда в течение десяти дней. Поезжу пока в коляске в батальоне. Одной машиной больше: )
По Иловайску. Мы там с сводной ротой ВСУ. Все наши потери не при штурме, а при попытке удержать город малыми силами. На внешнем об воде остались укрепрайоны террористов. Там Шахтерск, Днепр, Азов.
Бойцы ежедневно отбивают танковые атаки, бои не прекращаются ни днем ни ночью. Против нас чечены, кадровые военнослужащие РФ, банды Оплот и Восток. Последний- старый знакомец еще с Карловки- сегодня получил по зубам крепко. Уничтожено два танка, двое выкинули белый флаг, двое смылись. Уничтожено половина пехоты наступающей с танками. Сгорели синим пламенем также боезапас идущий к Оплоту- камаз и бмп.
Террористы постоянно купят из градов с Донецка, в общем идет натуральная тотальная война. И тут мы надеемся на помощь других добровольческих батальонов. Час назад Юра Берёза, командир Днепра сказал что будет завтра в городе. Я ему верю. Надеюсь также на помощь Азова и Шахтерска. Город уже наш и если поднажать то можно быстро отделить Донецк от других группировок. Хлопцы- мы на Вас рассчитываем, поднажмите.
Ко мне приехали дети. Слов нет, одно большое, человеческое счастье. И не слушайте страшилок про страшные войска РФ, вечеров и великого ПУ. Все они страшны настолько, насколько мы им позволим. Все будет хорошо. Слава Украине!
Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Сер 20 сер, 2014 23:51

Где завтра будут котировки ЯСКа интересно. Или пока оф. инфы нет паник слива не будет?
kapitan_a
 
Повідомлень: 475
З нами з: 24.04.13
Подякував: 281 раз.
Подякували: 61 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2014 00:01

kapitan_a а к чему тут ЯСК?
jenya555
Аватар користувача
 
Повідомлень: 3162
З нами з: 22.01.10
Подякував: 714 раз.
Подякували: 414 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2014 00:07

Re: Идеи: портфель

Очевидцы: в Макеевке в из-за артобстрела загорелся "Ясиновский коксохимический завод"
http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1390283
ROMEO_UX
Аватар користувача
 
Повідомлень: 467
З нами з: 29.03.13
Подякував: 3 раз.
Подякували: 55 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2014 00:54

Evgeny
1
Форумчанин року
 
Повідомлень: 38938
З нами з: 03.10.11
Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.
 
Профіль
52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2014 06:04

100 % продажа валютной выручки

Национальный банк Украины с 21 августа на 3 месяца повысил норму обязательной продажи валютной выручки экспортерами с 50% до 100%. Об этом говорится в постановлении регулятора N515 от 20 августа, которым располагает УНИАН.
Камикадзе
 
Повідомлень: 2091
З нами з: 04.09.11
Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.
 
Профіль
1
Повідомлення Додано: Чет 21 сер, 2014 09:14

Заява Публічного акціонерного товариства «Укрнафта» з приводу повідомлення Генеральної прокуратури України про розпочате кримінальне провадження стосовно службових осіб ПАТ «Укрнафта»

20 Серпень 2014

У зв’язку з повідомленням про розпочате кримінальне провадження стосовно службових осіб ПАТ «Укрнафта», розповсюдженим 19.08.2014 року Управлінням зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, вважаємо за необхідне повідомити наступне.

ПАТ «Укрнафта» переконане, що належне розслідування кримінального провадження, розпочатого Генеральною прокуратурою України, однозначно призведе до його закриття у зв’язку з встановленням органом слідства відсутності як складу кримінального правопорушення, так і самої події кримінального правопорушення.

Як відомо, приводом для проведення прокурорської перевірки та подальшого відкриття кримінального провадження стало поширення Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, в тому числі у ЗМІ, завідомо неправдивих повідомлень про нібито допущені ПАТ «Укрнафта» порушення, які мали місце під час проведення 29.07.2014 року аукціону з продажу нафти власного видобутку.

ПАТ «Укрнафта» запевняє громадськість та органи досудового слідства в тому, що докладе максимум зусиль у сприянні найшвидшому встановленню істини в справі. Ще 05.08.2014 року ПАТ «Укрнафта» надало Генеральній прокуратурі України на її письмовий запит всю необхідну інформацію та пояснення щодо проведеного аукціону з продажу нафти, в т.ч. щодо законності процедури його організації та формування ціни лотів.

В контексті поширених центральними органами влади та правоохоронними органами звинувачень ПАТ «Укрнафта» запевняє, що ціна нафти на аукціоні, який відбувся 29.07.2014 року, була сформована виключно на підставі вимог і відповідно до приписів нормативних актів Кабінету Міністрів України. За параметрами якості нафти та умов її поставки встановлена ціна цілком відповідала цінам нафти на світових ринках. Покупцями нафти на аукціоні стали вітчизняні виробники нафтопродуктів ВАТ «НПК-Галичина» та ПАТ «Укртатнафта», в яких, до речі, держава володіє частками 25% і 43% відповідно.

ПАТ «Укрнафта» звертає увагу на те, що відповідно до чинної редакції Кримінального процесуального кодексу України відкриття кримінального провадження відбувається лише за фактом подання будь-ким заяви про злочин, що, на жаль, не убезпечує від зловживань зацікавлених осіб їх правом на звернення до правоохоронних органів. Тому, є дуже передчасними наведені в повідомленні Генеральної прокуратури України ствердні висновки, згідно з якими службові особи ПАТ «Укрнафта» вчинили злочин та спричинили збитки державі. За таких обставин ПАТ «Укрнафта» має надію, що ЗМІ та громадськість з належним розумінням сприймуть невідповідність змісту повідомлення Генеральної прокуратури України фактичним обставинам та вимогам нормативних актів, включаючи вимогу Конституції України щодо забезпечення презумпції невинуватості.

Окремо вважаємо за необхідне попередити посадових осіб Міністерства енергетики та вугільної промисловості України про персональну відповідальність за шкоду, завдану ПАТ «Укрнафта» в результаті їх намагань будь-якою ціною сприяти комерційним інтересам окремих бізнес-структур. Переконані, що однією з основних причин виникнення даної конфліктної ситуації стало залучення радників Міністра енергетики та вугільної промисловості на громадських засадах де-юре до виконання державних функцій, а де-факто – до впровадження нових схем і оборудок на нафтогазовому ринку, зокрема шляхом спотворення результатів конкурсу з визначення біржі для проведення торгів з продажу нафти, газового конденсату та скрапленого газу, в результаті якого переможцем була визнана підконтрольна їм структура. Іншою важливою причиною конфлікту стали подальші намагання Міністра захистити результат корупційних дій особистою участю в судових засіданнях. Саме ці факти повинні стати належним об’єктом прокурорського реагування.

Правління ПАТ «Укрнафта»
San
Аватар користувача
 
Повідомлень: 33504
З нами з: 08.04.08
Подякував: 2332 раз.
Подякували: 2612 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 905906907908909 ... 2501>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
Идеи: портфель (2015) 1 ... 2500, 2501, 2502
Гордый » Чет 01 січ, 2015 06:36
25018 1031029
Переглянути останнє повідомлення
Чет 31 гру, 2015 23:32
Evgeny
21576 845286
Переглянути останнє повідомлення
Суб 31 тра, 2014 23:24
Serhij
14472 376218
Переглянути останнє повідомлення
Нед 30 чер, 2013 21:59
Мыцик
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама