Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Аспирант1 написав:zzzzzz моя 52 на 48 за сохранение в ЕС... НБУ снизил ставку до 16,5% с 18%
Правління Національного банку знизило облікову ставку до 16,5% річних. Про це повідомила глава НБУ Валерія Гонтарева під час прес-конференції щодо рішень Правління НБУ з монетарної політики. "Хочу повідомити, що правління НБУ продовжує пом’якшення монетарної політики. Сьогодні правління вирішило знизити облікову ставку до 16,5% річних. Таке рішення відповідає як поточним тенденціям інфляційного розвитку, так і оцінкам Національного банку щодо досягнень інфляційних цілей на поточний та наступний роки", - заявила Гонтерава. За її словами, визначальні поточні тенденції – це стійке зниження інфляційного тиску, покращення інфляційних очікувань і стабільна ситуація на валютному ринку.
Рад буду услышать соображение по ЕВЕ. 1.16 достаточно притягательно віглядит, но не исключен и вынос до 1.2 имхо на "позитиве" по британцам. Думаю, что шортить можно лишь после мощного залива на пике позитиво. ибо могут наказать. но вот есть еще мнение, что евро в принципе уже идет на разворот.
Andrew2 написав:Рад буду услышать соображение по ЕВЕ.
сегодня-завтра поколбасит, а со след. недели уже смотреть нужно. имхо сейчас любой прогноз - бессмысленное угадывание пальцем в небо.
а вообще, если абстрагироваться от брексита, и просто глядя на график - то возможная цель вроде как 1,18. но свои деньги на это не поставил бы, риски слишком высоки.
Востаннє редагувалось baffet в Чет 23 чер, 2016 16:06, всього редагувалось 1 раз.
Аспирант1 написав:zzzzzz НБУ снизил ставку до 16,5% с 18%
Вот наконец-то наступил переломный момент, когда ставки по депозитным сертификатам опустятся ниже ставки по ОВГЗ. Напомню, еще вчера НБУ привлекал по депосертификатам на 14 дней,деньги под 18% у банков, сегодня эта ставка уже будет снижена до 16,5% ( по ОВГЗ ставки колеблются 16,5-17,2% в зависимости от сроков) Все помнят,что в первую очередь ликвидность должна пойти в ОВГЗ, а потом уже и на фонду.Посмотрим.