Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
starmaks написав:Наскільки я розумію, проблеми=втрати отримали ті, хто погнався за зайвим відсотком і кошти розмістив (підписав договір) з фін.компанією. А такі депо не покриваються фгвфо.
starmaks написав:Наскільки я розумію, проблеми=втрати отримали ті, хто погнався за зайвим відсотком і кошти розмістив (підписав договір) з фін.компанією. А такі депо не покриваються фгвфо.
Сорі, та наразі читати не буду, якось згодом. Але якщо питання тільки у зустрічних вимогах та договорах з фін.компанією, то предмету дискусії взагалі немає.
І повірте, прецедентом "міхи" я цікавився глибоко, достатньо.
starmaks написав:А вам не здається, що врахування зустрічних вимог це Нормально?
Нормально при условии что клиент может погасить свою задолженность или же ему будет зачтено встречные требования. Но никто этого не делает - могли бы отдать 99к и оставить 1к, ну или с запасом. Вопрос тут больше в другом - нигде этого не прописано в законе. Если явно не указано в договоре на кредит/депозит что депозит выступает залогом, то какого Фонд морозит депозит? Потому что ему так удобно? Вот и с Приватом ему будет что-то другое сделать удобным. Например те депо, что пошли в субординированный долг не выплачивать за счет Фонда, а ждать например реализации залогового майна Приватбанка.
starmaks написав:А вам не здається, що врахування зустрічних вимог це Нормально?
Нормально при условии что клиент может погасить свою задолженность или же ему будет зачтено встречные требования. Но никто этого не делает - могли бы отдать 99к и оставить 1к, ну или с запасом. Вопрос тут больше в другом - нигде этого не прописано в законе. Если явно не указано в договоре на кредит/депозит что депозит выступает залогом, то какого Фонд морозит депозит? Потому что ему так удобно? Вот и с Приватом ему будет что-то другое сделать удобным. Например те депо, что пошли в субординированный долг не выплачивать за счет Фонда, а ждать например реализации залогового майна Приватбанка.
Якщо хтось не отримає свої 99 після врахування зустрічних вимог, то згоден що це "зрада". Не готовий прокоментувати наскільки це регламегтовано тим чи іншим нормативним документом, однак по суті процес правильний.
Щодо субординованого депо/боргу, то здається закон не може мати зворотньої сили, принаймні в даному випадку так точно. І тому перспективи судового процесу проти держави (якщо все справді піде таким чином) оцінив би як високі.
П.С. Треба спробувати читнути публічну угоду "мізи". Думаю питаня закриття зустрічних вимог регламентоваго там. Банки наразі розміщують пункти, кттрі кажуть що борги клієнта можуть бути стягнуті за рахунок будь-яких коштів клієнта в банку ...так ось