Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Меня интересовала разница для пенсионера между случаями, если он перейдёт в Дельту по рекомендации от "Главного пенсионера" или без таковой. Имеется ли какой-то бонус для него?
«2. Необходимо иметь непосредственно сам купон или достаточно номера? Купон можна отримати по електроній пошті, мені так купони прислали по депозитам.» Мне тоже прислали купоны по депозитам, только по обычной почте. Не знаю, кому их раздать. Я так понимаю, если рассылают по электронке, то «Другу» для оформления достаточно лишь номера купона, или я ошибаюсь?
«3. Можно ли пополнять "Пенсійну картку" помимо зачисления пенсии? Цікаво, але я не бачу, чому можуть бути обмеження.» Дело в том, что некоторые банки запрещают пополнение пенсионных карточек за исключением зачисления пенсий и соц. выплат.
Шановний ForumArc, надаємо відповіді на Ваші запитання:
ForumArc написав:Есть несколько вопросов: 1. В чём интерес пенсионера, который оформит получение пенсии в Дельте по рекомендации "Главного пенсионера"? 2. Необходимо иметь непосредственно сам купон или достаточно номера?
Після оформлення «Пенсійної картки» та отримання спеціального Листа-запрошення від Дельта Банку пенсіонер зможете взяти участь у акційній програмі "Коло друзів для пенсіонерів", яка дозволяє Клієнтам Дельта Банку та їх друзям отримати найвищі розміри процентних ставок за новими вкладами. Детальніше з умовами акції Ви можете ознайомитися на сайті Банку: http://deltabank.com.ua/ua/news/archive/view/263
ForumArc написав:3. Можно ли пополнять "Пенсійну картку" помимо зачисления пенсии?
Так, можливо. Звертаємо Вашу увагу на те, що процент на позитивний залишок по "Пенсійній картці" від Дельта Банку складає 15% річних і переглядатися у найближчий перспективі не буде.
ForumArc написав:4. Какие лимиты установлены по "Пенсійній картці"?
motosmile написав:Хочу уточнить у Вас по поводу кредитки №1, для оформления нужна будет только справка о доходах? в других ваших продуктах было еще и ограничение в возрасте, 25 ил 26 лет, из-за этого не мог открыть карту раньше, хоть и являюсь вашим клиентом, имею несколько ЧГ, смогу в таком случае оформить эту кредитку?
Шановний motosmile, дозвольте Вам нагадати, що на сторінці: topic2023.html?start=3000 вже надавалася інформація про передбачену можливість БЕЗ довідки про отримання доходів оформити "Кредитну картку № 1" з кредитним лімітом до 10 000 грн. В той же час, для оформлення картки з кредитним лімітом, що перевищує 10 000 грн., довідка з місця роботи потенційного Держателя про отримані ним доходи за останні 6 місяців - є обов"язковою при прийнятті Банком рішення за кредитом. Що стосується вікової категорії потенційних Держателів вказаної картки, то вона повинна знаходитись в діапазоні від 26 до 65 років. Більш детально з умовами нового продукту Ви матимете можливість ознайомитись вже найближчим часом на офіційному сайті Банку.
tatop написав:Подібна ситуація була з БМ банком за січень 2011. Представники БМ банку пояснили, що це звязано з тим, що з січня 2011 року БМ Банк вийшов з АУБ і на сайті АУБа публікувати дані діяльності банку вроді не з руки. Цю інформацію потрібно було отримувати з неофіційних джерел. За лютий на сайті АУБа вже є результати БМ Банка і клієнти можуть спати спокійно. Представники ж Дельти мовчать, нічого не пояснюють. Клієнти легко хвилюються. Ці ж результати вже є в НБУ. Ну чи важко привести 7 цифр для заспокоєння публіки і потенційних клієнтів. Тим більше шановна ОР тут рекламувала дуже привабливі продукти Дельти. Шановна ОР, Delta official, приведіть 7 цифр для заспокоєння форумчан.
Шановні форумчани, Дельта Банк є членом Асоціації українських банків (АУБ), починаючи з 21.07.2006 року, що підтверджується інформацією, розміщеною на офіційному сайті АУБ: http://aub.org.ua/index.php?option=com_ ... &Itemid=44. За інформацією, отриманою в АУБ, показники діяльності Дельта Банку за станом на 01.03.2011 року, будуть розміщені на відповідному розділі сайту АУБ вже у понеділок, 04 квітня поточного року. Будь-ласка, слідкуйте за оновленням інформації на сайті АУБ.
Також дозвольте виразити щиру вдячність всім учасникам цієї гілки форуму за прояв зацікавленості до Дельта Банку та виявлений недолік, який завдяки Вам буде усунуто.
Вчера позвонили из Банка в 8 вечера: "- Добрый день, т.к. вы наш лояльный клиент, у нас для Вас подарок - карточка с 5000 гривнами на счету. Приходите, заберите",- девушка наивно так решила сыграть с кредитчиком другого Банка))) - Спасибо, но я кредитами не пользовался, надеюсь, и не воспользуюсь"
Спрашивается, нафига мне кредит в 5000 гривен, если у меня депозит в 10 раз больше ?