Дельта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1213141516 ... 1037>
Повідомлення Додано: Нед 16 гру, 2007 15:45

Мой друг ложил год назад, недавно забирал вклад + проценты.
Ложил гдето часа три!!!!! Реально я задолбался его ждать!!!1 Девочка какихто боков напорола, потом три часа исправляля!!!
Снимал свой вклад он недели две, причин по которым ему не отдавали вклад было немеряно... Когда в итоге отдали деньги, то отдали часть в доларах а часть в гривнах ( ложил в доларах) он начал возмущатся, и знаете что ему ответили???? Дословно:
-Скажи спасиба что вообще отдали!!!

Вот так... :?
zimbo

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2007 10:13

Re: ДЕПОЗИТ В ДЕЛЬТА БАНКЕ

NATA написав:Кто и что может сказать по работе с депозитами в дельте?
Уж очень и них привлекательные проценты?
Одни из самых высоких в Киеве.
Не хотелось бы влететь.

Ребята это ж Дельта!!!!!!!!!!
Вы видели их рекламу депозитных вкладов? 18% при вкладе от 1 млн. грн. больше года, но жирным шрифтом при этом пишут, что они учасники ФГВН :lol: . Тоесть с милиона вы полюбом получите 50т. :lol:
По моему все ясно сразу.
А насчет высоких процентов - не могут выйти на дешевые кредиты за рубежом, вот и мутят. По поводу возврата - прочтите пост zimbo. Мне добавить нечего.
zvir

Подякував: 18 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 гру, 2007 11:53

Кроме того, что % по депозиту насторожил, так еще был неприятно удивлен, что эта акция действует только на определенные гоорда.. даже не на все обласные центры. :? Почему нету в Харькове они не компетентны отвечать :evil:
Troll

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2007 20:52

досвідроботи

а що ви хотіли від банку, вузькоспеціалізованого, ще й спеціалізація - споживче кридитування. лихварство було колись гостро розкритиковане християнською мораллю.ринок насичений. гравців багато.Дельта не подобається - щасти Вам в іншій установі.
Та я не про це. Я про умови. Вже багато людей писали про те, що тут з радістю беуть студентів воістину так.я обходив багато банків. для студентів в основному пропонують позицію - асистент помічника замісника менеджера по роботі з бозна чим. цікаво? перспективно. але таким чином можна весь потенціал пригальмувати.
В Дельті ситуація дещо інакша. Мені запропонували позицію в управління, що займається моніторингом та fraudprevention. З/п прийнятна. Графік я написав сам собі. Тобто я без пролем навчаюся на стаціонарі і працюю.
Не дивлячись на відношення до клієнтів,на інші "дірки" (банку все ж 2 роки), умови для здобуття досвіду не найкращі, але досить гарні.
такі ось пирогі.
dosiaGuru

Повідомлення Додано: Чет 20 гру, 2007 16:51

Re: досвідроботи

dosiaGuru написав:Дельта не подобається - щасти Вам в іншій установі..

Цікаве зауваження працівника банку.. :evil: :?
Troll

Повідомлення Додано: Чет 20 гру, 2007 17:02

Re: досвідроботи

Дельта не подобається - щасти Вам в іншій установі. :shock:

Молодец. просто молодец. И вот так сотрудники ДБ отшивают практически всех клиентов. :lol: :mrgreen:
smolig

Повідомлення Додано: П'ят 21 гру, 2007 19:27

Re: досвід роботи/

Молодец. просто молодец. И вот так сотрудники ДБ отшивают практически всех клиентов. :lol: :mrgreen:[/quote]

не треба мої слова перекручувати. я мав на увазі, якщо Дельта така погана (на Вашу суб"єктивну думку), то Ви маєте, як і кожен споживач, обрати іншу фінансово-кредитну установу, яка повністю Вас задовольнить. Але, мабуть,в Україні є більше мільйона ірраціоналістів, котрі є клієнтами Дельта банку.
dosiaGuru

Повідомлення Додано: Пон 24 гру, 2007 12:01

не треба мої слова перекручувати. я мав на увазі, якщо Дельта така погана (на Вашу суб"єктивну думку), то Ви маєте, як і кожен споживач, обрати іншу фінансово-кредитну установу, яка повністю Вас задовольнить. Але, мабуть,в Україні є більше мільйона ірраціоналістів, котрі є клієнтами Дельта банку.[/quote]

А никто и не перекручивал, все всё и так поняли. Написано то было точно и понятно. А вот по поводу выбора заведения Вы правы, только в тот момент когда в Дельте тебя объегорили, уже поздно куда-то идти.
smolig

Повідомлення Додано: Пон 24 гру, 2007 16:51

Шановний!
Треба захищати свої права! :D
Читати уважно договір і т.п.

дискусія втрачає конструктив
dosiaGuru

Повідомлення Додано: Вів 25 гру, 2007 16:00

dosiaGuru написав:Шановний!
Треба захищати свої права! :D
Читати уважно договір і т.п.

дискусія втрачає конструктив

Чому клієнт має щосьзахищати? Як сказав один з моїх клієнтів "Якщо вже вам (банку) не довіряти, то кому тоді ж". Чому прийшовши в банк за кредитом, чи покласти гроші на депозит, повинні шукати - де ж підвох, читаючи мілкий шрифт, вчитуючись в плутані "мудрі" формулювання і т.д. Невже неможна клієнту все чесно і прозоро сказати? Мабуть тоді і відпаде необхідність у рекамі з 0% із зірочкою.
З.І. Це просто показує рівень як самого банку, так і відношення до клієнтів.
zvir

Подякував: 18 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 1037>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор