Дельта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 197198199200201 ... 1037>
Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 23:31

Дякуємо за довіру! Я впевнений - Ви і надалі не розчаруєтеся у нашому банку.
Hot-line

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 чер, 2009 23:50

optimist

- це добре, що на форумі є представник банку, це значить, що банк цікавиться результатами своєї діяльності, шкода що не на всіх гілках форуму так і там переважають пусті балачки.

:D :D :D На гілці Укргазу теж був спочатку толковий представник. Та з часом він пропав... :wink:

Ні в якому разі не хочу образити представника Дельти, так для замітки.
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 00:17

Karabas Barabas написав:optimist

- це добре, що на форумі є представник банку, це значить, що банк цікавиться результатами своєї діяльності, шкода що не на всіх гілках форуму так і там переважають пусті балачки.

:D :D :D На гілці Укргазу теж був спочатку толковий представник. Та з часом він пропав... :wink:

Ні в якому разі не хочу образити представника Дельти, так для замітки.

Особисто я поки нікуди не збираюся пропадати :))
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 00:21

Те що в банку персонал тупенький - факт! Приходиш в банк, тим більше в такий важкий період, коли переживаєш за свої гроші і відповідно хочеш віддати їх в надійні руки і на тобі, ніхто нічого не знає... До-речі, діє ще акція в банку по конвертації гривні в валюту чи ні? Мені в одному відділенні сказали передзвонити пізніше бо треба на касі поцікавитись, а потім вияснилось шо і касир не вкурсі, а в іншому теж просили передзвонити пізніше, а потім сказали шо акцію припинили...З таким персоналом важко буде далеко заїхати. :)
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 06:40

Karabas Barabas написав:Те що в банку персонал тупенький - факт! Приходиш в банк, тим більше в такий важкий період, коли переживаєш за свої гроші і відповідно хочеш віддати їх в надійні руки і на тобі, ніхто нічого не знає... До-речі, діє ще акція в банку по конвертації гривні в валюту чи ні? Мені в одному відділенні сказали передзвонити пізніше бо треба на касі поцікавитись, а потім вияснилось шо і касир не вкурсі, а в іншому теж просили передзвонити пізніше, а потім сказали шо акцію припинили...З таким персоналом важко буде далеко заїхати. :)

З цим питанням достатньо було звернутися на сайт банку:

http://www.deltabank.com.ua/ua/deposits ... gidny_kurs

або на "гарячу лінію" :)

Також на сайті і за телефоном гарячої лінії є вся інфа стосовно діючих депозитів у банку.
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 18:16

Hot-line
чем вы неугодили укрсоцбанковскому терминалу в м-не Епицентр, что он отказал в платеже картой дельта банка,
хотя позже в тотже день ее успешно приняли терминалы Пивденкомбанка и Аваля причем на суммы большие чем в епицентре
J

Подякував: 24 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 20:07

J написав:Hot-line
чем вы неугодили укрсоцбанковскому терминалу в м-не Епицентр, что он отказал в платеже картой дельта банка,
хотя позже в тотже день ее успешно приняли терминалы Пивденкомбанка и Аваля причем на суммы большие чем в епицентре

Ну.. данный вопрос стоит задать представителям банка-эквайера, то есть банка Укрсоц.
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 21:20

Hot-line написав:
При рекапіталізації ВАТа частина акцій відповідно до розміру рекапіталізації переходить в державне управління. А у випадку ТзОВ(Чи ви уже ЗАТ)?

Норму закону назвіть, будь ласка...

Це Ви у нас юрист. Розкажіть мені (та і усім), яким чином згідно чинного законодавства відбувається рекапіталізація ТзОВ і який механізми впливу держави на дану установу.

Hot-line написав:
Уавімо собі, що людина погодилась на акцію вашого банку і повертає банку тільки відсотки і комісії, в цьому випадку її платіж становить 55 грн.
Отже за рік вона заплатить 55 * 12 = 660 грн.
Виводимо відсоткову ставку 100 * 660 / 1000 = 66%
Як Ви, як представник банку, вважаєте, є резерви для оптимізації витрат, коли Ви берете гроші в населення під 25% (ну максимум гіпотетичнона депозит), а віддаєте під 66?

А тепер уявімо іншу ситуацію. Клієнт погашає відсотки + 100 грн по тілу кредиту на місяць. Клієнт погасить цю 1000 грн за 10 місяців, причому відсоток кожен місяць буде зменшуватись, а сумарна переплата складе близько 350 грн. Якщо по 200 грн по тілу кредиту - то за 5 місяців з переплатою близько 190 грн.
А якщо людина взагалі цю тисячу за місяць погашає і віддасть банку лише 30 грн за користування?

Особливо сподобалась фраза "А якщо людина взагалі цю тисячу за місяць погашає".
Ви самі акцентуєте увагу на тому, що йдете на pecnhsx клыэнту, а я говорю, що якщо виконати усы вашы кроки на pecnhsx? то вийде переплата в 66% річних, при активній ставці депозиту не більше 25% річних. Може я не правий? Не зажирно 40% річних навару?

Hot-line написав:
Банк залишає за собою право не повідомлятпро причину відмови вам у наданні кредиту, як і в будь-якому іншому випадку. Далі що?

Банк дійсно може не повідомляти причину відмови у наданні кредиту. Але на Вашу претензію банк відповість завжди!

І що буде у відповіді? Те саме що і у відмові?

Hot-line написав:
Особисто я вважаю, що банк міг би заробляти трохи менше людини, яка дала йому гроші на депозит.

Тобто банк має працювати з від'ємним сальдо? :))

Вам 40% навару мало? Це по вашому відємне сальдо?
А як тоді банки в Європі живуть з 2-3% річних навару?

Hot-line написав:
Вибачте будь-ласка, я забув подивитись що ви берете 15 грн за зняття готівки, тоді все ясно, я просто дурний звик картками узагалі без комісій користуватись.

Комісія за зняття готівки залежить від типу картки. Крім того, Ви змінюєте тему розмови.

Може у Вас є кредитки без комісії на зняття у Вашому банку(банкоматі)?
Мені здається, що при такій відсотковій ставці як у Вас комісії можна уже і не вводити. Як Ви вважаєте?

Hot-line написав:
Держава, шановний, держава...., яка не є, як уміє, але бореться.

А тепер попитайте у людей, що мали останні кошти на депозиті у проблемних банках. Думаю, вони з Вами дещо не погодяться...

Це типу як ми працюєм, цюєм, цюєм? а після нас держава зобовязана всі огріхи розгрібати, а ми собі спокійно будемо стояти осторонь і бабло рахувати? Не спихайте на державу своїх зобовязань.
Igor75

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2009 22:57

Ви постійно перескакуєте з однієї теми на іншу. Крім того, Ви повторно задаєте одні і ті самі питання, на які я Вам уже відповів. Подальшу дискусію з Вами припиняю, адже Ви чуєте тільки себе. Бажаю успіху!
Hot-line

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 лип, 2009 00:23

Igor75, Вы чего такой агрессивный? Ну, не нравится банк - выбирайте другой! А мне, как депозитному клиенту, импонирует, что банк настаивает на возвращении долга по кредиту (тут много "крику" было про штрафы, проценты , коллекторов и т.д.) , ведь это он мои (!) деньги обратно возвращает, да еще с таким усердием, что Вы ополчились :), тогда мне понятно почему Дельта может платить по высшей планке рынка и откуда у нее реальные (!) доходы на выплату, а не из финансовой пирамиды, БРАВО Дельта! так держать, главное не делать скрыто и с обманом, а , если человек осознанно идет на сделку, то понимает как и что обстоит, да и потом, средний платеж у вас смешной 350 грн (согласно вашей же инфо), так что не вижу повода не выпить ... :) за Вас (скоро заканчивается депо :wink: )
а Вы , Igor75, не напрягайтесь, все они банки, те кто дают, одинаковые и Приват и Правекс и все-все , ну продукт такой! дешевле не бывает,
а вот юридическую дискуссию вести далее не буду - смысла нет :) (ну нет у нас законодательства по рекапитализации ни для ОАО, ни для ЗАО , ни для ООО, вообще нет! все новое и ручное)
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

#<1 ... 197198199200201 ... 1037>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор