|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 30 чер, 2009 23:31
Дякуємо за довіру! Я впевнений - Ви і надалі не розчаруєтеся у нашому банку.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 00:17
Karabas Barabas написав:optimist- це добре, що на форумі є представник банку, це значить, що банк цікавиться результатами своєї діяльності, шкода що не на всіх гілках форуму так і там переважають пусті балачки.  На гілці Укргазу теж був спочатку толковий представник. Та з часом він пропав... Ні в якому разі не хочу образити представника Дельти, так для замітки.
Особисто я поки нікуди не збираюся пропадати  )
-
Hot-line
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 00:21
Те що в банку персонал тупенький - факт! Приходиш в банк, тим більше в такий важкий період, коли переживаєш за свої гроші і відповідно хочеш віддати їх в надійні руки і на тобі, ніхто нічого не знає... До-речі, діє ще акція в банку по конвертації гривні в валюту чи ні? Мені в одному відділенні сказали передзвонити пізніше бо треба на касі поцікавитись, а потім вияснилось шо і касир не вкурсі, а в іншому теж просили передзвонити пізніше, а потім сказали шо акцію припинили...З таким персоналом важко буде далеко заїхати. 
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 06:40
Karabas Barabas написав:Те що в банку персонал тупенький - факт! Приходиш в банк, тим більше в такий важкий період, коли переживаєш за свої гроші і відповідно хочеш віддати їх в надійні руки і на тобі, ніхто нічого не знає... До-речі, діє ще акція в банку по конвертації гривні в валюту чи ні? Мені в одному відділенні сказали передзвонити пізніше бо треба на касі поцікавитись, а потім вияснилось шо і касир не вкурсі, а в іншому теж просили передзвонити пізніше, а потім сказали шо акцію припинили...З таким персоналом важко буде далеко заїхати. 
З цим питанням достатньо було звернутися на сайт банку:
http://www.deltabank.com.ua/ua/deposits ... gidny_kurs
або на "гарячу лінію"
Також на сайті і за телефоном гарячої лінії є вся інфа стосовно діючих депозитів у банку.
-
Hot-line
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 18:16
Hot-line
чем вы неугодили укрсоцбанковскому терминалу в м-не Епицентр, что он отказал в платеже картой дельта банка,
хотя позже в тотже день ее успешно приняли терминалы Пивденкомбанка и Аваля причем на суммы большие чем в епицентре
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 20:07
J написав:Hot-line чем вы неугодили укрсоцбанковскому терминалу в м-не Епицентр, что он отказал в платеже картой дельта банка, хотя позже в тотже день ее успешно приняли терминалы Пивденкомбанка и Аваля причем на суммы большие чем в епицентре
Ну.. данный вопрос стоит задать представителям банка-эквайера, то есть банка Укрсоц.
-
Hot-line
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 21:20
Hot-line написав:При рекапіталізації ВАТа частина акцій відповідно до розміру рекапіталізації переходить в державне управління. А у випадку ТзОВ(Чи ви уже ЗАТ)?
Норму закону назвіть, будь ласка...
Це Ви у нас юрист. Розкажіть мені (та і усім), яким чином згідно чинного законодавства відбувається рекапіталізація ТзОВ і який механізми впливу держави на дану установу. Hot-line написав:Уавімо собі, що людина погодилась на акцію вашого банку і повертає банку тільки відсотки і комісії, в цьому випадку її платіж становить 55 грн. Отже за рік вона заплатить 55 * 12 = 660 грн. Виводимо відсоткову ставку 100 * 660 / 1000 = 66% Як Ви, як представник банку, вважаєте, є резерви для оптимізації витрат, коли Ви берете гроші в населення під 25% (ну максимум гіпотетичнона депозит), а віддаєте під 66?
А тепер уявімо іншу ситуацію. Клієнт погашає відсотки + 100 грн по тілу кредиту на місяць. Клієнт погасить цю 1000 грн за 10 місяців, причому відсоток кожен місяць буде зменшуватись, а сумарна переплата складе близько 350 грн. Якщо по 200 грн по тілу кредиту - то за 5 місяців з переплатою близько 190 грн. А якщо людина взагалі цю тисячу за місяць погашає і віддасть банку лише 30 грн за користування?
Особливо сподобалась фраза "А якщо людина взагалі цю тисячу за місяць погашає". Ви самі акцентуєте увагу на тому, що йдете на pecnhsx клыэнту, а я говорю, що якщо виконати усы вашы кроки на pecnhsx? то вийде переплата в 66% річних, при активній ставці депозиту не більше 25% річних. Може я не правий? Не зажирно 40% річних навару? Hot-line написав:Банк залишає за собою право не повідомлятпро причину відмови вам у наданні кредиту, як і в будь-якому іншому випадку. Далі що?
Банк дійсно може не повідомляти причину відмови у наданні кредиту. Але на Вашу претензію банк відповість завжди!
І що буде у відповіді? Те саме що і у відмові? Hot-line написав:Особисто я вважаю, що банк міг би заробляти трохи менше людини, яка дала йому гроші на депозит.
Тобто банк має працювати з від'ємним сальдо?  )
Вам 40% навару мало? Це по вашому відємне сальдо? А як тоді банки в Європі живуть з 2-3% річних навару? Hot-line написав:Вибачте будь-ласка, я забув подивитись що ви берете 15 грн за зняття готівки, тоді все ясно, я просто дурний звик картками узагалі без комісій користуватись.
Комісія за зняття готівки залежить від типу картки. Крім того, Ви змінюєте тему розмови.
Може у Вас є кредитки без комісії на зняття у Вашому банку(банкоматі)? Мені здається, що при такій відсотковій ставці як у Вас комісії можна уже і не вводити. Як Ви вважаєте? Hot-line написав:Держава, шановний, держава...., яка не є, як уміє, але бореться.
А тепер попитайте у людей, що мали останні кошти на депозиті у проблемних банках. Думаю, вони з Вами дещо не погодяться...
Це типу як ми працюєм, цюєм, цюєм? а після нас держава зобовязана всі огріхи розгрібати, а ми собі спокійно будемо стояти осторонь і бабло рахувати? Не спихайте на державу своїх зобовязань.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 лип, 2009 22:57
Ви постійно перескакуєте з однієї теми на іншу. Крім того, Ви повторно задаєте одні і ті самі питання, на які я Вам уже відповів. Подальшу дискусію з Вами припиняю, адже Ви чуєте тільки себе. Бажаю успіху!
-
Hot-line
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лип, 2009 00:23
Igor75, Вы чего такой агрессивный? Ну, не нравится банк - выбирайте другой! А мне, как депозитному клиенту, импонирует, что банк настаивает на возвращении долга по кредиту (тут много "крику" было про штрафы, проценты , коллекторов и т.д.) , ведь это он мои (!) деньги обратно возвращает, да еще с таким усердием, что Вы ополчились  , тогда мне понятно почему Дельта может платить по высшей планке рынка и откуда у нее реальные (!) доходы на выплату, а не из финансовой пирамиды, БРАВО Дельта! так держать, главное не делать скрыто и с обманом, а , если человек осознанно идет на сделку, то понимает как и что обстоит, да и потом, средний платеж у вас смешной 350 грн (согласно вашей же инфо), так что не вижу повода не выпить ...  за Вас (скоро заканчивается депо  )
а Вы , Igor75, не напрягайтесь, все они банки, те кто дают, одинаковые и Приват и Правекс и все-все , ну продукт такой! дешевле не бывает,
а вот юридическую дискуссию вести далее не буду - смысла нет  (ну нет у нас законодательства по рекапитализации ни для ОАО, ни для ЗАО , ни для ООО, вообще нет! все новое и ручное)
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
|