|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 10 жов, 2009 12:12
Igor75 написав:П.С. Ми всі тут такі розумні, але є випадки коли людина дійсно не має коштів щоб погасити кредит, і заміст підтримки і розумінння зі сторони позичальника отримує тільки додаткові підстави у вигляді штрафів і пенів. Невже ніж заганяти людину в боргову яму не легше з нею домовитись і запропонувати незначне відтермінування платежу?
Ну нам на собрании объяснили, что обычно:
1. Проверяют, действительно ли кредитор лишился работы и средств к существованию.
2. Если да, то человеку идут на встречу: замораживают на полгода-год выплату по телу кредита, и человек выплачивает только проценты, копя деньги на погашение тела. Подавляющее большинство в течении 3-9 месяцев собирает деньги и даже досрочно погашают весь кредит.
3. В самых тяжелых случаях (как рассказали, у одного кредитора жена заболела раком), пошли на остановку начисления процентов, и человек вместо кредита получил рассрочку. Но главное условие, что бы человек хоть что-то регулярно платил.
-
Jorj
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 12:17
Igor75 написав: А на що це жінка витратила 40 тис. грн?
На адвоката. Разные суды по-разному трактовали этот момент. И раз дело дошло до Верховного Суда, значит, это было не дешево... Из далёкого региона добраться до Киева уже не так и просто, а еще и судиться....
Востаннє редагувалось Jorj в Суб 10 жов, 2009 12:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Jorj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 12:20
Jorj написав:Igor75 написав:П.С. Ми всі тут такі розумні, але є випадки коли людина дійсно не має коштів щоб погасити кредит, і заміст підтримки і розумінння зі сторони позичальника отримує тільки додаткові підстави у вигляді штрафів і пенів. Невже ніж заганяти людину в боргову яму не легше з нею домовитись і запропонувати незначне відтермінування платежу?
Ну нам на собрании объяснили, что обычно: 1. Проверяют, действительно ли кредитор лишился работы и средств к существованию. 2. Если да, то человеку идут на встречу: замораживают на полгода-год выплату по телу кредита, и человек выплачивает только проценты, копя деньги на погашение тела. Подавляющее большинство в течении 3-9 месяцев собирает деньги и даже досрочно погашают весь кредит. 3. В самых тяжелых случаях (как рассказали, у одного кредитора жена заболела раком), пошли на остановку начисления процентов, и человек вместо кредита получил рассрочку. Но главное условие, что бы человек хоть что-то регулярно платил.
Давайте не вводити людей в оману.....
Для цього наведіть статистику, який відсоток позичальників звертався з метою зменшення платеж і скільком з них платіж був дійсно зменшений.
Я наприклад в надру звертався з такою пропозицію, і мені дійсно запропонували умови для зменшення платежу аж на 5%, при тому що витрати на облуговування кредиту зростали на більше ніж 5%(атокредит, додаткова страховка і т.д.)
П.С. Як правло кредитній установі взагалі по барабану проблеми позичальника.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 12:42
Igor75 написав:Давайте не вводити людей в оману..... Для цього наведіть статистику, який відсоток позичальників звертався з метою зменшення платеж і скільком з них платіж був дійсно зменшений.
Я наприклад в надру звертався з такою пропозицію, і мені дійсно запропонували умови для зменшення платежу аж на 5%, при тому що витрати на облуговування кредиту зростали на більше ніж 5%(атокредит, додаткова страховка і т.д.)
П.С. Як правло кредитній установі взагалі по барабану проблеми позичальника.
Ну не знаю что там банк "Надра", но я являюсь членом кредитного союза "Буковина". У нас город маленький, по сути, все друг друга знают. И КС НЕ по барабану проблемы должника. Кредитуют в гривнах. Автокредитов у них очень мало, буквально пара штук. В основном кредиты на потребитльские нужды, на ремонт и на обучение. Про статистику (о том, сколько кредиторов обратилось, и сколько получило уменьшение платежа) на общем собрании не спрашивал, но на ближайшем спрошу. Имейте в виду, что ближайшее собрание в следущем году.
Я не могу Вам отвечать за банк "Надра", я могу пересказать Вам то, что нам сообщили на общем собрании: "КС понимает проблемы, которые есть у людей, и КС самому не выгодно загонять должника в угол, что бы он плюнул на всё и ничего не платил."
По состоянию на начало этого года уровень проблемных кредитов в КС "Буковина" был около 5 %. Я думаю, многие серьезные банки мечтают о таком уровне проблемки.
Игорь, у Вас кредит в долларах?
-
Jorj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 13:06
Jorj написав: Про статистику (о том, сколько кредиторов обратилось, и сколько получило уменьшение платежа) на общем собрании не спрашивал, но на ближайшем спрошу. Имейте в виду, что ближайшее собрание в следущем году.
І тільки там може бути прийняте рішення про зменшення навантаження по кредиту? Прикольно. Jorj написав:Я не могу Вам отвечать за банк "Надра", я могу пересказать Вам то, что нам сообщили на общем собрании: "КС понимает проблемы, которые есть у людей, и КС самому не выгодно загонять должника в угол, что бы он плюнул на всё и ничего не платил."
Власне надра це один з тих банків, який мене не заганяв, навіть не було спроби підняти відсоткову ставку. А от про спілки такого сказати не можу, не на власному досвіді, а на досвіді родини. Більше в спілки ні ногою. Jorj написав:По состоянию на начало этого года уровень проблемных кредитов в КС "Буковина" был около 5 %. Я думаю, многие серьезные банки мечтают о таком уровне проблемки.
Ну це дивлячись як рахувати, в радянському союзі згідно статистики і сексу не було, а діти були Взагалі внутрішня статистика банку, це навіть гірше ніж статистика, це цілеспрямована пропаганда. Хоча я за Вас радий, якщо дійно у Вас все добре, деколи за рахунок порядності власників(особливо малих структур) можуть бути виключення з правил. Jorj написав:Игорь, у Вас кредит в долларах?
Ага, але як не дивно я в принципі задоволений, тому що у мене ставка на рівні 12% річних, а в гривні вже би певно була більше 30%.
П.С. Щоб не було оффтопу наведену інформацію прошу вважати рекомендацією банку Дельта для майбутніх операцій, а саме відсоткові ставки в межах 40%, відсутність або розмір в межах 1% розміру комісій і оперативність реагування в межах дня. Дивись тоді і про Дельта-банк будуть хороші відгуки. 
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 13:19
Igor75
Переглянув ваші пости. Ви, Ігоре, брали (намагались взяти) кредити і в Дельті, І в Альфі, і в Плюс-банку, і в Надрах... Тепер я зрозумів, чому ви так озлоблені на банки. Час розплати настав.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 14:11
DIV
А родичі брали кредити в Кредитних Спілках....
-
Jorj
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 жов, 2009 14:25
Отак і живемо в борг. Позичив в одному банку, віддав з позики іншого ...Все було добре. Аж раптом криза. Взяти кредит ніде, а борги віддавати треба. Ось і знаходимо крайніх - банки. Це вони, капосні, винні в усьому, а не позичальники, які хотіли все і зараз. Так не буває в житті. Доводиться розплачуватись за забаганки. Жити треба тільки на зароблене, а не в борг. І буде вам щастя. А стосовно кредитів, то це добра річ, але треба вміло ними користуватись і не сідати на кредитну голку постійно.
-
DIV
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 11:26
DIVПереглянув ваші пости. Ви, Ігоре, брали (намагались взяти) кредити і в Дельті, І в Альфі, і в Плюс-банку, і в Надрах... Тепер я зрозумів, чому ви так озлоблені на банки. Час розплати настав.[/quote] Кредитна історія: Кредо-Банк: Більше 10 закритих кредитів 1 активний Розрахунковий рахунок підприємця, пластикові картки. Висновок: особисто я банком задоволений, в цілому, хоча робочі моменти бувають.
Альфа-банк 4 закритих кредити 3 діючих кредити Кредитні карти готівка + Висновок: банк дозволяє собі міняти умови договору як вважає за потрібне(на прикладі введення комісії по кредитній карті щаслива, що підняло відсоткову ставку до більш як 60% річних). Часто через технічні проблеми банку попадав на пені і штрафи. Персонал безграмотний, технічне забезпечення ніяке.
Дельта-банк. Закрита кредитна карта після того як заблокували кредитний ліміт 1 діючий кредит (споживчий) Висновок: А це узагалі банк? У мене гроші на кредитку йшли 5 днів! Оце терміновість. Персонал не володіє жодною інформацією, щоб взнати залишок на кредитці треба дзвонити в київ, банкоматів немає, комісії і відсотки здоровенні. Філія 1 на місто!
Надра Діючий кредит в $ по машині під 12% річних. Кредитна картка з встановленим кредитним лімітом. Висновок: тертя з банком були, і ще будуть, ал1. банк навіть не намагався збільшити відсоткову ставку по кредиту. Хто ще може похвалитись таким відсотком за машину? По кредитці єдиною незручністю є тільки те що добовий ліміт розрахунків становить 50 грн, але поповнення на кредитку поступає в межах кількох хвилин, і поповнити я її можу в зоні цілодобового доступу.
Прикарпаття Жодних стосунків з банком наразі не маю. 1 Раз пробував оформити кредит (в усіх може виникнути критична ситуація, коли відсотки уже не важливі). Після цього до тепер не можу відкараскатись від їх дзвінків. Маю зареєстрований в них мій лист з вимогою припинити дзвінки. Напевно наступний лист піде в міліцію…. Від дельта-банку відрізняється хіба кількістю філій, решта теж саме: мережі немає, персонал некомпетентний і т.д.
[quote="Jorj написав:А родичі брали кредити в Кредитних Спілках....
А це злочин? А от працювати без належного законодавчого підґрунтя протизаконно. Чи Ви знаєте якими документами регламентується діяльність спілок? DIV написав:Отак і живемо в борг.
Поясність мені будь-ласка як Людина з зарплатою в 5 000 грн може купити наприклад квартиру?Ми всі живемо в борг в тій чи іншій мірі. Це не є злочином. DIV написав:Позичив в одному банку, віддав з позики іншого ...
А банку яка різниця? Насправді кілька раз я таке робив – закривав кредити з більшою відсотковою ставкою більш вигідними. Оптимізував витрати. Це ж не злочин, правда? DIV написав:Все було добре. Аж раптом криза.
Я прихильник того, що кому війна а кому і мати рідна. Так як непорядні банки наживаються під час кризи, то ніхто такого собі дозволити не може. - Валютні спекуляції; - збільшення навантаження по діючих кредитах - заганяння лохів в умови, які неможливо або важко виконати з метою подальшого штрафування і вилучення майна за безцінь. Це є неповний перелік інструментів роботи банків(деяких). Саме проти цього я і намагаюсь боротись. DIV написав:Взяти кредит ніде, а борги віддавати треба.
А хтось каже що мені кредит треба? Хіба на вигідніших умовах, тоді я сяду на кілька годин за ексель і порахую. DIV написав:Ось і знаходимо крайніх - банки.
Виконуйте вимоги законодавства(принаймі), памятайте що є ще елементарна порядність і не будете крайніми. DIV написав:Це вони, капосні, винні в усьому, а не позичальники, які хотіли все і зараз. Так не буває в житті. Доводиться розплачуватись за забаганки.
Ну звичайно забаганки…. Газова установка на машину (понад 10 000 грн), яка мені щомісяця економить більше 1000 грн це забаганка, Машина це узагалі теж забаганка, міг би в день замість 8 клієнтів обслуговувати 2. та і ремонту в квартирі мені не треба було (сам робив, платив тільки за матеріали), це звичайно забаганка, що грибок по стінах і мала дитина в хаті. Звичайно усе це забаганки….. DIV написав:Жити треба тільки на зароблене, а не в борг. І буде вам щастя.
А я по Вашому на що живу? Не знаєте – промовчіть. А краще скажіть банкам, щоб на зароблене жили, а не на бонуси від кидання клієнтів. DIV написав:А стосовно кредитів, то це добра річ, але треба вміло ними користуватись і не сідати на кредитну голку постійно.
Не Вам вирішувати вміло чи не вміло. Я ніколи не виступав протии того що кредит треба повертати, я виступаю проти того, щоб міняти умови видачі кредиту після видачі.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 11:57
20 кредитів  Не ображайтесь, але у вас кредитна залежність, і з цього пекла вам не вибратись. Не беріть більше в борг!
-
DIV
-
-
-
-
Профіль
-
-
|