|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 11 жов, 2009 12:20
DIV написав:20 кредитів  Не ображайтесь, але у вас кредитна залежність, і з цього пекла вам не вибратись. Не беріть більше в борг!
Тепер розумію, чому людина така зла на банки....
Мої співчуття Ігорю. Проте діалог з ним поновлювати не збираюся - не люблю провокаторів.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 13:15
Hot-line написав:DIV написав:20 кредитів  Не ображайтесь, але у вас кредитна залежність, і з цього пекла вам не вибратись. Не беріть більше в борг!
Тепер розумію, чому людина така зла на банки.... Мої співчуття Ігорю. Проте діалог з ним поновлювати не збираюся - не люблю провокаторів.
А де Ви шановні 20 кредитів нарахували?
Чи Ви просто активні кредити від закритих не розрізняєте?
Робим з тата варята?
І ще одне, не треба мені співчувати, повторіть математику, а то якщо Ви так само рахуєте в банку як і тут, то мені Вас щиро шкода і Ваших клієнтів.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 15:01
Igor75
Кредо-Банк:
Більше 10 закритих кредитів
1 активний
Альфа-банк
4 закритих кредити
3 діючих кредити
Кредитні карти готівка +
Дельта
Закрита кредитна карта після того як заблокували кредитний ліміт
1 діючий кредит (споживчий)
Надра
Діючий кредит в $ по машині під 12% річних.
Кредитна картка з встановленим кредитним лімітом.
ПІДСУМОК: 14 закритих; 6 діючих; 3 кредитки (одна закрита)!!!  Та ви, пане, повік не позбудитесь ярма. Дорікну усім цим банкам. Скорінг у вас кульгає: як можна видавати стільки кредитів одній людині? Навіть, якщо й позитивна кредитна історія. У чоловіка 6 діючих кредитів!!! Це скільки йому треба заробляти, аби обслуговувати борги! Ось і маємо кризу.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 22:58
видимо,в вопросе выдачи кредитов данному заемщику ваше мнение спросить забыли.
стоит отметить,что и тут оно мало кого волнует =D
ЗЫ если кредит беззалоговый или есть имущественный поручитель,то идентифицировать заемщика становится весьма и весьма затруднительно, а как я понимаю у пана Игоря весомую долю занимают потребы, информация о которых нигде особо не светится.
-
roland_skywalker
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 11 жов, 2009 23:02
Igor75 написав: Давайте не вводити людей в оману..... Для цього наведіть статистику, який відсоток позичальників звертався з метою зменшення платеж і скільком з них платіж був дійсно зменшений.
я кредитовался в 2007 а Имэксе на авто. В 2009 когда жена забеременела они без проблем дали отсрочку платежа на 4 месяца с уплатой лишь процентов без изменения конечного срока погашения. насколько я знаю, при условии отсутствия проблемной задолженности данные ходатайства удовлетворялись всем желающим.
-
roland_skywalker
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2009 01:40
roland_skywalker написав:видимо,в вопросе выдачи кредитов данному заемщику ваше мнение спросить забыли. стоит отметить,что и тут оно мало кого волнует =D ЗЫ если кредит беззалоговый или есть имущественный поручитель,то идентифицировать заемщика становится весьма и весьма затруднительно, а как я понимаю у пана Игоря весомую долю занимают потребы, информация о которых нигде особо не светится.
Звісно, я ж не малограмотний магістр. 
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2009 01:58
Надеюсь, наши кредитные эксперты читают этот форум..
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2009 10:36
DIV написав:Igor75Кредо-Банк: Більше 10 закритих кредитів 1 активний Альфа-банк 4 закритих кредити 3 діючих кредити Кредитні карти готівка + Дельта Закрита кредитна карта після того як заблокували кредитний ліміт 1 діючий кредит (споживчий) Надра Діючий кредит в $ по машині під 12% річних. Кредитна картка з встановленим кредитним лімітом. ПІДСУМОК: 14 закритих; 6 діючих; 3 кредитки (одна закрита)!!!  Та ви, пане, повік не позбудитесь ярма. Дорікну усім цим банкам. Скорінг у вас кульгає: як можна видавати стільки кредитів одній людині? Навіть, якщо й позитивна кредитна історія. У чоловіка 6 діючих кредитів!!!
На бізнес: Авто + кілька готівкових = Надра(кредит + кредитка) + Кредо + Альфа (2) = 5 Споживчі: Альфа + дельта = 2 Дельтівський закінчується в грудні, решта 2011 і 2012 роки, кредитки безтермінові з поновлюваною кредитною лінією. Найбільший кредит на машину (більше 5000$) решта дрібні, до 10 000 грн. Прибутковість мого бізнесу трохи менше 100% річних (надання послуг). Скажіть мені як економіст, для чого вимивати гроші з бізнесу, якщо можна взяти акційних кредит на побутові речі з 10% переплати в рік? Взагалі я планував просто відкрити кредитну лінію в банку Кредо-Банк, але польські власники вважають що не можна довіряти людині з 5 річною бездоганною кредитною інсторією і всім товарооборотом через їх банк. ну але це до ниж питання. DIV написав:Це скільки йому треба заробляти, аби обслуговувати борги!
Десь коло 6 тисяч грн в місяць. DIV написав:Ось і маємо кризу.
А кризу маємо через те, що банкам показалось мало заробітків на відсотках, і вони вирішили їх оперативно переглянути, плюс трохи заробити на курсі.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2009 16:49
Сегодня прочел статью о российском банке "ДельтаКредит":
Банк «ДельтаКредит», несмотря на господдержку конкурентов по ипотечному рынку, планирует ежегодно увеличивать объемы кредитования в полтора-два раза. Об этом в интервью «РБК daily» рассказал председатель совета директоров банка «ДельтаКредит» Сергей ОЗЕРОВ.
http://www.svdevelopment.com/ru/news/ma ... itm/38221/
Интересно, нашему банку "Дельта" это родня или как?... Может кто в курсе?
-
tank
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2009 17:01