|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 30 тра, 2010 19:30
Mirax написав:В мене питання, чи можу я поповнити депозит готівкою в будь-якому відділенні банку в інших містах України, пред'явивши депозитний рахунок 2630... чи депозит можна поповнити лише в тому відділенні, де він був відкритий?
Я думаю, в будь-якому. Навіть в іншому банку. Дав запит Укргаранту перевести кошти на рахунок в Дельті, коли гроші поступлять - зможу підтвердити свою думку)
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 30 тра, 2010 21:19
В ВТБ можно, в Дельте - не знаю.
Sain написав:Навіть в іншому банку.
А вы не горячитесь? Перевести можно на текущий 2620, а на депозит 2630 ... 
-
octopus
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 тра, 2010 21:20
У мене прохання до робітників Дельти. Реалізуйте можливість ТИМЧАСОВОГО розблокування картки для інтернету. Аналогічна опція є у іншого банку, яким я користуюсь. Робиться дзвінок у відділення і картку розблоковують на годину. Протягом цієї години оплачуєш всі необхідні товари і картка автоматично блокується для оплати в неті. Дуже зручно, а головне безпечно.
У Дельти також є така можливість. Зателефонувавши до банку, Ви можете встановити собі тимчасовий індивідуальний ліміт на розрахунок у мережі Інтернет.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 тра, 2010 21:30
Hot-line написав:У мене прохання до робітників Дельти. Реалізуйте можливість ТИМЧАСОВОГО розблокування картки для інтернету. Аналогічна опція є у іншого банку, яким я користуюсь. Робиться дзвінок у відділення і картку розблоковують на годину. Протягом цієї години оплачуєш всі необхідні товари і картка автоматично блокується для оплати в неті. Дуже зручно, а головне безпечно. У Дельти також є така можливість. Зателефонувавши до банку, Ви можете встановити собі тимчасовий індивідуальний ліміт на розрахунок у мережі Інтернет.
Супер, навіть не знав про це. Дякую. На днях спробую
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 30 тра, 2010 21:30
octopus написав:В ВТБ можно, в Дельте - не знаю. Sain написав:Навіть в іншому банку.
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=658408#658408
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 тра, 2010 21:33
octopus написав:В ВТБ можно, в Дельте - не знаю. Sain написав:Навіть в іншому банку.
Спробувати можна, гроші не заблудяться)))
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 31 тра, 2010 12:20
Як мені зареєструватись в системі Інтернет-банк Дельта банку якщо мобільним телефоном я не користуюся і відповідно обовязкове поле при реєстрації заповнити не можу?
Може слід його зробити необовязковим?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 тра, 2010 13:49
tatop написав:Як мені зареєструватись в системі Інтернет-банк Дельта банку якщо мобільним телефоном я не користуюся і відповідно обовязкове поле при реєстрації заповнити не можу? Може слід його зробити необовязковим?
На мобильник приходит код доступа, так что наверное никак или возьмите у знакомых №
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 31 тра, 2010 14:33
minus15k$ написав:tatop написав:Як мені зареєструватись в системі Інтернет-банк Дельта банку якщо мобільним телефоном я не користуюся і відповідно обовязкове поле при реєстрації заповнити не можу? Може слід його зробити необовязковим?
На мобильник приходит код доступа, так что наверное никак или возьмите у знакомых №
Я зарегестрировался.
Позвонил не горячую линию, выслали логин и пароль на эл. адрес.
Так что номер мобильника не обязателен.
Хотя при попытке ввести городской или мобильный (не записанный в анкете) работники банка это видят.
Фраза промелькнула в телефонном общении типа "Это вы номер ххххххххх пытались ввести?".
-
Философ
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 тра, 2010 15:35
Дякую шановний Философ за можливість через гарячу лінію.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-