|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 11 чер, 2010 15:08
Є 8 купонів КОЛО ДРУЗІВ. ТЕЛ 80685839004 та 0970675768
-
mtaxi7
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 15:24
четыре номера купонов «Коло друзів»,может кому надо,берите,активируйте 7420425154 ,3941753874 ,5809139169 ,9000012417 пока еще проценты не понизили
-
asd7d
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 16:04
Див. стр. 171 цього форуму. Там номери купонів.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 19:29
Тільки повернувся до дому. Тепер всі найближчі друзі мають депозити в Дельті)) Єдине, що смутило, довго відкривали депозити. Прийшлось посидіти у відділенні десь біля 2-х годин. З плюсів - встигли зафіксувати депо під 25,25% з можливістю поповнення і щомісячною виплатою. Єдина прикрість (моя вина, бо не проконтролював) - дівчині дали чарівний гаманець з пошкодженною магнітною стрічкою (в самому центрі картки стрічка стерта до білого пластика). Хтось зустрічався з такою ситуацією? Варто відкривати конверт з піном і пробувати сунути в банкомат, чи краще з запакованим конвертом намагатись поміняти пластик? При зміні пластику треба нові додаткові угоди до депозитів, адже номер рахунку змінюється, чи просто замінять на новий пластик з тим самим номером рахунку? Буду вдячний за поради, конверт з піном ще не відкривали.
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 19:33
Sain написав:Тільки повернувся до дому. Тепер всі найближчі друзі мають депозити в Дельті)) Єдине, що смутило, довго відкривали депозити. Прийшлось посидіти у відділенні десь біля 2-х годин. З плюсів - встигли зафіксувати депо під 25,25% з можливістю поповнення і щомісячною виплатою. Єдина прикрість (моя вина, бо не проконтролював) - дівчині дали чарівний гаманець з пошкодженною магнітною стрічкою (в самому центрі картки стрічка стерта до білого пластика). Хтось зустрічався з такою ситуацією? Варто відкривати конверт з піном і пробувати сунути в банкомат, чи краще з запакованим конвертом намагатись поміняти пластик? При зміні пластику треба нові додаткові угоди до депозитів, адже номер рахунку змінюється, чи просто замінять на новий пластик з тим самим номером рахунку? Буду вдячний за поради, конверт з піном ще не відкривали.
На мою думку, простіш за все буде просто заблокувати дану картку як пошкоджену і написати заяву на видачу додаткової картки. Номер рахунку залишиться той самий.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 19:36
Hot-line написав:Sain написав:Тільки повернувся до дому. Тепер всі найближчі друзі мають депозити в Дельті)) Єдине, що смутило, довго відкривали депозити. Прийшлось посидіти у відділенні десь біля 2-х годин. З плюсів - встигли зафіксувати депо під 25,25% з можливістю поповнення і щомісячною виплатою. Єдина прикрість (моя вина, бо не проконтролював) - дівчині дали чарівний гаманець з пошкодженною магнітною стрічкою (в самому центрі картки стрічка стерта до білого пластика). Хтось зустрічався з такою ситуацією? Варто відкривати конверт з піном і пробувати сунути в банкомат, чи краще з запакованим конвертом намагатись поміняти пластик? При зміні пластику треба нові додаткові угоди до депозитів, адже номер рахунку змінюється, чи просто замінять на новий пластик з тим самим номером рахунку? Буду вдячний за поради, конверт з піном ще не відкривали.
На мою думку, простіш за все буде просто заблокувати дану картку як пошкоджену і написати заяву на видачу додаткової картки. Номер рахунку залишиться той самий.
Ок. Тоді такі питання:
1. Цю картку не варто перевіряти? Якщо стрічка пошкоджена картка гарантовано не працюватиме?
2. Яка вартість блокування та переоформлення картки?
3. Через який термін видадуть нову?
Дякую
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 20:02
Сегодня в отделении мне сказали, что проценты по Колу друзей останутся неизменными да конца действия акции, т.е. до какого-то там декабря 2010 года. Посмотрим?
-
алекс1949
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 20:18
алекс1949 написав:Сегодня в отделении мне сказали, что проценты по Колу друзей останутся неизменными да конца действия акции, т.е. до какого-то там декабря 2010 года. Посмотрим?
Для головного друга не змінюватимуться до кінця 2010 року, для всіх інших - в понеділок упадуть)
-
Sain
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 20:25
Sain написав:Для головного друга не змінюватимуться до кінця 2010 року, для всіх інших - в понеділок упадуть)
А кто такой головной друг и чем он лучше других? И сколько головных друзей может быть? Например, я с друзьями "давим" на троих. Сколько при этом у меня Главных друзей? И как им внушить, что из всех них Главный - только один? 
-
алекс1949
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 чер, 2010 20:52
алекс1949 написав:Sain написав:Для головного друга не змінюватимуться до кінця 2010 року, для всіх інших - в понеділок упадуть)
А кто такой головной друг и чем он лучше других? И сколько головных друзей может быть? Например, я с друзьями "давим" на троих. Сколько при этом у меня Главных друзей? И как им внушить, что из всех них Главный - только один? 
Ваші друзі не є головними)) Головний друг банку це той, кому банк надає купони і хто привлікає нових клієнтів. Для тих відсоткові ставки на нові депозити не змінюватимуться до кінця 2010 року, для всіх інших діють ті відсотки, які в банку на даний момент)
-
Sain
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему