|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 19 лип, 2010 19:48
А у меня только что открылось без проблем.
-
алекс1949
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 08:40
Вставлю свої 5 копійок.
На даний момент в мене більше негативних вражень, ніж позитивних. Відділення на Комінтерна. Таке враження, що персонал не кваліфікований.
1. Оформляючи чарівний гаманець в валюті 16 червня, мені видали в договорі старі тарифи (там відсоткова ставка 10.5%), насправді ж відсоткова ставка була 9% з самого початку.
2. Головний по цьому відділенні не знає такого пункту в тарифах:
"Переказ коштів з карткового рахунку в мережі АТ "Дельта Банк""
Вони і консультувались з вищими інстанціями, але так і могли визначити, що то за пункт, бо за весь час роботи в банку, з таким не стикались. В кінці-кінців сказали, що це щось неправильне. Але я дивлюсь, що цей пункт досі присутній(він же ж неправильний).
3. Відкривав вчора "Золотий гаманець", знову "всучили" старий договір, де обслуговування ще по 25 у.о.. Добре, що відразу помітив.
І ще пару дрібних пунктів, за які згадувати не хочеться
-
slovit
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 09:54
slovit написав:Вставлю свої 5 копійок. На даний момент в мене більше негативних вражень, ніж позитивних. Відділення на Комінтерна. Таке враження, що персонал не кваліфікований. 1. Оформляючи чарівний гаманець в валюті 16 червня, мені видали в договорі старі тарифи (там відсоткова ставка 10.5%), насправді ж відсоткова ставка була 9% з самого початку.
Не правда! Перед тем как писать полностью разберитесь в вопросе!
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 10:41
ПозитифчеГ написав:slovit написав:Вставлю свої 5 копійок. На даний момент в мене більше негативних вражень, ніж позитивних. Відділення на Комінтерна. Таке враження, що персонал не кваліфікований. 1. Оформляючи чарівний гаманець в валюті 16 червня, мені видали в договорі старі тарифи (там відсоткова ставка 10.5%), насправді ж відсоткова ставка була 9% з самого початку.
Попийте кави, а то ви ще не прокинулись.  Якщо я продовжу виділене вами словами "... відкриття мого "Чарівного Гаманця"", то так стане зрозуміліше?
-
slovit
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 10:47
slovit написав:Вставлю свої 5 копійок. На даний момент в мене більше негативних вражень, ніж позитивних. Відділення на Комінтерна. Таке враження, що персонал не кваліфікований. 1. Оформляючи чарівний гаманець в валюті 16 червня, мені видали в договорі старі тарифи (там відсоткова ставка 10.5%), насправді ж відсоткова ставка була 9% з самого початку. 2. Головний по цьому відділенні не знає такого пункту в тарифах: "Переказ коштів з карткового рахунку в мережі АТ "Дельта Банк"" Вони і консультувались з вищими інстанціями, але так і могли визначити, що то за пункт, бо за весь час роботи в банку, з таким не стикались. В кінці-кінців сказали, що це щось неправильне. Але я дивлюсь, що цей пункт досі присутній(він же ж неправильний). 3. Відкривав вчора "Золотий гаманець", знову "всучили" старий договір, де обслуговування ще по 25 у.о.. Добре, що відразу помітив. І ще пару дрібних пунктів, за які згадувати не хочеться
Уважаемый, прежде чем устраивать "ловлю блох" Вы бы сами разобрались в сути вопроса, это элементарно можно сделать с помощью того же сайта Дельты, вся необходимая информация изложена в архивах новостей.
1) Процентная ставка по ЧГ изменилась только 10 июля, а до этого она как раз и была 10,5%.
2) То что персонал и нач.отделения мягко говоря "слабо ориентируются" в своих продуктах - это бесусловно "минус" конкретному отделению!
3) Так и открывали бы по старым тарифам, Вам что хуже что ли ?
Опять же лучший способ обучения для "молодой команды" этого отделения в этом случае - на своих собственных ошибках, и за свой счет! запомнится хорошо и надолго, и впреть будут более внимательны и "любознательны" 
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 11:33
Sergo,
Ви плутаєте тепле з м"яким. Ніякої "ловлі" я не влаштовую, просто залишаю всій відгук у відповідній гілці. У своєму відгуку я нікого не звинувачую, а констатую факти. А вірити, чи не вірити їм це діло ваше.
-
slovit
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 12:10
slovit написав:ПозитифчеГ написав:slovit написав:Вставлю свої 5 копійок. На даний момент в мене більше негативних вражень, ніж позитивних. Відділення на Комінтерна. Таке враження, що персонал не кваліфікований. 1. Оформляючи чарівний гаманець в валюті 16 червня, мені видали в договорі старі тарифи (там відсоткова ставка 10.5%), насправді ж відсоткова ставка була 9% з самого початку.
Попийте кави, а то ви ще не прокинулись.  Якщо я продовжу виділене вами словами "... відкриття мого "Чарівного Гаманця"", то так стане зрозуміліше?
Я кофе не пью, а вам все же настоятельно рекомендую сначала разбираться, а потом уже писать!
Понижение ставок было 10.07, а вы открывали 16.06...чувствуете разницу???
Если нет, то тогда идите убейтесь об камень.
-
ПозитифчеГ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 12:17
slovit написав:Sergo,
Ви плутаєте тепле з м"яким. Ніякої "ловлі" я не влаштовую, просто залишаю всій відгук у відповідній гілці. У своєму відгуку я нікого не звинувачую, а констатую факти. А вірити, чи не вірити їм це діло ваше.
.
Якщо Ви відкрили картку "Чарівний гаманець" 16.06.10, то % на залишок на той час був 10,5% річних у валюті (про, що і зазначено у Ваших тарифах). Але, з 10.07.10р. банк знизив розмір % ст. за "валютними гаманцями" на 1,5% і ставка стала 9% як для нових, так і для всіх діючих карток, оформлених за цим тарифом. Мені, навіть СМС-ка прийшла - банк більш, як за 1 місяць попередив  .
Думаю, оскільки назву відділення Ви засвітили, то головна контора з ним обов'язково розбереться 
-
perlyna
-
-
- Подякував: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 13:10
ПозитифчеГ написав:Я кофе не пью, а вам все же настоятельно рекомендую сначала разбираться, а потом уже писать! Понижение ставок было 10.07, а вы открывали 16.06...чувствуете разницу???
Вже розібрався. Вибачаюсь. ПозитифчеГ написав:Если нет, то тогда идите убейтесь об камень.
Не грубіяньте, будь-ласка - це для здоров'я шкідливо.
-
slovit
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 лип, 2010 13:21
slovit написав:ПозитифчеГ написав:Я кофе не пью, а вам все же настоятельно рекомендую сначала разбираться, а потом уже писать! Понижение ставок было 10.07, а вы открывали 16.06...чувствуете разницу???
Вже розібрався. Вибачаюсь. ПозитифчеГ написав:Если нет, то тогда идите убейтесь об камень.
Не грубіяньте, будь-ласка - це для здоров'я шкідливо.
Извините, погорячился . 
-
ПозитифчеГ
-
-
-
-
Профіль
-
-