Дельта

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 745746747748749 ... 1037>
Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:01

Телефонував вчора у відділення Дельтабанку! На питання чи можна на рахунок Чарівного гаманця платежі від юридичних осіб, відповіли, що лише я (власник Чарівного гаманця) маю право поповнювати його, оскільки це депозитний рахунок. Хтось на практиці стикався з таким питанням? І якии рахунком, можливо в іншому банку, можна скористатись для отримання платежів і зняття готівки без комісіі?
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:30

ПроходилМимо написав:
чик написав:и получится текущий депо под 11% с возможным пересмотром банком ставки ?
а если открыть "зростающий" за день до дня рождения, то после 14 дней будет повышена ставка на 1% практически на полгода ?

Повышенная ставка действует только один период - 14 дней.

Разве только один?

"Если на период действия договора вклада приходится Ваш День рождения, Вас ожидает приятный сюрприз от Дельта Банка - мы обязательно начислим Вам дополнительный 1% к действующей ставке, начиная со следующего продления срока действия договора вклада после Вашего Дня рождения."
Zlobar

Подякував: 431 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:40

Vitl написав:
Mirax написав:
wizardtux написав:
Mirax написав:Цікаво, як це Ви їх заберете, програма то не дозволяє. :P А лікпей це така система інтернет переказів з/на картки. Зайдіть сюди http://liqpay.com

Ну це бiльш система "приват" переказiв, так що можливо i працюэ так само як i той банк.

Я перекидав гривні з дельтівської картки і бакси з іншої картки, все чітко. ;)

2 Vitl
Ще варіант, в кінці жовтня покласти на Вашу картку 10 баксів. Першого грудня заберете 11 баксів (нарахуються проценти 8 центів з 10,93 бакса). На картці залишиться 1 цент (який можете скинути через лікпей мені на мобілку за ідею) :lol:

Уже забрал через оператора.У меня есть монета 1 цент.Буду у Львови, зустринемося и вам передам. :D Спасибо за поддержку.

Ой, ну це вже зайве, чесне слово. Що я з нею буду робити? :) Я просто хотів, щоб гроші з картки даремно не пропали. :roll:
Якщо не велика таємниця, що за оператор і яким чином взалося забрати центи?

KIM30 написав:Телефонував вчора у відділення Дельтабанку! На питання чи можна на рахунок Чарівного гаманця платежі від юридичних осіб, відповіли, що лише я (власник Чарівного гаманця) маю право поповнювати його, оскільки це депозитний рахунок. Хтось на практиці стикався з таким питанням? І якии рахунком, можливо в іншому банку, можна скористатись для отримання платежів і зняття готівки без комісіі?

Валютний рахунок може поповнювати лише власник. Гривневий будь-хто, тобто, наше законодавство цього не забороняє. Інше питання, зазвичай, при відкритті рахунку фіз. особі ви підписуєте щось на кшталт "рахунок не буде використовуватися для підприємницької діяльності".
Інші банки, які дозволяють без комісій поповнювати-знімати гроші з картки дивіться в цій темі.
Востаннє редагувалось Mirax в П'ят 22 жов, 2010 10:55, всього редагувалось 1 раз.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:53

Mirax написав:
Vitl написав:
Mirax написав:
wizardtux написав:
Mirax написав:Цікаво, як це Ви їх заберете, програма то не дозволяє. :P А лікпей це така система інтернет переказів з/на картки. Зайдіть сюди http://liqpay.com

Ну це бiльш система "приват" переказiв, так що можливо i працюэ так само як i той банк.

Я перекидав гривні з дельтівської картки і бакси з іншої картки, все чітко. ;)

2 Vitl
Ще варіант, в кінці жовтня покласти на Вашу картку 10 баксів. Першого грудня заберете 11 баксів (нарахуються проценти 8 центів з 10,93 бакса). На картці залишиться 1 цент (який можете скинути через лікпей мені на мобілку за ідею) :lol:

Уже забрал через оператора.У меня есть монета 1 цент.Буду у Львови, зустринемося и вам передам. :D Спасибо за поддержку.

Ой, ну це вже зайве, чесне слово. Що я з нею буду робити? :) Я просто хотів, щоб гроші з картки даремно не пропали. :roll:

KIM30 написав:Телефонував вчора у відділення Дельтабанку! На питання чи можна на рахунок Чарівного гаманця платежі від юридичних осіб, відповіли, що лише я (власник Чарівного гаманця) маю право поповнювати його, оскільки це депозитний рахунок. Хтось на практиці стикався з таким питанням? І якии рахунком, можливо в іншому банку, можна скористатись для отримання платежів і зняття готівки без комісіі?

Валютний рахунок може поповнювати лише власник. Гривневий будь-хто. Інші банки, які дозволяють без комісій поповнювати-знімати гроші з картки дивіться в цій темі.

Оператор обычный, может я не так обозвал, менеджер или специалист - не знаю как у них должности.Списал со счёта, дал бумажку в кассу.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 10:59

Vitl написав:
Mirax написав:...

Оператор обычный, может я не так обозвал, менеджер или специалист - не знаю как у них должности.Списал со счёта, дал бумажку в кассу.

Ясно. Аналогічно через операціоністку поповнював євроценти. Значить таки можна вводити центи і програма тут ні при чому. Мабуть дельтівці читають цей форум і зрозуміли, що "тиряти мєлоч по карманам" не получиться, от і здалися. :lol:
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 11:00

Vitl написав:
Zlobar написав:
wizardtux написав:Знаю людей, которые не являются клиентами Дельты, но получали в этом году эти письма.
Так что утверждение притянуто за уши. На почте наверное дешевле скопировать эти данные.

Я получал море такого мусора в прошлом году, при этом клиентом Дельты еще не был.
Без вариантов меня "сдала" почта - ибо в тот же период получал много бандеролей из зарубежа.

Уже пообсуждали, но не пришли к единому мнению - кто сдал.Однозначно Дельта.Только у них была шибка в личных данных, она и перешла в письмо, так что сомнений нет :evil:

Та же ошибка проезжала и через почтовые отделения, так что "однозначность" сомнительня. Тем более, что для жаждущих получить сведения, намного выгоднее связываться с почтой. Там и сведения идут от всех организаций не привязанно к одной и, что самое важное, ответственности нет, а вот достать из банка, как минимум нарушение банковской тайны.
wizardtux

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 12:53

ПроходилМимо написав:
чик написав:и получится текущий депо под 11% с возможным пересмотром банком ставки ?
а если открыть "зростающий" за день до дня рождения, то после 14 дней будет повышена ставка на 1% практически на полгода ?

Повышенная ставка действует только один период - 14 дней.

От куда такая инфо?
У меня был и есть зростаючий. Ставку подняли и она действовала до окончания депозита (5 месяцев), а не 14 дней.
Shurko

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 15:31

свеженькая инфа...

http://www.kommersant.ua/index-news.htm ... c=0&page=1

Дельта Банк за 9 месяцев сократил чистую прибыль в 2,3 раза
Сегодня, 22 октября, АО "Дельта Банк" (Киев) сообщил, что его чистая прибыль в январе-сентябре 2010 года составила 3,381 млн грн, что в 2,3 раза меньше, чем за аналогичный период 2009 года (7,858 млн грн).

Согласно сообщению, чистая прибыль кредитно-финансового учреждения в третьем квартале составила 1,856 млн грн, тогда как за июль-сентябрь-2009 - 1,203 млн грн.

Совокупные активы банка выросли за девять месяцев на 54,4%, до 13,071 млрд грн, в том числе кредиты и задолженность клиентов - в 2,5 раза, до 10,599 млрд грн.

Под обесцененные кредиты банк сформировал резервы в размере 2,666 млрд грн или 25,15% от их общего объема (на начало года - 6,08%).

Совокупные обязательства банка выросли за январь-сентябрь на 58,4% - до 12,475 млрд грн, в том числе средства банков увеличились в 2,5 раза - до 4,169 млрд грн, средства юридических лиц - сократились на 31,1%, до 1,153 млрд грн, средства физических лиц - выросли на 71,7%, до 4,473 млрд грн.

Как сообщалось, Дельта Банку в июле 2010 года по итогам конкурса была передана часть активов и пассивов ликвидируемого Укрпромбанка.

Уставный капитал Дельта Банка в январе-сентябре сохранился на уровне 510 млн грн: единственным владельцем банка на 1 октября являлся Николай Лагун.

Согласно данным Нацбанка, на 1 июля 2010 года по размеру общих активов финучреждение занимало 26-е место (8,155 млрд грн) среди 176 банков.

По материалам ИА "Интерфакс-Украина"
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 15:49

Есть на форуме серьезные фин.аналитики?! Оцените результат банка-плиз!!!
abc111

Подякував: 81 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 жов, 2010 16:23

отаке

Депозит НАЙКРАЩИЙ в Дельта банку , обмеження на поповнення в розмірі суми , що не перевищує в 5 раз початковий внесок .
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 745746747748749 ... 1037>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей