liberazerate написав:Еще вопрос: были ли задержки с выплатой депозитов у кого-то хоть раз?
Лично у меня ни разу! Сотрудничаю с "Дельтой" почти с самого начала (2006).
|
|
![]()
телепатическим способом я конечно же понял, что именно об этом отделении идёт речь. ![]() деп возвращают без задержки если через кассу. есть случаи опоздания 2-3х дней у кого тело падает на пластик. но виноваты- айтишники, чтоб их... ps в платинуме никто не хамил мне.
![]() Коло друзів от Дельта, Есть 3 купонаЗвоните, пишите смс, кому интересны повышенные ставки от депозита Коло друзив.......только для новых клиентов Дельта банка.
тел. 0988272682 (лучше напишите смс, и я Вам перезвоню, так как занят на роботе) ![]()
C ликвидностью у Дельты все в порядке. Только для Вас это еще ничего не значит – Вы под общие правила не попадаете ![]() ![]() ![]() Купони *Коло Друзів*
http://www.deltabank.com.ua/ua/akcii/view/155 9670109646 3542630368 7755685965 7700757119 Потрібен один *новачок*. Хто використає прохання повідомити в пп. Востаннє редагувалось mtaxi7 в Сер 24 лис, 2010 14:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() Блин не как не пойму зачем эти купоны нужны ,для кокого депазита и что они дают...Сегодня зашёл в отделение Дельты хотел открыть дипазит и карточный счёт но прозрел от количества людей к менежерам и в кассу потусил 5 мин по залу мною не кто не заинтересовался только охраник взял буклеты ивышел..
не получилось у меня стать ВИП клиентом ,а в кассу очередяка у них их две все по сто по двести гривен несут Мне наверное надо тхорошее протоже что бы уделили время в Дельте По дороге зашел в Индекс открыл без очереди срочный валютный рассчётныё счёт под 4.5% и пошёл домой ![]() анекдот - Дельта і банкомати% успішних підходів до банкоматів у мене біля 40.
Шановна Дельта - є пропозиція зробити вас кращими. Пропоную відмовитись від розробки та реалізації супер пупер ультрасучасного інтернет-банкінгу на користь стабільної роботи банкоматів. Приділіть їм елементарну увагу, ремонтуйте, вчасно завантажуйте. ІБ залишіть в простому варіанті - для перегляду. Бо як будете і там і там - не вийде ніде нічого путнього. Буде подвійна лажа. Реалізацію таких банківських інструментів здійснювати поступово - від простого до складного. І не пробувати осягнути все одразу. Я вже привик з паспортом ходити і в черзі в касу стояти. Ще одне прохання - не беріть в касири пенсіонерів. Їм важко справитись з таким потоком людей. Шануйте людей похилого віку і клієнтів також, З повагою ![]() Viz
Дякуємо за зауваження, хочу з"ясувати в якому відділенні так працюють банкомати, оскільки в нас є дещо інша статистика, а саме - сервіс левел (час нормальної роботи банкоматів, без проблем) по всіх відділеннях за жовтень (в інші місяці не гірше) зафіксований на рівні 96% (так, є проблеми, але це 4 із 100 випадків = до речі, такий показник є дуже пристойним) звичайно є відділення, де такий показник 100%, а є де менше, але 40% такого не має точно, треба все ретельно перевірити скажу більше, ми вимірюємо показник "простою банкоматів" та він входить в систему мотивації співробітників відділення отже, за цим ми слідкуємо, але Ваше звернення обов"язково перевіримо, бо не вірю, що в Вас врода така попадати саме в ті 3-5% ![]() ![]() Уважаемая OP
Доброго дня! У меня такая ситуация, что я активно перемещаюсь во времени и пространстве. В г. Сумы мной были открыты депо с пополнением.Вопрос : могу ли я пополнять депо и получать % в другом отделении, в Киеве, например в ближайшее время, а потом весной, в Одессе по ходу?Обращаюсь к Вам ибо полученная мной инфа в том отделении, где открывался и в колл-центре сильно отличается.... Спасибо.
|
|