|
Нерухомість в золоті.. |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 28 гру, 2010 20:31
mortimer написав:При чём тут квартира? Вы про биржу слыхали?
НЕТ?! А где на бирже золото в кредит? Куплю ВСЕ! Также как квартиры?
-
nic777
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:17
budivelnik написав:В тій частині що виплачена на будівництво - на 100% працює на будівельний ринок . Те що після отримання грошей будівельниками( тільки в частині зарплати і прибутку ) , ці гроші можуть працювати на будь який ринок , так і при продажі ювелірних виробів , кошти ( прибуток і зарплата) від виготовлення ювелірних виробів працюють також на будь-який , в тому числі і будівельний.
А взагалі , цим уточнюючим запитанням ( яке виключно правильне ) , Ви створили ще більший бардак в голові Овен , тому що він не розібрався ще з основними поняттями , а Ви вже похідні від цих основних до розгляду пропонуєте.
да, будивельник в своем репертуаре..... Нет аргументов, нет доказательной базы, не можете сами понять, что пишите - обвинить собеседника во всех грехах, обозвать и чувствовать себя от этого умнее всех. Удачи.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:17
budivelnik написав:В тій частині що виплачена на будівництво - на 100% працює на будівельний ринок . Те що після отримання грошей будівельниками( тільки в частині зарплати і прибутку ) , ці гроші можуть працювати на будь який ринок , так і при продажі ювелірних виробів , кошти ( прибуток і зарплата) від виготовлення ювелірних виробів працюють також на будь-який , в тому числі і будівельний.
А взагалі , цим уточнюючим запитанням ( яке виключно правильне ) , Ви створили ще більший бардак в голові Овен , тому що він не розібрався ще з основними поняттями , а Ви вже похідні від цих основних до розгляду пропонуєте.
да, будивельник в своем репертуаре..... Нет аргументов, нет доказательной базы, не можете сами понять, что пишите - обвинить собеседника во всех грехах, обозвать и чувствовать себя от этого умнее всех. Удачи.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 11:57
nic777 написав:НЕТ?! А где на бирже золото в кредит?
На бирже всё в кредит! Даже плечо у них кредитное.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 12:15
Это прикольно ,он даже и это посчитал)))
Графоман таки)
90% з тут присутніх вважають мої досягнення мізерними , 9 % відносяться до них нейтрально , 1% надіється дійти до моїх досягнень.
О вас любимых говорит весь мир ! А вообще было бы странно если бы на ветке о недвижимости , обсасывали другие профессии ! Як бачите у нас є море спільного , але при цьому є й одна , але дуже суттєва різниця. Я не поливаю брудом Ваш фах і рід діяльності , я навіть не знаю які Ви спеціалісти і чи взагалі робите хоч щось корисне , в той самий час коли мене не облаїв тільки лінивий.
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 12:16
А про золото - это смешно  типа новый вид заработка для банкиров ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 15:21
народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??
для того щоб не було спекуляцій з боку будівельника .. що бумажки печатають...
але будівельник ітак за своє...
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 15:23
Miola написав:народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??
але будівельник ітак за своє...
вы не заметили, что этот человек не хочет обсуждения. Ему необходимы продажи, для того, что бы существовать, и для этого все средства хороши!
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 15:35
цю людину можна зрозуміти ,адже заощадження в нього в бетоно-кирпічо-метрах..
во і все.
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 гру, 2010 15:58
Miola написав:народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??
Так и золото ведь печатают. Нельзя при измерениях пользоваться резиновой линейкой. Есть реальные доходы населения. Есть разница между доходами и прожиточным уровнем для разных категорий.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
|