Нерухомість в золоті..

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 910111213 ... 30>
Повідомлення Додано: Вів 28 гру, 2010 20:31

mortimer написав:При чём тут квартира? Вы про биржу слыхали?
НЕТ?! А где на бирже золото в кредит? Куплю ВСЕ! Также как квартиры?
nic777

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 11:17

budivelnik написав:В тій частині що виплачена на будівництво - на 100% працює на будівельний ринок .
Те що після отримання грошей будівельниками( тільки в частині зарплати і прибутку ) , ці гроші можуть працювати на будь який ринок , так і при продажі ювелірних виробів , кошти ( прибуток і зарплата) від виготовлення ювелірних виробів працюють також на будь-який , в тому числі і будівельний.

А взагалі , цим уточнюючим запитанням ( яке виключно правильне ) , Ви створили ще більший бардак в голові Овен , тому що він не розібрався ще з основними поняттями , а Ви вже похідні від цих основних до розгляду пропонуєте.

да, будивельник в своем репертуаре..... Нет аргументов, нет доказательной базы, не можете сами понять, что пишите - обвинить собеседника во всех грехах, обозвать и чувствовать себя от этого умнее всех. Удачи.
Oven

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 11:17

budivelnik написав:В тій частині що виплачена на будівництво - на 100% працює на будівельний ринок .
Те що після отримання грошей будівельниками( тільки в частині зарплати і прибутку ) , ці гроші можуть працювати на будь який ринок , так і при продажі ювелірних виробів , кошти ( прибуток і зарплата) від виготовлення ювелірних виробів працюють також на будь-який , в тому числі і будівельний.

А взагалі , цим уточнюючим запитанням ( яке виключно правильне ) , Ви створили ще більший бардак в голові Овен , тому що він не розібрався ще з основними поняттями , а Ви вже похідні від цих основних до розгляду пропонуєте.

да, будивельник в своем репертуаре..... Нет аргументов, нет доказательной базы, не можете сами понять, что пишите - обвинить собеседника во всех грехах, обозвать и чувствовать себя от этого умнее всех. Удачи.
Oven

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 11:57

nic777 написав:НЕТ?! А где на бирже золото в кредит?

На бирже всё в кредит! Даже плечо у них кредитное.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 12:15

Это прикольно ,он даже и это посчитал)))
Графоман таки)

90% з тут присутніх вважають мої досягнення мізерними , 9 % відносяться до них нейтрально , 1% надіється дійти до моїх досягнень.

О вас любимых говорит весь мир !
А вообще было бы странно если бы на ветке о недвижимости , обсасывали другие профессии !

Як бачите у нас є море спільного , але при цьому є й одна , але дуже суттєва різниця.
Я не поливаю брудом Ваш фах і рід діяльності , я навіть не знаю які Ви спеціалісти і чи взагалі робите хоч щось корисне , в той самий час коли мене не облаїв тільки лінивий.
obval

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 12:16

А про золото - это смешно :D типа новый вид заработка для банкиров ?
obval

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 15:21

народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??

для того щоб не було спекуляцій з боку будівельника .. що бумажки печатають...

але будівельник ітак за своє...
Miola

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 15:23

Miola написав:народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??

але будівельник ітак за своє...

вы не заметили, что этот человек не хочет обсуждения. Ему необходимы продажи, для того, что бы существовать, и для этого все средства хороши!
Oven

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 15:35

цю людину можна зрозуміти ,адже заощадження в нього в бетоно-кирпічо-метрах..
во і все.
Miola

Повідомлення Додано: Сер 29 гру, 2010 15:58

Miola написав:народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??

Так и золото ведь печатают. Нельзя при измерениях пользоваться резиновой линейкой. Есть реальные доходы населения. Есть разница между доходами и прожиточным уровнем для разных категорий.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

#<1 ... 910111213 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор