Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
nic777 написав:Где ВАм дадут кредит на покупку золота? Под ВАшу квартиру ? Да! Только квартиру оценят в 2 раза деш. от рынка!
в след году появятся фьючерсы на золото. гарантийное обеспечение 20% планиурется, т.е. имея на руках 10к вы можете купить золота на 50к, по сути с 0% процентом. но. если цена начнет падать, ваши 10к уплывут в голубые дали в 5 раз быстрее
народ... для чого я попробувала перерахувати вартість нерухомості в Золоті унції??
для того щоб не було спекуляцій з боку будівельника .. що бумажки печатають...
але будівельник ітак за своє...
Міола Вам нагадати чиїми графіками Ви користуєтесь
Miola Додано: Пн 12 Кві, 2010 14:25 Ніхто не має даних як змінилася ціна квадратного метра в грамах золота..? Тобто в 1998 р м2 стояв стільки то грам золота В 2010 стільки то Одним словом чекаємо в темці Будівельникка з його розрахунками
Miola Додано: Вт 13 Кві, 2010 08:17 Дякую , Будівельник , ви просто золото, , дякую, що помогли розібратися , а то я хотіла банківський злиток купувати
тепер не буду...
Так що я щось не зрозумів
Ви мені дякуєте , чи пробуєте образити
Жінки , що поробиш , ці логіці не підлягають . особливо в Закарпатті.
будівельник з того часу в мене думка помінялася.. і появився в банці золоті злитичоки купувала я їх по 316 і 319 грн за грам тепер можу в банк здати по 350 грн за грам..
поки що не жалію,.
а на квартиру по теперішнім цінам в мене денежки нема... .
budivelnik написав:1 Хочете вірте , хочете ні , але на мені ( і в мене ) не має жодного золотого виробу 2 Так само в мене не має діамантів і дорогого авто 3 При цьому я показую як за 10 років праця на будівельному ринку дозволила мені стати тим ким я є . 90% з тут присутніх вважають мої досягнення мізерними , 9 % відносяться до них нейтрально , 1% надіється дійти до моїх досягнень.
Поясніть мені 1 Чи мої пояснення є гіршими від тих хто закликає тримати гроші на депо чи в акціях чи в золоті 2 Мені особисто вигідно щоб у Вас було багато квадратних метрів . 3 Вам також вигідно щоб у Вас було багато квадратних метрів. 4 Мені вигідно щоб моя робота цінилась краще від Вашої ( це говорить про мою фаховість ) 5 Вам вигідно , щоб Ваша робота цінилась вище від моєї ( це говорить про Вашу фаховість )
Як бачите у нас є море спільного , але при цьому є й одна , але дуже суттєва різниця. Я не поливаю брудом Ваш фах і рід діяльності , я навіть не знаю які Ви спеціалісти і чи взагалі робите хоч щось корисне , в той самий час коли мене не облаїв тільки лінивий.
Так хто з нас терпиміший , розумніший , толерантніший до чужих думок і чужої праці :?:
1. тем что недвижимость подешевела и дешевеет дальше.
2. нет неправда, если у меня их будет много то я у вас не куплю
3. нет не выгодно, мне не нужно много мне нужно достаточно
4. верно разве что с точки зрения самолюбия.
5. чисто теретически да, тогда чисто теоретически я бы мог купить у вас больше метров.
ИМхо Вас обливают грязью за то что вы манипулируете цифрами и в большинстве ваших постов четко прослеживается сознательное или несознательное преобладание вашей заинтересованности в росте цен над логикой.
Какой вы специалист тут не при чем.
будівельник з того часу в мене думка помінялася.. і появився в банці золоті злитичоки купувала я їх по 316 і 319 грн за грам тепер можу в банк здати по 350 грн за грам..
Без проблем , я нічого не маю проти того щоб Ви отримали у фантиках на 10% більше , але це не важливо .
Важливо щоб Ви за 350 грн сьогодні змогли купити те що Вам треба більше ніж за 316 могли купити тоді.