Отримуємо дивіденди

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 1516171819 ... 183>
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2010 16:40

Кстати, дозвонился п оуказанному телефону в Укрнафту. Сказали, что дивы за 2008-2009 гг перевели Укрнафтогазу в срок, до августа. Все вопросы к "неуправляемому" Укрнафтогазу, он мутит деньги.
alex

Подякував: 32 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2010 16:52

alex написав:Кстати, дозвонился п оуказанному телефону в Укрнафту. Сказали, что дивы за 2008-2009 гг перевели Укрнафтогазу в срок, до августа. Все вопросы к "неуправляемому" Укрнафтогазу, он мутит деньги.

к Бене, значит :(
Как думаете, какая доля юр.лиц, а какая физ.лиц в акционерах УкрНафты? (это намек)
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2010 18:30

alex написав:Кстати, дозвонился п оуказанному телефону в Укрнафту. Сказали, что дивы за 2008-2009 гг перевели Укрнафтогазу в срок, до августа. Все вопросы к "неуправляемому" Укрнафтогазу, он мутит деньги.

блин. как этот гребаный укрнафтогаз притомил :evil: не удивлюсь, если замылят наши денежки
yuzman

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2010 12:15

а меня кроме Укрнафты мало кто интересует
лиса Алиса

Подякував: 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 вер, 2010 12:38

да говорят Укрнафтогаз а что им еще говорить А то что этот регистратор подконтрольный их хозяевам и если дадут отмашку заплатить то заплатят а не дадутне заплатят я не думаю что Укрнафта перечислила Укрнефтегазу такие деньги
лиса Алиса

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 вер, 2010 12:38

пришло письмо с Укрнафтогаза - очередное собрание :D .....наверное еще див пообещают за 2009 и 2010 годы :lol:
лиса Алиса

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 вер, 2010 12:54

лиса Алиса написав:пришло письмо с Укрнафтогаза - очередное собрание :D .....наверное еще див пообещают за 2009 и 2010 годы :lol:

Приведение к ПАО и дематериализация.. Они же обещали это на собрании 26.08. лиса Алиса :) но-но... Носик выше, взгляд светлее и оптимистичнее ))))))))
San

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 вер, 2010 11:51

San
Цікавить наступне. Я попав під ту сумнозвісну "роздачу" за 2006-2008рр. (перша частина, що в січні проводили). Так ось ситуація наступна. Торгував я тоді через субброкерідж. (короче схема така: я є клієнтом торговця, але не онлайн-брокера, а він в свою чергу - клієнт онлайн-брокера). Вот і виходить, що всі кілєнти цього торговця - знаходяться на транзитному рахунку онлайн-брокера. І власником всіх, хто мав отримати ці дивіденди, є торговець. Тобто якщо і буде виплата, то вона буде виплачуватись, як торговцю. А він вже в свою чергу розкине по клієнтам у відповідності кому скільки (хто мав яку к-сть акцій в той час). Ну думаю тут все зрозуміло.
Але вся загвоздка заключається в тому, що цей торговець - ліквідовується!!! І через місяць часу (це найбільше) будуть закриті всі рахунки. Вот і виходить, що навіть якщо і Унафта, чи хто там має кидати ті гроші, і буде виплачувати - то вже не буде куди кидати їх.
Отож, як бути? До мене звергувся сам торговець (оскільки я постійно довбаю його за ті дивіденди, в мене там досить приємна сума для мене!), і попросив, млін, самому взанити що і як, коли і чи взагалі будуть виплачувати!!! Бо мол, через місяць - то вже не буде і кому їх виплачувати. Вот і чому мене мають коливати проблеми цього торговця??? (що в нього йде "ребрендінг"!!!) Що він мутив мутки!!!, тепер судиться з половиною клієнтів, і через це закриває одну фірму, відкриває другу. А я (і ще пару клієнтів) від цього страждають!!
П.С. тепер до суті, чи можна якимось чиному подати інфу до реєстратора, чи до кого там, що власник тих ЦП, на які має йти виплати - змінив реквізити.? Щоб вже кидали на новоствореного торговця.
п.п.с. Я розумію, що найкращим чином для мене, ну і для всіх нарешті вже, було б якби дивіденди виплатили на протязі цього місяця (поки ще не закриті ті рахунки, і торговець повністю ще не ліквідований).
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 16 вер, 2010 11:27

хлопцы, прислали дивы мне за 2009 год по 2 грн за акцию.. Ура! процесс пошел :D
San

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 вер, 2010 11:39

San написав:хлопцы, прислали дивы мне за 2009 год по 2 грн за акцию.. Ура! процесс пошел :D

1) Физ.лицу или юр.лицу?
2) Если физ.лицу: на текущий счёт или почтовым переводом по месту регистрации?
KarpO

Подякував: 64 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

#<1 ... 1516171819 ... 183>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrey291263 і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор