Отримуємо дивіденди

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 2728293031 ... 183>
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:33

сразу НАКУ выплатят в феврале потому что там вечно денег нету платить за газ все платим-платим за него и вечно платить НАКу нечем
лиса Алиса

Подякував: 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:40

ПРЕВЕД Силезнева :)
bobik_investor

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 15:03

bobik_investor написав:ПРЕВЕД Силезнева :)

Боб, немає чим зайнятись ?? :). В мене питання по темі:
кому (станом на яке число робився зріз) будуть виплачувати дивіденди по Унаф - за 2006, і 2007 рр. (наскільки мені відомо за 2007-2008рр. робили зріз 28.01.2010р), а вот як на рахунок 2006 (де найбільша сума, більше 44грн. на шт. - не ясно.) Буду радий, якщо точно хтось напише дату збору реєстру для виплати за 2006р. Сенкс.
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 16:07

mishOK

1 серпня 2010
Ворон

Подякував: 33 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 16:09

Ворон
дякую
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 16:11

San написав:
лиса Алиса написав:Пришло уведомл тоже на почт перевод див Укрнафты за 2008 год из рачета 22,22 ( за минусом 15 % и услуг по переводу) так что есть надежда получить все див от Укрнафты :D

В каком они порядке шлют? Почему кому-то пришло еще в середине сентября, кому-то вчера, а я еще жду? Как узнать порядок у УНГ? УНГ (это укрнефтегаз, хотя можно назвать и унылым г...).

Сан, прийшли дивіденди по Унаф. за який рік так точно і не можу зрозуміти скоріш за все 2008, ось чому:
Впали на брокера (того який має ліквідуватись), впали однією сумою за всіх клієнтів, що були на транзитному. Короче брокер скинув мені всю суму, так як, в мене найбільша к-сть, ну і хороші відносини, а також через те що це був ост. день кварталу, і якби він не скинув - то з тої суми зняли ще б 25% податку. Вот і виходить, що я тепер маю розібратись кому скільки треба перекинути (це раз!!!), яка все ж таки сума прийшла - за мінусом 15%, і якщо так, то вже не клеїться; чи чиста???! бо тоді не грають залишки, які дав мені брок. для розрахунку деребану (це два). Короче мутнішої мутки я ще не бачив!!!!!!!
А і мало не забув!!!
p.s. всі ці $ брок. скинув мені, як оплату моїх послуг по договору співраці (між мною ПП і ним, юр.особою) Блін веселуха а не ринок. :)
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 16:50

Получил сегодня почтовым переводом дивы Укрнафты 21,5 грн/акция 8)
DimDimich

Подякував: 33 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 16:53

mishOK написав:
San написав:
лиса Алиса написав:Пришло уведомл тоже на почт перевод див Укрнафты за 2008 год из рачета 22,22 ( за минусом 15 % и услуг по переводу) так что есть надежда получить все див от Укрнафты :D

В каком они порядке шлют? Почему кому-то пришло еще в середине сентября, кому-то вчера, а я еще жду? Как узнать порядок у УНГ? УНГ (это укрнефтегаз, хотя можно назвать и унылым г...).

Сан, прийшли дивіденди по Унаф. за який рік так точно і не можу зрозуміти скоріш за все 2008, ось чому:
Впали на брокера (того який має ліквідуватись), впали однією сумою за всіх клієнтів, що були на транзитному. Короче брокер скинув мені всю суму, так як, в мене найбільша к-сть, ну і хороші відносини, а також через те що це був ост. день кварталу, і якби він не скинув - то з тої суми зняли ще б 25% податку. Вот і виходить, що я тепер маю розібратись кому скільки треба перекинути (це раз!!!), яка все ж таки сума прийшла - за мінусом 15%, і якщо так, то вже не клеїться; чи чиста???! бо тоді не грають залишки, які дав мені брок. для розрахунку деребану (це два). Короче мутнішої мутки я ще не бачив!!!!!!!
А і мало не забув!!!
p.s. всі ці $ брок. скинув мені, як оплату моїх послуг по договору співраці (між мною ПП і ним, юр.особою) Блін веселуха а не ринок. :)

В загальному вийшло 20.87грн. на 1 акцію! Ну і підкаже мені хоча б хтось що то за сума??? Млін звідки така цифра??? (пораховано так: вся сума що прийшла розділено на к-сть акцій що підпали під роздачу!!!) Чи то я д...ний, чи лижі не їдуть. Але хоч вбийте - не розмію.
Дані від яких я відштовхуюсь:
1. 2006р - 44,48грн. на шт. (-15%) = 37,81 [-25%= 33,36 грн. на шт. для юр.]
2. 2007р - 22,82грн. на шт. (-15%) = 19,40 [-25%= 17,12 грн. на шт. для юр.]
3. 2008р. - 26,51грн. на шт. (-15%) = 22,53 [-25%= 19,88 грн. на шт. для юр.]
При тому всьому, що юр. самі сплачують (тобто для юр. осіб - емітент не є податковим агентом, тільки для фіз. осіб. Так сказав мені мій "любимий" брок.)
P.S. ну і як вже видно при любих розрахунках не виходить на 20,87!!!
P.P.S. В принцпипі по великому рахунку то вже і не так важливо, головне що заплатили, АЛЕ!!! Мені ж скинули за всіх клієнтів!!!!!!! І тепер я маю розкинути кому скільки (ААААААААААААААААААА) :twisted: :twisted: :twisted: І кожна копійка від мене мінус - це комусь плюс. А як бачим різниця навіть не в копійках, а в 1.5 грн. по грубому!!!
Отож, 2All - чи може ще хтось похвастатись сумою в 20,87!! І чиє взагалі будь-яка інфа, що то за долбана цифра??? Дякую.
mishOK

Повідомлення Додано: Пон 11 жов, 2010 09:02

Возможно, дивы пришли вместе с дивами за 2009-й? Это 2,09 за акцию без вычета налогов.
Возможно, еще какая-то комиссия посредника.
Daralex

Подякував: 388 раз.
Подякували: 1807 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 жов, 2010 13:25

mishOK
я не знаю, встретьтесь с торговцем и клиентами и объяснитесь. и поделите поровну, если не найдете концов.

мне уже неудобно писать, но я получил за 2008 год. И пришли не по месту прописки, а по проживанию (так что все в этом мире возможно :wink: )
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

#<1 ... 2728293031 ... 183>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: moveton, V2 і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор