|
Отримуємо дивіденди |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 27 лип, 2010 14:32
Только что дозвонился в "Нефтегаз", говорят, что дивиденды за 2008 год с дедлайном 01.08.2010 будут выплачены, как только поступят деньги на счет. Выплата будет почтовым переводом.
Сейчас они оплатили налоги, ждут денег для выплаты самих дивидендов.
-
Daralex
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 1807 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 лип, 2010 17:13
Ну, що хтось вже отримав хоч якісь кошти від Укрнафти??? (за першу частину дивідендів)??? Завтра вродіби останній день
-
mishOK
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 29 лип, 2010 23:28
Добрый вечер!
Сегодня на почте получил 16,20 коп.
От кого, на почте не смогли сказать.Смогли только уточнить что из Киева индекс вообще непонятный на 37,,, начинается.
Также с почти прихватил еще три десятка писем, но только в одном по Харцизку было сказано про выплату дивов.Как их получить там написано.
Подскажите что это может быть. Исходя из того что я меньше чем на 10т (очень редко на 5т) акций не покупал и это время (я уже год в акциях) у меня только СМАШ из индекса UA не было.
Подскажите пжл. от кого это может быть?Так какэто мои первые хочу сохранить на память.
-
v.illich
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 лип, 2010 00:32
такие копейки - очень похоже на моторсич
у них по 2 с копейками на акцию
если автор держал на 10 т акций єто приблизительно 5 акций мотора х 2 с копейками почти равно 16,20
похоже на то....
-
alextov
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 лип, 2010 08:17
v.illich
У меня такая же ситуация, пришло 35 грн с копейками, не знаю от кого. Забыл глянуть регистратора (был указан), а по телефону почта комментариев не дает, так и не разобрался, кто. Если в числах 5-10 июля пришло уведомление с почты, то возможно КиевЭнерго?
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 12:55
Сьогодні був в реєстратора Укрнафти - "УкрнафтоГаз" на Пражській, 5
Висновки:
- Хто не встиг отримати дивіденди за 2008 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я.
- В 10 ранку черга в віконце складалася з ~10 людей, в єдиному
віконці працювало 2 працівників - Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці
- При зміні реквізитів, необхідно також надати копії всіх значущих сторінок паспорта та копію ідентифікаційного коду
На всю цю бюрократію та оплату зміни реквізитів я витратив сумарно до 2 год часу

Востаннє редагувалось JabbyPanda в Вів 03 сер, 2010 12:13, всього редагувалось 1 раз.
-
JabbyPanda
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 13:02
JabbyPanda написав:[*]Хто не встиг отримати дивіденди за 2006 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я.
Чего это? [*]Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці
А это зачем? личное?
Как это кто не успел? Если никому еще не перечислили?
Жду решения Закона об АО и УкрНефтеГаз идет на... След.дивы получаем в более спокойной обстановке 
-
San
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 13:10
San написав:[*]Хто не встиг отримати дивіденди за 2006 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я. Чего это?
Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть. [*]Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці А это зачем? личное?
Я не отримав цього року повідомлення про поштовий переказ, оце тільки зараз почав чесатися, в чому справа. Як сьогодні я з'ясував для себе, в реєстратора в базі даних фігурують мої давні адресні дані.
-
JabbyPanda
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 13:16
JabbyPanda написав:Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть.
Кто на поезд не успел, тот до бабушки не едет? Т.е. надо силой забирать было приходить? Мебелью? Цистернами нефти? Я не отримав цього року повідомлення про поштовий переказ, оце тільки зараз почав чесатися, в чому справа. Як сьогодні я з'ясував для себе, в реєстратора в базі даних фігурують мої давні адресні дані.
Да повидомлення никому еще не приходило, ни по старому, ни по новому..
В суд если что..
-
San
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 сер, 2010 13:27
JabbyPanda написав:Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть.
Мабуть, слід внести важливу поправку.
30 липня увечері закрився реєстр на отримання дивідендів у розмірі 44,48 грн./ акція за 2006 рік.
А тепер, власне, слід очікувати виплати цих дивідендів згідно з даними у цьому реєстрі.
http://www.ux.ua/a1308
-
JabbyPanda
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|