Отримуємо дивіденди

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 89101112 ... 183>
Повідомлення Додано: Вів 27 лип, 2010 14:32

Только что дозвонился в "Нефтегаз", говорят, что дивиденды за 2008 год с дедлайном 01.08.2010 будут выплачены, как только поступят деньги на счет. Выплата будет почтовым переводом.
Сейчас они оплатили налоги, ждут денег для выплаты самих дивидендов.
Daralex

Подякував: 388 раз.
Подякували: 1807 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 29 лип, 2010 17:13

Ну, що хтось вже отримав хоч якісь кошти від Укрнафти??? (за першу частину дивідендів)??? Завтра вродіби останній день
mishOK

Повідомлення Додано: Чет 29 лип, 2010 23:28

Добрый вечер!
Сегодня на почте получил 16,20 коп. :shock:
От кого, на почте не смогли сказать.Смогли только уточнить что из Киева индекс вообще непонятный на 37,,, начинается.
Также с почти прихватил еще три десятка писем, но только в одном по Харцизку было сказано про выплату дивов.Как их получить там написано.
Подскажите что это может быть. Исходя из того что я меньше чем на 10т (очень редко на 5т) акций не покупал и это время (я уже год в акциях) у меня только СМАШ из индекса UA не было. :roll:
Подскажите пжл. от кого это может быть?Так какэто мои первые хочу сохранить на память.
v.illich

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2010 00:32

такие копейки - очень похоже на моторсич
у них по 2 с копейками на акцию
если автор держал на 10 т акций єто приблизительно 5 акций мотора х 2 с копейками почти равно 16,20
похоже на то....
alextov

Подякував: 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 лип, 2010 08:17

v.illich
У меня такая же ситуация, пришло 35 грн с копейками, не знаю от кого. Забыл глянуть регистратора (был указан), а по телефону почта комментариев не дает, так и не разобрался, кто. Если в числах 5-10 июля пришло уведомление с почты, то возможно КиевЭнерго?
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 12:55

Сьогодні був в реєстратора Укрнафти - "УкрнафтоГаз" на Пражській, 5

Висновки:

• Хто не встиг отримати дивіденди за 2008 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я.
  • В 10 ранку черга в віконце складалася з ~10 людей, в єдиному :twisted: віконці працювало 2 працівників
  • Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці
  • При зміні реквізитів, необхідно також надати копії всіх значущих сторінок паспорта та копію ідентифікаційного коду

На всю цю бюрократію та оплату зміни реквізитів я витратив сумарно до 2 год часу
:cry:
Востаннє редагувалось JabbyPanda в Вів 03 сер, 2010 12:13, всього редагувалось 1 раз.
JabbyPanda

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 13:02

JabbyPanda написав:[*]Хто не встиг отримати дивіденди за 2006 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я.

Чего это?

[*]Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці

А это зачем? личное?

Как это кто не успел? Если никому еще не перечислили?
Жду решения Закона об АО и УкрНефтеГаз идет на... След.дивы получаем в более спокойной обстановке :)
San

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 13:10

San написав:[*]Хто не встиг отримати дивіденди за 2006 рік до 1 серпня, той їх уже ніколи не отримає, як і я.
Чего это?

Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть.

[*]Зміна реквізитів коштує 41 грн 50 коп, бланки на зміну реквізитів видають у віконці
А это зачем? личное?

Я не отримав цього року повідомлення про поштовий переказ, оце тільки зараз почав чесатися, в чому справа. Як сьогодні я з'ясував для себе, в реєстратора в базі даних фігурують мої давні адресні дані.
JabbyPanda

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 13:16

JabbyPanda написав:Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть.

Кто на поезд не успел, тот до бабушки не едет? :shock:
Т.е. надо силой забирать было приходить? Мебелью? Цистернами нефти?

Я не отримав цього року повідомлення про поштовий переказ, оце тільки зараз почав чесатися, в чому справа. Як сьогодні я з'ясував для себе, в реєстратора в базі даних фігурують мої давні адресні дані.

Да повидомлення никому еще не приходило, ни по старому, ни по новому..
В суд если что..
San

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 сер, 2010 13:27

JabbyPanda написав:Так мені заявили в єдиному віконці, ні банківським переводом, ні поштовим переказом дивіденди за 2006 рік після 1 серпня уже слати не будуть.

Мабуть, слід внести важливу поправку.

30 липня увечері закрився реєстр на отримання дивідендів у розмірі 44,48 грн./ акція за 2006 рік.

А тепер, власне, слід очікувати виплати цих дивідендів згідно з даними у цьому реєстрі.

http://www.ux.ua/a1308
JabbyPanda

#<1 ... 89101112 ... 183>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей