Yuri_T написав:mishOK
шютник
увесь світ моніторить, а він радіо слухає...
Юрий
|
|
якщо ти про індекс, так так вже і роблю (на край хедж буде непоганий), а якщо про Січ - то взагалі з нею не звязуюсь. Ібо, коли була 1980 - я вже бачив, що ростиме, щей новини по ній тоді позитивні вийшли, можна було сміло брати. Але стратегія моя така - що в неї (навіть якщо буду знати що ріст 100% - не братиму!!!!). Хоча дуже подобається мені ця фішечка!!! А кому цікаво, не граюсь на ній - бо сумма депо не та!!! Було б за 500 тис. то однозначно 10% в ній би сідів!!! А так ні, ні. Я вже навіть мав колись з одним дискусію на тему. Мотив простий - мін. сумма входу на січі рівна (на моменті) 2 460 грн. з хвостом. а на тій же алчевці 150грн. І наприклад з депо в 50 000грн. при олл інн, я візьму лише 20 мін. лотів (січ), або 330!!! (АЛМК). Так що судити Вам. Якщо депо більше ніж пів ляма!!!, так тоді неодмінно брати Мотори, бо таку сумму вложивши в Алчевку - можна шоруху наробити, а вложивши в Січ - так проковтне навіть і не подавиться.ИМХО
Ха, на війні, всі методи - виправдані!!! навіть палка-мотика, може стати часом в пригоді.
San
Нормал, все буде ОК, шютка - зачьот!!! Але мова йшла про суть. Ясно що по факту все в одну корзину..., короче думаю Ви зрозуміли.
якщо ти про індекс, так так вже і роблю (на край хедж буде непоганий), а якщо про Січ - то взагалі з нею не звязуюсь. Ібо, коли була 1980 - я вже бачив, що ростиме, щей новини по ній тоді позитивні вийшли, можна було сміло брати. Але стратегія моя така - що в неї (навіть якщо буду знати що ріст 100% - не братиму!!!!). Хоча дуже подобається мені ця фішечка!!! А кому цікаво, не граюсь на ній - бо сумма депо не та!!! Було б за 500 тис. то однозначно 10% в ній би сідів!!! А так ні, ні. Я вже навіть мав колись з одним дискусію на тему. Мотив простий - мін. сумма входу на січі рівна (на моменті) 2 460 грн. з хвостом. а на тій же алчевці 150грн. І наприклад з депо в 50 000грн. при олл інн, я візьму лише 20 мін. лотів (січ), або 330!!! (АЛМК). Так що судити Вам. Якщо депо більше ніж пів ляма!!!, так тоді неодмінно брати Мотори, бо таку сумму вложивши в Алчевку - можна шоруху наробити, а вложивши в Січ - так проковтне навіть і не подавиться.ИМХО[/quote]
Так а сенс - заробити,чи шороху навести?Якщо 100-%-а впевненнiсть в ростi - купуй на всi: 1 папiрець чи 1 000 яка рiзниця.Захiднi гуру кжуть,що дорожчi бамаги навi кращi:легше вийти
Так а сенс - заробити,чи шороху навести?Якщо 100-%-а впевненнiсть в ростi - купуй на всi: 1 папiрець чи 1 000 яка рiзниця.Захiднi гуру кжуть,що дорожчi бамаги навi кращi:легше вийти[/quote] може десь і так, але не внас!!! На цьому полі чудес може бути все що завгодно. А тому в першу чергу не втратити, а тоді вже заробити. Ну і звичайно що суть не шоруху навести - а по тихому взяти і по тихому віддати (зі своїм профітом), тоді буде "тобі" щастя!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||