ВТБ Банк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 140141142143144 ... 299>
Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 00:58

J написав:
JezJersy написав:Выбирайте не снижаемый остаток 300 грн/ 60$ / 60€, тогда проценты больше, соответственно 14 % грн/ 10 % $ / 10 % €

ПРоценти високі....

Що це різниця така, незнижувана сума 10 та 60 ... це для бідних африканців ???

Невже хтось ставить на мін залишок 10 у.о. - при тому процент збільшується аж на 25 %....

В чому логіка та сенс вскарбниць від 10 уо ???

скарбниця на 10уо это альтернатива досрочному закрытию скарбници на 60уо

т.к. можно переходить со схемы 2 на схему 1 и обратно

Переходить со схемы 1 на схему 2 можно.
Переходить со схемы 2 на схему 1 к сожалению нельзя
. :wink:
kov-dom

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 01:16

сьогодні відкрив "скарбницю 60"...
термін дії - 2 роки,
переходити на схему 1 НЕ можна. Дострокове розірвання - 20 у.о

Поскарбниці % ставки можуть мінятись дуже гнучко від настрою банку на протязі всього часу (2-х років).

Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу.

Тепер чутки :D від працівників - розроблені нові % ставки, найбллижчим часом мають оприлюднити, % по валютах вниз....
типу "спішіть, бо не встигнете" :D

За 1 годину часу у відділені отримували тільки 1 раз переказ і 1 раз його оформляли, фіз лиць на обслуговуванні окрім мене взагалі не було, тобто - дуже малолюдно. Менеджери з великим азартом і задоволенням оформляли 6 угод, одночасно двоє по угоді :)

Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт :D
JezJersy

Подякував: 4 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 09:54

Re: На карточке ВТБ банка Скарбнычка пропала зарплата

Darunok Doli написав:Подскажите, может кто-нибудь уже сталкивался? как себя вести, что делать?
до начисления з/п на карточке был остаток в 1600 грн. начисление наши бухгалтера провели в срок, деньги были сняты в тот же день. через неделю позвонили из банка и сказали, что на счете долг в 1600 грн плюс пеня за недельную просрочку. в банке разводят руками. говорят, что деньги были проведены у них по базе почему-то на следующий день за нашим начислением.тогда каким образом банкомат мог выдать наличные? предлагают писать заявления с просьбой приостановить начисление штрафа до выяснения обстоятельств. заявление должно быть рассмотрено у них в представительстве, потом, если будет необходимость, в главном офисе, а потом - в России. на это может уйти время, да и халатность "девочек" и "разводы руками" руководителей не внушают доверия... судя по выпискам, сумма просто "пропала"...
что посоветуете?

Ого! Может вас просто обокрали?
Сумма просто испариться не может, мы же в веке высоких технологий. Девочки сами не смогут удалить в компе движения по карте. Пусть в отделение покажут все транзакции(зачисление/списания) по карточке, по ней вы увидите, что, да куда делось. Заявление писать нужно если выяснится факт снятия вами денег сверх лимита. а если это девочки прошляпили, ну тогда наезжайте в тупую на них. Вы когда снимаете деньги в банкомате, смотрите остаток или нет? Все написанное -моё имхо.
rudik

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 09:58

JezJersy написав:сьогодні відкрив "скарбницю 60"...
термін дії - 2 роки,
:D

К скарбнычке GSM услугу подключили?
rudik

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 10:02

Как интересно, если я правильно понял, Вы открыли у Львове целевой на 18 месяцев сейчас, а по всей Украине с 26.1 больше чем на 367 дней нельзя ?

JezJersy написав:Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу.

Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт :D
Философ

Подякував: 265 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 11:28

JezJersy написав:сьогодні відкрив "скарбницю 60"...
термін дії - 2 роки,

Поскарбниці % ставки можуть мінятись дуже гнучко від настрою банку на протязі всього часу (2-х років).

Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу.

Тепер чутки :D від працівників - розроблені нові % ставки, найбллижчим часом мають оприлюднити, % по валютах вниз....
типу "спішіть, бо не встигнете" :D

За 1 годину часу у відділені отримували тільки 1 раз переказ і 1 раз його оформляли, фіз лиць на обслуговуванні окрім мене взагалі не було, тобто - дуже малолюдно. Менеджери з великим азартом і задоволенням оформляли 6 угод, одночасно двоє по угоді :)

а мене запевнили, що по "скарбничці" відсоткова ставка залишається незмінною протягом всього часу діїї договору.
а про зниження ставок у валюті керуючий відділенням ще у грудні 2009 говорив :) так що дійсно треба поспішати :)
toffee

Подякував: 140 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 11:56

Философ написав:Как интересно, если я правильно понял, Вы открыли у Львове целевой на 18 месяцев сейчас, а по всей Украине с 26.1 больше чем на 367 дней нельзя ?

JezJersy написав:Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу.

Я написав що ще э на 18 місяців, збираюсь на днях відкрити.

ПРоте уже відкрито на :!: 370 :!: днів, це вже біьше року.

Приїжайте до нас в Львів :D

:idea: GSM послугу пропонували, проте я відмовився. Думаю доцільно її мати при гривневій скарбниці.

:idea: Скарбниця. Я не мав на увазі що "гнучко мінятись" % дуже чатсо, але це таки вклад вільний, і через рік при % ставках на строкові депозити в 8-9 % неодмінно зміниться нижче по "вільних" вкладах. Приклад - "вільний рух" (Форум) перед Новим роком зменшені ставки на 0.25 та 0.5 % відносно валют.....
JezJersy

Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 12:44

Відкриєте на 18 місяців цільовий, відпишіться. :wink:
Планую навідатись до банку в кінці місяця, може і свої плани відкорегую... :D

[quote="JezJersy
Я написав що ще э на 18 місяців, збираюсь на днях відкрити.

Приїжайте до нас в Львів :D
Философ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 16:21

Только что в банк звонила, в Киеве до марта нет 18-ти месяцев по целевому. Что с марта будет не знают, наверное снизят ставки, хотя єтого снижения ждут уже второй месяц. Посмотрим. Себе с лояльностью открыла 3,6,9,12 месяцев целевые, пусть будут на всякий случай
Zlatochka

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лют, 2010 16:57

Так и у нас не то что 18 месяцев, и на 370 дней не получается :cry: .
Вот ждем-с сигнал и все во Львов, приглашали-с. :wink: :P :lol:

Zlatochka написав:Только что в банк звонила, в Киеве до марта нет 18-ти месяцев по целевому. Что с марта будет не знают, наверное снизят ставки, хотя єтого снижения ждут уже второй месяц. Посмотрим. Себе с лояльностью открыла 3,6,9,12 месяцев целевые, пусть будут на всякий случай
Философ

Профіль

#<1 ... 140141142143144 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор