|
ВТБ Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 18 лют, 2010 00:58
J написав:JezJersy написав:Выбирайте не снижаемый остаток 300 грн/ 60$ / 60€, тогда проценты больше, соответственно 14 % грн/ 10 % $ / 10 % €
ПРоценти високі....
Що це різниця така, незнижувана сума 10 та 60 ... це для бідних африканців ???
Невже хтось ставить на мін залишок 10 у.о. - при тому процент збільшується аж на 25 %....
В чому логіка та сенс вскарбниць від 10 уо ???
скарбниця на 10уо это альтернатива досрочному закрытию скарбници на 60уо т.к. можно переходить со схемы 2 на схему 1 и обратно
Переходить со схемы 1 на схему 2 можно. Переходить со схемы 2 на схему 1 к сожалению нельзя. 
-
kov-dom
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 01:16
сьогодні відкрив "скарбницю 60"...
термін дії - 2 роки,
переходити на схему 1 НЕ можна. Дострокове розірвання - 20 у.о
Поскарбниці % ставки можуть мінятись дуже гнучко від настрою банку на протязі всього часу (2-х років).
Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу.
Тепер чутки  від працівників - розроблені нові % ставки, найбллижчим часом мають оприлюднити, % по валютах вниз....
типу "спішіть, бо не встигнете"
За 1 годину часу у відділені отримували тільки 1 раз переказ і 1 раз його оформляли, фіз лиць на обслуговуванні окрім мене взагалі не було, тобто - дуже малолюдно. Менеджери з великим азартом і задоволенням оформляли 6 угод, одночасно двоє по угоді
Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт 
-
JezJersy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 09:54
Darunok Doli написав:Подскажите, может кто-нибудь уже сталкивался? как себя вести, что делать? до начисления з/п на карточке был остаток в 1600 грн. начисление наши бухгалтера провели в срок, деньги были сняты в тот же день. через неделю позвонили из банка и сказали, что на счете долг в 1600 грн плюс пеня за недельную просрочку. в банке разводят руками. говорят, что деньги были проведены у них по базе почему-то на следующий день за нашим начислением.тогда каким образом банкомат мог выдать наличные? предлагают писать заявления с просьбой приостановить начисление штрафа до выяснения обстоятельств. заявление должно быть рассмотрено у них в представительстве, потом, если будет необходимость, в главном офисе, а потом - в России. на это может уйти время, да и халатность "девочек" и "разводы руками" руководителей не внушают доверия... судя по выпискам, сумма просто "пропала"... что посоветуете?
Ого! Может вас просто обокрали?
Сумма просто испариться не может, мы же в веке высоких технологий. Девочки сами не смогут удалить в компе движения по карте. Пусть в отделение покажут все транзакции(зачисление/списания) по карточке, по ней вы увидите, что, да куда делось. Заявление писать нужно если выяснится факт снятия вами денег сверх лимита. а если это девочки прошляпили, ну тогда наезжайте в тупую на них. Вы когда снимаете деньги в банкомате, смотрите остаток или нет? Все написанное -моё имхо.
-
rudik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 09:58
JezJersy написав:сьогодні відкрив "скарбницю 60"... термін дії - 2 роки, переходити на схему 1 НЕ можна. Дострокове розірвання - 20 у.о 
К скарбнычке GSM услугу подключили?
-
rudik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 10:02
Как интересно, если я правильно понял, Вы открыли у Львове целевой на 18 месяцев сейчас, а по всей Украине с 26.1 больше чем на 367 дней нельзя ?
JezJersy написав:Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу. Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт 
-
Философ
-
-
- Подякував: 265 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 11:28
JezJersy написав:сьогодні відкрив "скарбницю 60"... термін дії - 2 роки, переходити на схему 1 НЕ можна. Дострокове розірвання - 20 у.о Поскарбниці % ставки можуть мінятись дуже гнучко від настрою банку на протязі всього часу (2-х років).Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу. Тепер чутки  від працівників - розроблені нові % ставки, найбллижчим часом мають оприлюднити, % по валютах вниз.... типу "спішіть, бо не встигнете" За 1 годину часу у відділені отримували тільки 1 раз переказ і 1 раз його оформляли, фіз лиць на обслуговуванні окрім мене взагалі не було, тобто - дуже малолюдно. Менеджери з великим азартом і задоволенням оформляли 6 угод, одночасно двоє по угоді  Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт 
а мене запевнили, що по "скарбничці" відсоткова ставка залишається незмінною протягом всього часу діїї договору.
а про зниження ставок у валюті керуючий відділенням ще у грудні 2009 говорив  так що дійсно треба поспішати 
-
toffee
-
-
- Подякував: 140 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 11:56
Философ написав:Как интересно, если я правильно понял, Вы открыли у Львове целевой на 18 месяцев сейчас, а по всей Украине с 26.1 больше чем на 367 дней нельзя ? JezJersy написав:Відкрив цільові на 6, 12 місяців у валютах (ще є на 18 місяців, м Львів), сказали що % ставки будть діяти лише ті що в договорі на вьому відрізку часу. Думаю, що фактор , що банк російський все-таки впливає поки що у Львові на зацікавленість в ньому фіз осіб. Це не жарт 
Я написав що ще э на 18 місяців, збираюсь на днях відкрити.
ПРоте уже відкрито на  370  днів, це вже біьше року.
Приїжайте до нас в Львів
 GSM послугу пропонували, проте я відмовився. Думаю доцільно її мати при гривневій скарбниці.
 Скарбниця. Я не мав на увазі що "гнучко мінятись" % дуже чатсо, але це таки вклад вільний, і через рік при % ставках на строкові депозити в 8-9 % неодмінно зміниться нижче по "вільних" вкладах. Приклад - "вільний рух" (Форум) перед Новим роком зменшені ставки на 0.25 та 0.5 % відносно валют.....
-
JezJersy
-
-
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 12:44
Відкриєте на 18 місяців цільовий, відпишіться.
Планую навідатись до банку в кінці місяця, може і свої плани відкорегую...
[quote="JezJersy
Я написав що ще э на 18 місяців, збираюсь на днях відкрити.
Приїжайте до нас в Львів 
-
Философ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 16:21
Только что в банк звонила, в Киеве до марта нет 18-ти месяцев по целевому. Что с марта будет не знают, наверное снизят ставки, хотя єтого снижения ждут уже второй месяц. Посмотрим. Себе с лояльностью открыла 3,6,9,12 месяцев целевые, пусть будут на всякий случай
-
Zlatochka
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 лют, 2010 16:57
Так и у нас не то что 18 месяцев, и на 370 дней не получается  .
Вот ждем-с сигнал и все во Львов, приглашали-с.
Zlatochka написав:Только что в банк звонила, в Киеве до марта нет 18-ти месяцев по целевому. Что с марта будет не знают, наверное снизят ставки, хотя єтого снижения ждут уже второй месяц. Посмотрим. Себе с лояльностью открыла 3,6,9,12 месяцев целевые, пусть будут на всякий случай
-
Философ
-
-
-
-
Профіль
-
-
|