|
ВТБ Банк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 30 кві, 2010 08:36
якщо сьогодні поповнити цільовий, то з якого числа почнуть нараховувати %? Чи може краще відкласти до наступного тижня?
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 09:50
Chabik
з наступного дня, i не важливо що то вихідний
-
Flow
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 18:57
Zlatochka написав:Была в банке, там печально, народ забирает депозиты, и даже заманивания "лояльностью" никого не интересуют. Очень жестко - "Меня не устраивают %". Интересно, если так дальше пойдет, какие они результаты по "приросту" депозитов от населения покажут за 2 квартал 
Да, это так. Я тоже в июне пойду забирать долларовый депо. Сейчас он ещё лежит под 11,75%, но теперь они предлагают смешные проценты и надо сваливать оттуда, хотя надо ещё присмотреть куда именно, однако время ещё есть.
-
chess
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 20:47
Я теж обмірковую, куди перейти. Маю гривневий депо (до кінця травня) - якби закінчився зараз, то непоганий варіант "Швидкий прибуток" в Укрексімбанку (на 6 міс.під 20% із щомісячними %%), але що буде через місяць?... Ще маю доларовий депо до середини літа під 12%. Якщо ситуація залишиться такою ж, як зараз, тоді, можливо, варто залишитися, оскільки тепер з 1 тис. доларів за рік капає 120 дол., а буде 100, при цьому гарантованих (або принаймні майже гарантованих), то це теж варіант (маю досвід укрпрому).
Цікава ситуація - що переможе: "жадібність" ВТБ чи вкладників? Хто швидше здасть позиції? Наприклад, я майже ніколи не забираю % день-у-день. Тобто у них є період безкоштовного використання коштів таких вкладників, як я. Отже, ефективна ставка %, яку сплачує банк, не така, як зазначена в договорі, а нижча, можливо, значно нижча. Але для мене, якщо я перейду в інший більш слабкий банк, збільшиться ризик неповернення коштів - то може треба розподілити кошти на вклади по 1-2-3 тис. дол. і вкласти в маленькі банки?...
-
ГорН
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 21:51
А при мне пришел новый вкладчик и оформил вклад на 15тыс. долларов. Так что не все забирают. Я лучше выберу стабильный банк, который предлагает реальные ставки. Не хочется потом бегать, судится. Риск - это хорошо, но только когда он в меру. Мне интересно, чем вам будут отдавать долларовые и евровые депозиты другие банки, которые предлгают ставки 13-14% годовых в иностранной валюте? Это под какие же ставки нужно кредитовать в иностранной? 
Востаннє редагувалось zala в П'ят 30 кві, 2010 21:57, всього редагувалось 1 раз.
-
zala
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 21:54
ВТБ предоставит Министерству финансов Украины кредит в сумме 500 млн. долл. США. Как передает корреспондент УНИАН, об этом сказал премьер-министр Российской Федерации Владимир ПУТИН сегодня в Сочи в ходе заседания межправительственного комитета по вопросам экономического сотрудничества украинско-российской межгосударственной комиссии.
Думаю за ВТБ не стоит волноваться!
У самого там депозиты застолблены на год. Да и сумма гораздо больше, чем возмещение ФГВФЛ.
-
Olegood
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 22:49
В Форуме сейчас в долларах классные ставки, а вот в гривне там плохие сейчас... я в ВТБ застолбил долларовый еще по 10.75%, почти на год имею пополнение 
-
Kanarej
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 кві, 2010 22:49
Investor_K написав:В Украине около 150 банков. Так что можете по 1 тысяче размазать в каждом. Верняк. 
поправка
В Украине около 170 банков - 20 банков в коматозном состоянии = 150 банков
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 тра, 2010 00:08
J написав:Investor_K написав:В Украине около 150 банков. Так что можете по 1 тысяче размазать в каждом. Верняк. 
поправка В Украине около 170 банков - 20 банков в коматозном состоянии = 150 банков
а зарегистрированных почти 200
http://bank.gov.ua/Bank_supervision/dynamics.htm
-
yuma
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-