ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 27622763276427652766 ... 9038>
Повідомлення Додано: Суб 25 кві, 2015 23:08

  IMPRINTER написав:
  serjj написав:А можно ли оформить дополнительную карту для членов семи к "Карте для выплат" ?


да


понятно, спасибо
serjj
 
Повідомлень: 339
З нами з: 20.09.08
Подякував: 34 раз.
Подякували: 28 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 00:39

  IMPRINTER написав:
  serjj написав:А можно ли оформить дополнительную карту для членов семи к "Карте для выплат" ?


да

НЕ іменну?
А на себе можна?

В відділені мені розказували так:
На себе - тільки з фото, причому неіменна полюбому блокується
Пропонували спробувати оформити на себе як на 3-ю особу. 8)

До уні можна робити допки через заказ карт з "безплатним" дизайном.
А до КДВ хтось так пробував?
mixa
 
Повідомлень: 312
З нами з: 25.04.14
Подякував: 315 раз.
Подякували: 22 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 00:50

  mixa написав:
  IMPRINTER написав:
  serjj написав:А можно ли оформить дополнительную карту для членов семи к "Карте для выплат" ?


да

НЕ іменну?
А на себе можна?

В відділені мені розказували так:
На себе - тільки з фото, причому неіменна полюбому блокується
Пропонували спробувати оформити на себе як на 3-ю особу. 8)

До уні можна робити допки через заказ карт з "безплатним" дизайном.
А до КДВ хтось так пробував?


1) для себя можно допку ток именную ... бомж при этом остается живым .. иногда он блокируется, но не в силу того, что "так должно быть", а в силу криворукости работника ... на доверннное лицо - допку можно оформить и бомжа ... я на родительские на себя бомжей делал ...
2) фото-карты идут ток как допка к уни ... к кдв нет фри-дизайна
IMPRINTER
Аватар користувача
2
1

Свинорил 100 lvl
 
Повідомлень: 39097
З нами з: 06.08.09
Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.
 
Профіль
9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 01:48

Re: Приватбанк

IMPRINTER написав:
или вопрос - как сделать так чтоб смс приходили на телефон - но сразу ... деактивизировался в мобильном приложении - нажал новый пользователь и удалил его вообще нах .. но теперь пароли на телефон идут с сумашедшей задержкой ...

есть info.pb.ua но работает не всегда корректно
kievenerg
Аватар користувача
 
Повідомлень: 667
З нами з: 04.12.12
Подякував: 71 раз.
Подякували: 70 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 09:28

  sportmercedes написав:PrivatBank, поясніть будь-ласка, через який термін можна поповнювати приватвклад після його відкриття в п24. Яка комісія за поповнення з:
-карти універсальна власними коштами,
-інтернет карти.

Якщо надійшло смс із запрошенням в голд-клуб, чи сплачуватиметься 20 грн на місяць за користування?


sportmercedes, доброго ранку :)
При оформленні вкладу, з варіантом внесення коштів "готівкою", Ви може внести початкову суму коштів на депозитний рахунок в касі будь-якого відділення банку або через термінал самообслуговування, в меню "Кошик платежів".

Після того, як внесок оформлений і на нього внесена початкова сума, поповнити вклад через термінал самообслуговування (меню "Депозити") можна через 3 дні з дати відкриття вкладу.
При поповненні депозиту особистими коштами з картки "Універсальна" або Інтернет-карти стягується комісія 0,5% (тариф діє при поповненні з картки «Універсальна», а також текучих рахунків фіз. Осіб, віртуальних рахунків та інтернет-карт). Поповнення, готівкою і з карти "Карта для виплат", буде без комісії.

Щоб перевірити, чи включив Банк Вас в список пільгового обслуговування, відправте мені в ЛС номер телефону, на який надійшло смс-повідомлення. Буду рада проконсультувати.
З повагою, Анастасія.
ПриватБанк.
PrivatBank
 
Заблокований
Повідомлень: 8783
З нами з: 12.02.10
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 10:10

  Marta написав:PrivatBank
Скажите пожалуйста, что нужно сделать чтобы "оформити додаткові картки для членів сім'ї", в частности для дочери. Например MasterCard World. И имеет ли значение, что у нее есть свой счет в Привате (его хотим закрыть в дальнейшем)? Необходимо ли ее присутствие для оформления?


Marta, доброе утро.
Наличие, уже ранее открытого счета, не играет роль в оформлении Вами дополнительной карты к своему счету. Присутствие доверенного лица, в Вашем случае дочери, не обязательно, Вы можете обратиться в отделение сами и выпустить дополнительную карту.
С уважением, Анастасия.
ПриватБанк.
PrivatBank
 
Заблокований
Повідомлень: 8783
З нами з: 12.02.10
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 10:12

Больові точки Приватбанку: контраргументи фінустанови

http://финбаланс.ком.юа/news/Bolovi-to ... inustanovi

Редактор сайту Василь Пасочник спеціалізується на тролінгу Привату

Раньше не меняло ссылку

Больові точки Приватбанку: контраргументи фінустанови
26.04.2015, 09:37
Tweet

Фінансовий стан Приватбанку – тема особливо чутлива для банківського сектору України. За даними НБУ, на початок 2015 р. на цю фінустанову припадало 15,5% усіх активів банківської системи (204,6 млрд грн). При цьому "Приват" сконцентрував 19,7% усіх коштів банківських клієнтів і, зокрема, більш як чверть (25,5%) усіх депозитів населення. За абсолютною більшістю показників і ринкових часток установа в рази обганяла навіть найближчих переслідувачів.

На такому фоні систематична видача Нацбанком "Привату" стабілізаційних кредитів (які виділяються програми фінансового оздоровлення) з початку року, принаймні, на 9,7 млрд грн, а в 2014 році – на 9,9 млрд грн (при тому, що торік загальний обсяг рефінансування, одержаного банком від регулятора на строк понад 30 днів, становив біля 20,8 млрд грн), не може не викликати занепокоєння не лише в клієнтів, але й усього банківського ринку. До цього може ставитися по-різному, але наразі статус-кво такий, що якщо буде погано Приватбанку, непереливки буде всьому банківському сектору і зрештою всій фінансовій системі.

Оприлюднення Приватбанком фінзвітності за І квартал породило нові запитання. Виявилося, що на кінець березня його рівень достатності (адекватності) регулятивного капіталу становив 9,05% (на 01.01.15 було 11,18%), тоді як згідно з вимогами НБУ мало б бути не менше 10% (щоправда, в звіті Привату чомусь вказано, що значення нормативу Н2 відповідно до правил НБУ нібито має бути не менше 9%, - ред.). Якщо ж подивитися, зокрема, на «чисту» динаміку депозитного портфелю («очищену» від курсових змін), вийде, що обсяг валютних вкладів фізосіб у Приватбанку в січні-березні скоротився на суму біля 499,7 млн дол (-13,9%), а гривневих – на 2,3 млрд грн (-4,5%).

Редакція FINBALANCE отримала від прес-служби Приватбанку коментарі з приводу низки чутливих для нього аспектів роботи. Наскільки відповіді вичерпні, судити Вам.

Коли та як акціонери й топ-менеджмент Приватбанку планують усунути порушення нормативу Н2, яке мало місце на кінець березня? На які додаткові обсяги докапіталізації може розраховувати банк до кінця 2015 року та в 2016 році? Чи оберете шлях, наприклад, на скорочення кредитного портфелю?"

Короткострокове зниження показника адекватності регулятивного капіталу (Н2) було обумовлено зростанням обсягу активів в результаті переоцінки у зв`язку із значним зростанням курсу валюти (на 28,5% 6 лютого 2015). На початок квітня показник Н2 ПриватБанку є у межах, визначених нормативами НБУ.

З метою підвищення рівня капіталізації акціонери банку затвердили рішення про збільшення статутного капіталу банку на 27,6% (5 млрд грн) шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків акціонерів. Таке рішення було ухвалено на позачергових загальних зборах акціонерів, що відбулися 6 квітня 2015 року.

Нагадуємо, що 24 листопада 2014 року загальними зборами акціонерів було ухвалено рішення про збільшення статутного капіталу за рахунок додаткових внесків акціонерів. Шляхом розміщення додаткових акцій серед своїх акціонерів у статутний капітал банку було внесено понад 1 млрд грн., реєстрація яких закінчилась в НБУ 16.04.2015. На поточний момент статутний капітал банку складає 19,1 млрд грн.

Крім того, банк проводить заходи по погашенню кредитів. Протягом І півріччя банком заплановано зниження обсягу кредитного портфелю на 5 млрд грн.

Чим зумовлене зростання в І кварталі обсягу валютних кредитів фізособам на 161,4 млн дол (підкреслюємо – йдеться про чисте зростання портфелю, «очищене» від курсових змін), при тому, що обсяг гривневих кредитів фізособам скоротився на 630 млн грн?

Дані зміни головним чином були обумовлені переходом формування фінансової звітності в стандарти МСФЗ в частині оцінки кредитних ризиків за кредитами фізичних осіб (тобто розрахунку страхових резервів), як це вимагають діючі нормативні акти НБУ щодо впровадження стандартів МСФЗ. Зазначаємо, що такі оцінки ризику підтверджуються міжнародним аудитом.

Фактичні зміни кредитного портфелю фізичних осіб (без урахування сформованих страхових резервів) становили:
- зменшення валютного портфелю на 33 млн дол.;
- зменшення гривневого портфелю на 684 млн грн.

Чим зумовлене зростання «чистого» обсягу гривневих кредитів юрособам на 1,3 млрд грн (при тому, що обсяг валютних кредитів скоротився на 152,9 млн дол)? Видачею нових позик та/чи реструктуризацією валютних кредитів (конвертацією валютних у гривневі)? Якщо мала місце видача нових кредитів, то які підприємства їх отримували (представники яких галузей економіки)?

Стосовно портфелю юридичних осіб вказані зміни, окрім змін обсягу кредитів, включають також зміни обсягів сформованих резервів (за рахунок проведених заходів щодо підвищення рівня забезпечення кредитів заставою), нарахованих за цими кредитами доходів та дисконтів.

Фактичні зміни кредитного портфелю юридичних осіб (без урахування сформованих страхових резервів) становили:
- зменшення валютного портфелю на 166 млн дол.;
- зменшення гривневого портфелю на 230 млн грн.

Чи має намір Приватбанк вести переговори (якщо ще не веде) з держателями своїх єврооблігацій з погашенням в 2015, 2016, 2018 рр. (йдеться загалом про 525 млн дол, - ред.) про реструктуризацію відповідних зобов’язань? Яку пропозицію в цьому контексті Приват готовий зробити кредиторам? Чи знадобиться «стрижка» (фактично списання частини заборгованості), зниження купону, збільшення термінів обігу паперів тощо?

Банк уважно стежить за перебігом переговорів Укрексімбанку щодо зміни параметрів угод за зовнішніми боргами та прийме рішення на основі аналізу цієї транзакції.

Чим зумовлене зростання обсягу «інших фінансових активів» на балансі Приватбанку в І кварталі з 9,3 млрд грн до 27,7 млрд грн? Конкретизуйте, про які саме активи в цьому випадку йде мова? Яким чином при цьому Приватбанку вдалося отримати позитивний результат від переоцінки інших фінансових інструментів у січні-березні відразу на 2,8 млрд грн?

Зростання обсягу “інших фінансових активів” зумовлено відображенням у балансі банку справедливої вартості індексованої комісії визначеної відповідно до Методики складання фінансової звітності по МСФЗ. До таких активів банк відносить комісію по кредитам, що укладені в гривні з фіксованою процентною ставкою з умовою отримання додаткової компенсації у разі зниження вартості національної валюти по відношенню до іноземної. Таким чином, банк компенсує збитки у разі знецінення гривні по відношенню до іноземної валюти.

Чим було зумовлене зростання зобов’язань Приватбанку перед іншими банками в І кварталі на 10 млрд грн? Виключно за рахунок залучення кредитів рефінансування в Нацбанку чи при цьому залучалися позики і в інших банківських установ? Лише в Україні чи й за кордоном?

Зростання протягом І кварталу зобов’язань перед іншими банками було обумовлено залученням кредитів рефінансування від НБУ в обсязі 7,8 млрд грн. та проведення операцій swap з українськими банками в обсязі 1,8 млрд грн. Кредити, отримані від НБУ, були направлені банком на покриття відтоків за коштами фізичних осіб.

Яким чином Приватбанк мінімізовує валютні ризики, з огляду на його значну коротку валютну позицію? Підтвердіть або спростуйте, зокрема, в цьому контексті видачу кредитів офшорним компаніям?

Коротка валютна позиція не є значною і валютні ризики банку збалансовані за рахунок кредитів, які індексовані з прив`язкою до валютного курса. Також, зростання капіталу банка зменшує валютну позицію до нормативної.

Чи вистачає Приватбанку тих стабілізаційних кредитів, які з початку року видає НБУ? Якщо ні, то які додаткові обсяги підтримки від регулятора Вашому банку знадобилися б? Чим це продиктовано? Відтоком депозитів населення чи й потребою виконання зобов’язань перед іншими кредиторами?

ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" самостійно покриває 2/3 відтоку коштів фізичних осіб. Решту покривають стабілізаційні кредити Національного банку України, які надаються на підставі наявного відтоку з рахунків фізичних осіб, а також, виключно для виконання зобовязань перед фізичними особами. Використання кредитів НБУ на будь-які інші цілі заборонено, та суворо контролюється департаментом банківського нагляду.

Таким чином, за наявності можливого відтоку вкладів населення ПриватБанк завжди має підтримку від НБУ, забезпечену ліквідною заставою, відповідно до вимог постанови Правління Національного банку України №327 від 13.04.2010 року (зі змінами). Виконання зобов’язань перед іншими кредиторами юанк здійснює самостійно.

Наскільки відчутно на роботу Приватбанку вплине посилення контролю НБУ (на вимогу МВФ) за кредитуванням пов’язаних структур? Як банк будете адаптовуватися під відповідні зміни (з огляду на те, що за оцінками учасників ринку, реальний обсяг інсайдерського кредитування в Приваті в рази перевищує чинні обмеженні НБУ)?

Думка учасників ринку не відповідає дійсності. Обсяг кредитів, видаваних банком інсайдерам, нижче встановлених нормативів, що підтверджують експертні оцінки рейтингових агентств, міжнародний аудит і т.д. Те, що всі кредити банку видаються головним офісом та за кодом регіону мають дніпропетровську прописку, не означає, що вони видаються дніпропетровським компаніям.
Востаннє редагувалось yustask в Нед 26 кві, 2015 10:17, всього редагувалось 1 раз.
yustask
Аватар користувача
 
Повідомлень: 631
З нами з: 13.02.09
Подякував: 12 раз.
Подякували: 70 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 10:15

  serjj написав:А можно ли оформить дополнительную карту для членов семи к "Карте для выплат" ?


Доброе утро, serjj.
Да, конечно. Для этого Вам достаточно обратится в любое отделение нашего Банка, присутствие доверенного лица, которому оформляется карта, не обязательно.
С уважением, Анастасия.
ПриватБанк.
PrivatBank
 
Заблокований
Повідомлень: 8783
З нами з: 12.02.10
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 10:32

  mixa написав:
  IMPRINTER написав:
  serjj написав:А можно ли оформить дополнительную карту для членов семи к "Карте для выплат" ?


да

НЕ іменну?
А на себе можна?

В відділені мені розказували так:
На себе - тільки з фото, причому неіменна полюбому блокується
Пропонували спробувати оформити на себе як на 3-ю особу. 8)

До уні можна робити допки через заказ карт з "безплатним" дизайном.
А до КДВ хтось так пробував?


mixa, доброго ранку.
Дійсно, на себе Ви можете оформити тільки карту з фото, як заміна КДВ. Додаткова картка КДВ, без фото, оформляється тільки третій особі.
З повагою, Анастасія.
ПриватБанк.
PrivatBank
 
Заблокований
Повідомлень: 8783
З нами з: 12.02.10
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.
 
Профіль
Повідомлення Додано: Нед 26 кві, 2015 10:53

Приватбанк

Подскажите, пожалуйста, чтобы продать доллары с депозита - можно депозит расторгнуть с выплатой на интернет карту, а с интернет-карты просто перевести на универсальную в UAH?
nikolaenko_kostya
Аватар користувача
 
Повідомлень: 16
З нами з: 14.04.14
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.
 
Профіль
  #<1 ... 27622763276427652766 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
ПУМБ (2004 - 2021) 1 ... 3509, 3510, 3511
Anonymous » Чет 18 лис, 2004 12:31
35109 6599342
Переглянути останнє повідомлення
Суб 01 січ, 2022 17:22
Blister
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 1 ... 10202, 10203, 10204
Anonymous » Чет 21 кві, 2005 18:32
102031 14844803
Переглянути останнє повідомлення
Суб 01 січ, 2022 01:22
Аlександр
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) 1 ... 3814, 3815, 3816
Anonymous » Чет 22 тра, 2008 13:07
38157 4543106
Переглянути останнє повідомлення
Суб 01 січ, 2022 00:49
_PORT_UA
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама