Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-VICTOR- А детальніше про бонусний рахунок можна? У мене в "Мої рахунки -> Бонус Плюс" є єдина кнопка "Відкрити рахунок", але вона просто перекидає на сторінку замовлення картки, але картка у мене вже є і підключена до прихват24.
P.S. виписки теж раз на 45 днів оновлюються? Жодна з операцій за останні 2 дні не відображається. P.S.2. я теж новачок.
klug написав:-VICTOR- А детальніше про бонусний рахунок можна? У мене в "Мої рахунки -> Бонус Плюс" є єдина кнопка "Відкрити рахунок", але вона просто перекидає на сторінку замовлення картки, але картка у мене вже є і підключена до прихват24.
P.S. виписки теж раз на 45 днів оновлюються? Жодна з операцій за останні 2 дні не відображається. P.S.2. я теж новачок.
klug, добрий вечір!
Дозвольте нам детальніше розглянути Ваше запитання і допомогти. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua опис ситуації і Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук. Ми перевіримо інформацію і надамо Вам предметну консультацію. Сподіваємося на зворотний зв'язок!