Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
как с утеловского номера +38091******* отправить СМС на приватовский 10060? Не идут, сцобаки. Три года прошло - а смс так и не отправляются. Дайте какой то другой номер, пожалуйста.
І що, тепер просто здатись? Думаю, що: а) ваш батько не перший, і не останній; б) що люди на тому кінці не дзвонили по випадкових номерах, сподіваючись на вдачу. І вони, принаймні, знали, що ваш батько клієнт ПБ і що він, скажімо так, не дуже обізнаний з прогресивними технологіями ПБ. До того ж, вони якось змогли його переконати, що вони представники банку, тобто мали про нього не нульову інформацію, а значить - це не випадкові люди.
Усе одно пишіть заяву до банку і до міліції - нехай розбираються. Ну і звичайно ж, потрібно встановити, що і як відбулось. Раз на рік і держак стріляє, а 20к - це не пачка сірників, щоб їх просто так комусь дарувати.
В мене 2 дні назад була ситуація:продавав каляску через Olx.ua, дзвінок, це оператор ПБ з утеловського номера 091...,потрібно активувати кошти, добре, що робити?(думаю, подивлюся, чим все закінчиться)підхожу до ATM і каже виконувати операції,баланс,фінансовий номер (все моє), а потім !!! переказ коштів -)) НА ЧУЖУ КАРТКУ...послав подонків на ***, ще телефонували півгодини, потім заспокоїлися, напевно, захлинулися своєю днеровською кров'ю козли.
А как вот это понимать? Я пытаюсь открыть новую копилку с 20% годовых, а мне подсовывается моя старая, негодная копилка с 16%. Как заменить нэпотриб на зачёт?