Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Якщо імярек планує користуватись картками Привата за кордоном чи потрібно банк повідомляти про це і як правильно це зробити. Чи є якісь обмеження для певних країн?
Квесторе_поверніться, всі картки ПриватБанку є міжнародними і приймаються до оплати в усьому світі. Подати заявку на не блокування картки при виїзді за кордон Ви можете у Вашому акаунті Приват24, меню: "Мої рахунки - управління картою / рахунком - налаштування і послуги - не блокувати" або зателефонувавши за номером 3700. Також рекомендуємо Вам ознайомитися з порадами, які банк підготував клієнтам які виїжджають за кордон https://privatbank.ua/ua/abroad/. З повагою, Анна. ПриватБанк.
la9 написав:Получил карту, а никакой договор на руки не выдали, якобы не выдаем! Только конверт с брошурой и все. И в Приват24 - самостоятельная регистрация. Такое впервые встречаю. Здесь действительно так?
Действительно все так . О своих первых шагах можете прочитать в брошуре все прописано . Карта КДВ или Универсальная?
la9 написав:Получил карту, а никакой договор на руки не выдали, якобы не выдаем! Только конверт с брошурой и все. И в Приват24 - самостоятельная регистрация. Такое впервые встречаю. Здесь действительно так?
Действительно все так . О своих первых шагах можете прочитать в брошуре все прописано . Карта КДВ или Универсальная?
Спасибо, получил обе и заказал голд Универсальную именную.
sienik написав:Как у Привата сейчас дела с выдачей личных средств (валюта) с карточки? Нужно предварительно заказывать?
На прошлой неделе (в четверг) пришел в отделение сказал что закончился депозит (в долларах) и я закинул его на КДВ и хочу снять деньги, в кассе у меня спросили заказывал я предварительно, на что я ответил нет, но может у вас деньги есть в кассе и не надо заказывать, мне кассирша сказала - есть, сфотала меня и спросила какую сумму буду снимать и выдала деньги без проблем.
Да, кстати идти сразу в кассу а не к операционистке
Квесторе_поверніться написав:Якщо імярек планує користуватись картками Привата за кордоном чи потрібно банк повідомляти про це і як правильно це зробити. Чи є якісь обмеження для певних країн?