|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:10
Mylord написав:Може це й не новина,але отрмав,після невдалої спроби купівлі валюти в Приват 24 таку відповідь: "У зв'язку з нестабільною ситуацією на валютному ринку, тимчасово обмежено продаж іноземної валюти в Приват24 / 3700 (Лінія платежів) на рівні 0 доларів на добу."
валюту так приват не продает в п24 - только на депозит
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:11
klug написав:Чи можливо поповнити Інтернет-карту через sendmoney.pb.ua і чи є комісія за зарахування таким способом?
klug, дійсно, Ви можете поповнити "Інтернет-карту" за допомогою сервісу sendmoney.pb.ua. При платежі з карти українського банку на картку ПриватБанку комісія відсутня. З повагою, Анастасія. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:14
zhopa написав:PrivatBank Добрый день! Подскажите, какой пакет документов должен предоставить пенсионер чтобы получать пенсию в Приват Банке? До этого пенсия выплачивалась через Дельта банк. Нужно ли с ними расторгать договор / уведомлять о том что переводим выплату пенсии в другой Банк? Заранее благодарю.
Добрый день, Уважаемый Клиент. Для перевода пенсии в ПриватБанк, клиенту достаточно обратится в любое удобное отделение банка (pb.ua/map/). При оформлении карты в ПриватБанке клиент подписывает заявление о перечислении средств, и сотрудники банка передают данное заявление в соответствующий районный Пенсионный фонд. Пенсионный фонд, со своей стороны, изменяет реквизиты платежа в своей базе данных, и в очередном выплатном периоде (следующий календарный месяц) пенсия начинает зачисляться на карту ПриватБанка. С помощью пенсионной карты Вы можете хранить на карте собственные средства и получать 10% на их остаток. Проценты начисляются на остаток личных средств свыше 100 грн. ежемесячно. Выплачиваются проценты в последний день каждого месяца на Ваш счет «Бонус Плюс». С пенсионной картой Вы пользуетесь льготами  : - оплата коммунальных услуг - без комиссии; - выпуск и обслуживание карты - бесплатно; - предоставление выписки в отделении ПриватБанка - бесплатно; - снятие наличных во всех банкоматах на территории Украины - бесплатно; - зачисление пенсии и пособий из Пенсионного Фонда - без комиссии. С уважением, Анастасия. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:15
IMPRINTER написав:валюту так приват не продает в п24 - только на депозит
А як її купити на мій доларовий депозит в приват 24,адже при поповненню доларововго депозиту в приват 24 я можу це зробити тільки з доларового рахунку або карти,але щоб покласти ці гроші на доларовий рахунок,я спочатку їх мушу купити,а купити не вдається,це хіба що пробувати гривневою готівкою в відділенні купувати і зразу переводити на депозит?
Востаннє редагувалось Mylord в Чет 11 гру, 2014 14:17, всього редагувалось 2 разів.
-
Mylord
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:16
PrivatBank написав: zhopa написав:PrivatBank Добрый день! Подскажите, какой пакет документов должен предоставить пенсионер чтобы получать пенсию в Приват Банке? До этого пенсия выплачивалась через Дельта банк. Нужно ли с ними расторгать договор / уведомлять о том что переводим выплату пенсии в другой Банк? Заранее благодарю.
Добрый день, Уважаемый Клиент ...
что ж вы ко всем клиента обращаетесь по нику, а тут как-то обезличено обратились? 
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:17
Mylord написав: IMPRINTER написав:валюту так приват не продает в п24 - только на депозит
А як її купити на мій доларовий депозит в приват 24,адже при поповненню доларововго депозиту в приват 24 я можу це зробити тільки з доларового рахунку або карти,але щоб покласти ці гроші на дорларовий рахунок,я спочатку їх мушу купити,а купти не вдається,це хіба що пробувати гривневою готівкою в відділенні купувати і зразу переводити на депозит?
нет ... вы просто открываете долларовый депозит, но при открытии выбираете гривневую карту
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:17
IMPRINTER написав:что ж вы ко всем клиента обращаетесь по нику, а тут как-то обезличено обратились? 
Хыхы, не к лицу банку такие клиенты.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:19
IMPRINTER написав:нет ... вы просто открываете долларовый депозит, но при открытии выбираете гривневую карту
Дякую за відповідь.Получається,що поповнити діючий доларовий депозит через гривню я не зможу,потрібно відкрити новий доларовий депозит?
-
Mylord
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:20
Ув.коллеги только что обратил внимание , что появились в Приват24 несколько счетов которые я не открывал ? Что предпринимать? И еще вопрос к тем кто открывал долларовые депо 3-х месячные , обратил внимание уже 2-3 дня отсутствует начисление % ?
-
olgerd
-
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 986 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 гру, 2014 14:22
Mylord написав:Може це й не новина,але отримав,після невдалої спроби купівлі валюти в Приват 24 таку відповідь: "У зв'язку з нестабільною ситуацією на валютному ринку, тимчасово обмежено продаж іноземної валюти в Приват24 / 3700 (Лінія платежів) на рівні 0 доларів на добу."
Mylord, дійсно, через нестабільну ситуації на фінансовому ринку України у відділеннях ПриватБанку і Приват24 продаж валюти тимчасово обмежена. На поточний момент, можна придбати протягом всього дня без черги у відділеннях банку і Приват24, долари для оформлення нових вкладів в сумі, що не перевищує обмеження НБУ (еквівалент 3000 грн на клієнта в день). З повагою, Анастасія. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-