|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 гру, 2014 12:18
robbot написав:PrivatBank Мені треба здійснити декілька невеликих переводів з картки на картку через приват 24. При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк. Знаходжусь закордоном. Роумінг - 50грн/хв. Мені на один перевод на дзвінок тепер треба витратити 100-150 грн.! Що мені може запропонувати приватбанк щоби уникнути додаткових витрат?
А не проще ли было бы воспользоваться чатом в Приват-24? Ведь судя по тому, что месседжи Вы оставляете на этом НЕ официальном сайте банка - выход в инет у Вас-таки есть. Вот через инет, початится в П24 - и спокойно решить проблему. из своего опыта - многократно пользовался п24 находясь в разных странах (близких и дальних). никаких проблем не возникало... однажды забыл в П24 указать что транзакции по картам будут проходить в такой-то стране в такой-то период... позвонил из ресепшина гостиницы заполночь и все очень быстро и успешно разрешилось.
-
Alex777
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 12:58
Кто в курсе? у приватовских терминалов в розничной сети, конкретно в метро, стоят какие то ограничения по сумме? Карты 4 банков на сумме 8000 грв выдавал -"превышен лимит", очень быстро, как-будто даже запрос не отправлял. Сумма 3000 грв прошла. В банк звонил, 8000 грв к ним запрос на платеж не приходил. Хочу выяснить кто сталкивался и какая сумма? наверно 5000 грв? Использовал карты дельты, альфы, укрсиба, IDEA BANK. Спасибо
-
nnallex
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 13:07
Alex777 написав: robbot написав:При спробі переводу призодять СМС з вимогою телефонувати в банк
А не проще ли было бы воспользоваться чатом в Приват-24?
Не проще! Это бесполезно. Данное подтверждение требуется только в голосовом режиме путём звонка в банк.
-
GAlexV
-
-
- Подякував: 733 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 13:39
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 13:55
PrivatBank
Зробив так як Ви рекомендували. Дякую за допомогу. Сподіваюсь щось вийде.
Панове, хто мені щось рекомендує - в чаті я спілкувався кілька разів - ефекту 0. Там нічим допомогти не можуть. Іншими платіжними системами банк так само блокує перекази. До того ж я вважаю за потрібне звернути на цю проблему увагу якомога ширшого кола людей, щоб попередити їх про цей сюрприз, а представників приват-банку проінформувати, що з цією системою безпеки вони перестаралися. Якщо банк створить телефон безкоштовний для дзвінків у роумінгу, або візьме не себе відшкодування витрат за ці дзвінки - проблему вирішено. А як ні - то цю систему перевірки варто ліквідувати для користувачів які знаходяться закордоном
-
robbot
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 14:19
robbot написав:PrivatBank Зробив так як Ви рекомендували. Дякую за допомогу. Сподіваюсь щось вийде.
Панове, хто мені щось рекомендує - в чаті я спілкувався кілька разів - ефекту 0. Там нічим допомогти не можуть. Іншими платіжними системами банк так само блокує перекази. До того ж я вважаю за потрібне звернути на цю проблему увагу якомога ширшого кола людей, щоб попередити їх про цей сюрприз, а представників приват-банку проінформувати, що з цією системою безпеки вони перестаралися. Якщо банк створить телефон безкоштовний для дзвінків у роумінгу, або візьме не себе відшкодування витрат за ці дзвінки - проблему вирішено. А як ні - то цю систему перевірки варто ліквідувати для користувачів які знаходяться закордоном
robbot, дякую за зворотний зв'язок! Платіж на суму 3000 ГРН від 17.12.2014 р проведено успішно. Хочемо зауважити, що підтвердження платежів - стандартна процедура для всіх клієнтів Банку. З метою безпеки, для підтвердження платежу, протягом години Вам потрібно подзвонити на номер 3700 (з-за кордону аналог номера +380567161131), кнопка 1. Вас з'єднають із співробітником безпеки, який проведе Ваш платіж, якщо Ви його підтвердите. Якщо протягом години Ви не передзвоніть для підтвердження платежу, платіж забракують. З повагою, Аліна, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 14:20
Підкажіть хто знає по скарбничці.
Відсотки нараховуються щодня а виплачуються раз в рік? Який мінімум залишку для нарахування 20% річних? Якщо зняти під 0 через місяць після початку - як нарахують %.
Питаю тут бо версії відповідей з гарячої лінії та чату відрізняються. В умовах, договорах, тарифах інфо відсутня (хіба не там дивлюсь), а це найважливіше інфо по депозитному продукту. Натомість умови відрахувань на скарбничку розписані більш ніж...
Вирішую чи користуватись цим, якщо так все мутно скритно то і не відслідкуєш правильність нарахувань. Хтось з користувачів перевіряв правильність нарахуваннь чи це марно?
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 14:21
Смогу ли я за границей пополнить свою вал. карту в банкомате-терминале? Карта Debit.
-
kontik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 гру, 2014 14:24
PrivatBank
Дякую. Прийшло СМС з підтвердженням переводу. Але все ж таки було би дуже добре вирішити щось з цими дзвінками для осіб що перебувають закордоном. Зателефонувати через скайп не намагався. Телефонувати слыд саме з того номеру телефона, який зазначено при выдкритті рахунку. А як на службу підтримки - то це те саме що і чат..
-
robbot
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
|