Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
012015 написав:IMPRINTER другие банки и продолжают обманывать используя DCC. Приват хоть признал и сделал рефанд своим клиентам.
ну а клиенты, которые тупо в банкоматах снимают за бугром используя ДСС - это самые честные люди? ... вы же график гороховского видели - там рост в десятки раз банкомата и торговли ... что это за торговый бум такой вдруг ? ))) ... я сам летом слегка поигрался в банкомате дсс тоже будучи за пределом родины щас такое время что идет соцсоревнование кто кого наипет .. так что просто надо контролировать
Хотел оплатить товар в интернете. Захожу в долларовый Приват-вклад, а снять деньги можно только на долларовую карту для выплат (у меня ее нет) или на любую грн карту. Свои доллары так и не смог вывести на долларовую визу-интернет. Пришлось оплатить с гривневой кредитки.
Шановні представники Приватбанку! Є задача-отримати переказ на 50 євро із-за кордону(travel reimbursement). Так, я знаю, що кешом було би простіше і дешевше, але організатори конференції могутЪ тільки безналом. І то це тягнеться вже 3 місяці... Якщо я відкрию єврову Універсальну карту, зарахування буде безкоштовне? І потім поповнення єврового депозиту з цієї ж карти теж буде без комісїї? Чи здере Приватбанк якісь гроші за отримання свіфт-переказу? А то мені вже раз прийшло з-за кордону 200 євро на Платинум-здерли 23 євро Просто при такій мізерній сумі, якщо комісія банку-посередника становитиме половину від отриманих грошей, це курам на сміх
ПриватБанк добрый день! Пенсионер планирует сменить банк обслуживания. Пенсию желает получать на именную карту с фото, желательно Visa Classic. Какое количество карт будет выдано вместе с именной картой. Заранее спасибо за ответ
Vint написав:Хотел оплатить товар в интернете. Захожу в долларовый Приват-вклад, а снять деньги можно только на долларовую карту для выплат (у меня ее нет) или на любую грн карту. Свои доллары так и не смог вывести на долларовую визу-интернет. Пришлось оплатить с гривневой кредитки.
Что это за прикол новый?
Vint, здравствуйте! На текущий момент такая возможность отсутствует. Оформить карту в валюте Вы можете в любом отделении. После того, как карта будет доступна в Приват24 Вы сможете сразу вывести на нее средства с депозитного вклада.
Nighthawk написав:Шановні представники Приватбанку! Є задача-отримати переказ на 50 євро із-за кордону(travel reimbursement). Так, я знаю, що кешом було би простіше і дешевше, але організатори конференції могутЪ тільки безналом. І то це тягнеться вже 3 місяці... Якщо я відкрию єврову Універсальну карту, зарахування буде безкоштовне? І потім поповнення єврового депозиту з цієї ж карти теж буде без комісїї? Чи здере Приватбанк якісь гроші за отримання свіфт-переказу? А то мені вже раз прийшло з-за кордону 200 євро на Платинум-здерли 23 євро Просто при такій мізерній сумі, якщо комісія банку-посередника становитиме половину від отриманих грошей, це курам на сміх
Nighthawk, зарахування swift переказу відбувається на зазначену при відправці платежу карту/рахунок. Якщо кошти приходять на Вашу карту Універсальна, то зарахування цих коштів відбудеться без комісії (докладні тарифи по таким перекладам доступні за https://privatbank.ua/pay/). Також і переказ з карти Універсальна на депозитний вклад здійснюється без комісії.