Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
мы с вами говорим об операциях с НАЛИЧНОЙ валютой ... в магазине вы платите гривной а валюта конвертируется автоматически ... в банкомате вы тоже можете снять гривной свои 3 евро с таким же успехом - кто вам мешает - но вы же хотите именно живые 3 евро или докупить до пятерки - а это невозможно ... при чем невозможно НИ В ОДНОМ БАНКЕ ...
Это возможно в любом нормально работающем банке! Приведите хоть одну норму которая это запрещает!
3.11. Операції з виплати готівки іноземної валюти з поточних, вкладних (депозитних) рахунків або фізичним особам за переказами без відкриття поточних рахунків здійснюються через операційну касу за наявності цієї валюти в повній сумі.
Залишок іноземної валюти менший, ніж номінальна вартість мінімальної банкноти, що перебуває в обігу, купується у фізичної особи за гривню за курсом, установленим банком на час здійснення касової операції.
kotik77 написав:Г.Цюрупинск.Почти месяц хожу как на работу в Приватбанк,забираю депозит 15000долл. Больше 600долл. ни разу не выдали,часто дают по 500долл. Сегодня вообще долларов небыло,-это третий раз за мои походы за своими деньгами.Чувствую,что ходить буду еще долго,пока не заберу все до последнего цента.Не быпо бы дурацких ограничений НБУ и налогов по депозитам(с этих денег налоги уже уплачены),-оставила бы еще на год деньги в банке. А так,-заберу и до свидания.Будут нужны мои деньги,- принимайте адекватные законы, керманичі.
Підтримую! але нажаль це тема не Приватбанку, просто в НБУ спеціалісти за рулем Я теж валюту хожу кожний день знімати і теж би залишив ще на депозиті й далі аби не ці тупі ліміти.
мы с вами говорим об операциях с НАЛИЧНОЙ валютой ... в магазине вы платите гривной а валюта конвертируется автоматически ... в банкомате вы тоже можете снять гривной свои 3 евро с таким же успехом - кто вам мешает - но вы же хотите именно живые 3 евро или докупить до пятерки - а это невозможно ... при чем невозможно НИ В ОДНОМ БАНКЕ ...
Это возможно в любом нормально работающем банке! Приведите хоть одну норму которая это запрещает!
3.11. Операції з виплати готівки іноземної валюти з поточних, вкладних (депозитних) рахунків або фізичним особам за переказами без відкриття поточних рахунків здійснюються через операційну касу за наявності цієї валюти в повній сумі.
Залишок іноземної валюти менший, ніж номінальна вартість мінімальної банкноти, що перебуває в обігу, купується у фізичної особи за гривню за курсом, установленим банком на час здійснення касової операції.
А при чем здесь выплата? Я говорю про покупку в кассе и зачисление на карточку! В итоге к выдаче выходит минимальная банкнота!
Еще скажите что если вам по кредиту платить 2,22 Евро, то вы их в кассе докупить не сможете никак...
И еще в кассе запрет на продажу валюты в любом количестве!!! Попробуйте купить хоть одну купюру из тех что есть в наличии и предоставьте чек или, хотя бы, ответ официала, что это возможно!
Вчора в черзі до каси стояло 7 чоловік, всі забирали валюту. Після мене зайняли ще 4 чоловік, також за валютою (знаю,бо підходили і запитували в касира про наявність валюти). Ще минулого тижня такого не спостерігав. Що це? Реакція на ТВ-сюжети? І все би нічого, але дивна ситуація з видачею. Одному клієнту видала 700 доларів, друга просила 300 доларів, але їй не захотіла видавати - причина не то відділення. Клієнт пішов до керівника відділення, чим закінчилось не знаю не дочекався. Після неї клієнт без черги отримував 700 доларів в у віконечку збоку, я це бачив , бо я якраз підійшов до віконечка для обслуговування. Це напевно і допомогло мені. Я планував зняти 350 доларів. Спочатку касир не хотіла видавати, мотивуючи, що їй не хватає гроші на виплату депозитів. Після того як дізналась, що це гроші з депозиту(Приват-вклад) причепилась до того, що карта не з того відділення. Потім почались торги по сумі. Гроші я таки зняв, але "осад" залишився. Минулого тижня такого не було. Львівська обл.
Дyла Бaнк написав:Отделение Днепропетровск пр. Пушкина 55 с четверга нет пополнения валютой. В чём дело? Можно раскачивать лодку? Завтра начинаю срач и панику если не будет валюты в одном из центр. отделений города.
Сегодня на просьбу докупить 5 у.е!!! до ровной суммы со своего валютного счета !отказали Поэтому дали на 45!!! у.е меньше! Тоже Днепр.... Представителю банка: написанный мною ранее пост данного вопроса не касается. Звоните - отвечу.
Большой коллайдер, доброе утро! К сожалению, из-за нестабильной ситуации на финансовом рынке Украины в отделениях ПриватБанка и Приват24 продажа валюты временно ограничена. Приобрести валюту Вы можете для оформления новых вкладов в сумме, не превышающей ограничение НБУ (эквивалент 3 000 грн на клиента в день), а также для пополнения интернет-карты и погашения валютного кредита. На данный момент для покупки доступны только доллары США, к сожалению, продажа евро временно не производится. С уважением, Анна. ПриватБанк.
kotik77 написав:Г.Цюрупинск.Почти месяц хожу как на работу в Приватбанк,забираю депозит. Больше 600долл. ни разу не выдали,часто дают по 500долл. Сегодня вообще долларов небыло,-это третий раз за мои походы за своими деньгами.Чувствую,что ходить буду еще долго,пока не заберу все до последнего цента.Не быпо бы дурацких ограничений НБУ и налогов по депозитам(с этих денег налоги уже уплачены),-оставила бы еще на год деньги в банке. А так,-заберу и до свидания.Будут нужны мои деньги,- принимайте адекватные законы, керманичі.
kotik77, доброе утро! Выдача средств производится согласно действующих ограничений НБУ, в валюте не более эквивалента 15 000 гривен в один день.
К сожалению, действительно наблюдались трудности с доставкой валюты в отделения банка. Уточню информацию по этому вопросу и сразу же сообщу. С уважением, Анна. ПриватБанк.
Востаннє редагувалось PrivatBank в Вів 17 бер, 2015 10:56, всього редагувалось 1 раз.
Засрали всю ветку своей парой евро. Сколько стоит час Вашего времени?
А я так отдыхаю . Нахожусь на форуме в свободное от работы время . Факт в том, что приват в кассе валюту запретил продавать в любом количестве и я считаю, что это означает, что у банка проблемы. Если банк хочет переубедить меня, то пусть продаст несчастные 3 Евро на карточку. И я сразу же напишу, что у банка проблемы закончились . Но, почему-то банк не может, или не хочет показать, что у него проблем нет. А судя по тому, что они мне звонят по 2-3 раза в месяц и таки всунули золотые карты (благодаря ВАБу) с бесплатным обслуживанием, то именно они хотят меня привлечь стать их активным клиентом, но не готовы для этого продать 3 евро...
...Вы знаете Укр.банк где СВОБОДНО продают валюту ??? лерка200 баксов целыми днями гоняет по обменкам и не может купить, а Вы тут волны пускаете...остыньте.
ушел из Дельты написав:Засрали всю ветку своей парой евро. Сколько стоит час Вашего времени?
Это еще что! Ради своих гораздо меньших денег люди способны на существенно большее - "Позивач звернувся до суду з позовом про стягнення збитків ... Тому просить ... зобов"язати відповідача донарахувати проценти на вклад за 21.06.2014р., 22.06.2014р. у сумі 0,76 грн. Позивач в судовому засіданні позов підтримав та просив його задовольнити." Интересно, что "Представник відповідача в судовому засідання заперечувала проти задоволення позову." http://reyestr.court.gov.ua/Review/41192036 .
merihor75 написав:Вчора в черзі до каси стояло 7 чоловік, всі забирали валюту. Після мене зайняли ще 4 чоловік, також за валютою (знаю,бо підходили і запитували в касира про наявність валюти). Ще минулого тижня такого не спостерігав. Що це? Реакція на ТВ-сюжети? І все би нічого, але дивна ситуація з видачею. Одному клієнту видала 700 доларів, друга просила 300 доларів, але їй не захотіла видавати - причина не то відділення. Клієнт пішов до керівника відділення, чим закінчилось не знаю не дочекався. Після неї клієнт без черги отримував 700 доларів в у віконечку збоку, я це бачив , бо я якраз підійшов до віконечка для обслуговування. Це напевно і допомогло мені. Я планував зняти 350 доларів. Спочатку касир не хотіла видавати, мотивуючи, що їй не хватає гроші на виплату депозитів. Після того як дізналась, що це гроші з депозиту(Приват-вклад) причепилась до того, що карта не з того відділення. Потім почались торги по сумі. Гроші я таки зняв, але "осад" залишився. Минулого тижня такого не було. Львівська обл.
merihor75, добрий день! Можу припустити, що видача валюти клієнтам без черги проводилася за попереднім замовленням. Станом на 17.03.15 ситуація із забезпеченням відділень валютою нормалізована, кошти для видачі по переказах, картках або депозитах доступні в сумах, відповідних обмеженням НБУ. Якщо Ви зіткнетеся з браком валюти у відділенні - направте, будь ласка, дані про операцію, відділення і свої контактні дані на нашу пошту help@pb.ua.
Також, прийміть, будь ласка, вибачення за якість обслуговування у відділенні банку. Просимо Вас направити на help@pb.ua, адресу відділення, дані співробітника, до якого Ви звернулися для отримання коштів, а також Ваші контактні дані. З повагою, Анна. ПриватБанк.