Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lubopytnaya написав:Их срезали еще аж 20 июля (до 27%). Новые ставки пока не ввели - и по гривне, и по валютам пока еще фигурируют августовские ставки. Посмотрим, что будет завтра.
Вже ввели. Ще біля 19.00 відкрив собі ще один депозит на 12 міс під 28%. А коли відкривав мамі приблизно о 19.20-19.25 вже у свіжовідкритих були ставки нищі на 1%
KIM30 написав:Вже ввели. Ще біля 19.00 відкрив собі ще один депозит на 12 міс під 28%.
Вы имеете в виду "Депозит Плюс срочный"? А то у "Стандарта Срочного" ставка 27% еще с 20 июля.
А коли відкривав мамі приблизно о 19.20-19.25 вже у свіжовідкритих були ставки нищі на 1%
Я имела в виду, что на сайте пока еще светятся прежние ставки. И какими они будут завтра, можно узнать только при попытке открытия нового депо. Но я не пытаюсь, т.к. всё открыла еще утром
DIV Один ваучер можна прикріпити тільки до одного акаунта в скайпі. Інакше не приймає ваучер, матюкається, мовляв, ввели неправильно. Тому мені Чугайстер надавав ваучерів, а використав тільки чотири - по одному кожному члену сім'ї, хто має свій скайп.
А мені Чугайстер все хоче втюхати просрочене "мегого", але навпаки з двох не своїх акаунтів п24, два ваучери на скайп легко причепив до свого скайпу .
DIV написав:Один ваучер можна прикріпити тільки до одного акаунта в скайпі. Інакше не приймає ваучер, матюкається, мовляв, ввели неправильно. Тому мені Чугайстер надавав ваучерів, а використав тільки чотири - по одному кожному члену сім'ї, хто має свій скайп.
Смог активировать два ваучера в один скайп-аккаунт. Один за другим. Правда, ваучеры были с разных аккаунтов П24.
Может уже не актуально, но информирую. Вчера досрочно разрывал столбики(грн)- деньги на карту падают моментально! Закрыл в т.ч и приват-вклад через П24. Открыл новые столбики по всем валютам.
Один ваучер можна прикріпити тільки до одного акаунта в скайпі. Інакше не приймає ваучер, матюкається, мовляв, ввели неправильно. Тому мені Чугайстер надавав ваучерів, а використав тільки чотири - по одному кожному члену сім'ї, хто має свій скайп.
Если не жалко, можете мне подарить в ответ могу подарить 15% скидки в детском магазине Микки, мне их 2 штуки всунули, а до ближайшего города с таким магазином сотни км... Видимо там подарки специально так подбираются