Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
"Впервые статус особенного клиента я получила в ПриватБанке. Мне нужна была карта в евро, и банк посчитал, что я достойна получить ее в «золоте». Бонусом шел личный менеджер и возможность обращаться на круглосуточную линию поддержки для VIP-клиентов. Также одним из преимуществ статуса «золотого» клиента позиционировалась возможность получить услуги в отделении банка без очереди. Однако практическая реализация этой опции не гарантировалась.
Менеджер сказала, что мне придется самой объяснять клиентам в отделении банка нюансы своего статуса – почему я имею право без очереди подойти к сотруднику. Очень быстро этот шанс выпал мне. Только вот на людей мое объяснение и наличие в руках золотой карты не произвели никакого впечатления. «Вас тут не стояло!» – сказала мне женщина с клетчатой сумкой. Операционист, к которому выстроилась очередь, оказалась еще более http://finclub.net/blogs-all/u-vip-klie ... zhizn.html
emeta написав:... первому заместителю председателя правления банка Гороховскому. Склонен думать, что второе. В любом случае, благодарен Олегу Владимировичу, за антибюрократичный подход и объективное расследование...
Это единственный адекватный руководитель в этой банке
Закінчився пару днів тому валютний депо. Кошти впали на картку. Хотів поповнити існуючі депозити, а не можна. Відкрити новий також не можна. Свого часу зробив багато стовбчиків по 2 одиниці і їх кількість 30. В чаті оператор відповіла, щоб відкрити нові депозити, треба щоб депозитів було не більше (рівно) 30. Тобто коли закриєте старі - тоді і відкривайте нові. Виходить ПРИВАТУ кількість важлива, а не сума? В сумі 30 депозитів - це біля 100 у.е в різних валютах в мому випадку. Хотів відкрити депо на 5к у.е. Але приват не дає. Через 2 тижні тільки можу відкрити, саме тоді в мене закінчується стовбчик. Прийняв рішення забрати кошти. Сьогодні без звінка на відділення прийшов і в касі видали 800 у.е. В черзі переді мною також 2 чоловіка знімали валюту. Записався на видачу до кінця тижня. Не даєте поповняти, вибачайте, безкоштовно користуватись своїми коштами не дам.
emeta написав:... первому заместителю председателя правления банка Гороховскому. Склонен думать, что второе. В любом случае, благодарен Олегу Владимировичу, за антибюрократичный подход и объективное расследование...
І як з ним можна звязатись? Ну на всякий випадок...