Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ЧЕЛОВЕК ЧЕЛОВЕКОВИЧ написав:Є не погяні кафешки де приймають та начисляють бонуси(5%), трачу не часто а як буває можливість попасти в кафешку. А кияни бачу зажралися (не в образу) )) ніде тратити їм... мені б ваші проблеми!
в кафе тратить как-то ... типа официанту "а снимите у меня там с карты ещё 10 бонусов..." эт такое типа "спасибо" за хорошее обслуживание
ЧЕЛОВЕК ЧЕЛОВЕКОВИЧ написав:Є не погяні кафешки де приймають та начисляють бонуси(5%), трачу не часто а як буває можливість попасти в кафешку. А кияни бачу зажралися (не в образу) )) ніде тратити їм... мені б ваші проблеми!
в кафе тратить как-то ... типа официанту "а снимите у меня там с карты ещё 10 бонусов..." эт такое типа "спасибо" за хорошее обслуживание
Я даю карту и бумажечку денежную если официант старался.
а чому і ні? тратьте зразу всі бонуси що є, а якщо не хватило додайте живими грошима. В мене якщо виходить то повністю віддаю бонусами а якщо ні то повністю живими з картки, частіше це 150-200 грн. з них же зачислять бонус. Теж даю чайові ~10грн.
ЧЕЛОВЕК ЧЕЛОВЕКОВИЧ У Метро касири вміють поєднувати оплату по кількох картках і готівкою. В інших торгових точках подібне для касирів - вища математика.
Щойно хотів зробити переказ коштів на карту другу, в долларах, получив таке:
"Зачисление на карту 3-го лица в валюте запрещено Законодательством Украины." В тому місяці все проходило на ура. Я щось пропустив?Як тепер гроші в баксах правильно перевести на чужу карту?