Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
jjjj75 написав:Я сьогодні оформив страховку через Приват24: Договір добровільного страхування здоровя на випадок хвороби № DNH0HI-163Q96Y, я планую в травні лікувати зуби можливо з хірургічним втручанням, який розмір виплати в % я можу отримати?
2XL написав:Пропали из копилки интернет карты. Все, с условиями и без. Это продолжение фейсбучной канители?
Здравствуйте! Позвольте нам подробно рассмотреть эту ситуацию. Направьте, пожалуйста, на help@pb.ua детали сложившейся ситуации и контактные данные, указав ссылку на отзыв, чтобы мы могли предоставить более детальную консультацию.
У разі дострокового погашення стягується 2,9% від загальної суми договору. Наприклад: Договір за «Миттєвою розстрочкою» оформлено на 10 платежів на суму 10 000 грн. Після списання третього платежу подається заявка на дострокове погашення. При цьому сума платежу становитиме: залишок заборгованості (10 000 грн - 3 * 1 000 грн) + комісія 2,9 % (10 000 грн * 2,9 %) = 7 290 грн
Так получается при досрочном расторжении я плачу все проценты да еще и 2.9% сверху?