Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alexreigner написав:Квесторе_поверніться Так. При чому гроші вчасно оплатив Михайлу. Ще проводив операцію через Приват24. В Михайла кажуть, що гроші зависли на рахунку і до фінального рішення суду ситуація лишається незрозумілою.
Ви на котловий чи на власний кредитний рахунок кидали?
На власний
Тоді ситуація дивна. В мене провели операцію за рахунком, на комп'тері це показали, а от виписку з мокрою печаткою чекаю досі. P.S. Апелюйте до УБКІ/Фагора, що Ви погасили належному кредитору й не визнавайте, що станом на 26 травня коли Ви платили ви отримали належне повідомлення від Фагора.
BBC написав:й не визнавайте, що станом на 26 травня коли Ви платили ви отримали належне повідомлення від Фагора.
))) я до сих пор от них жду, хоть что-то если б не УБКИ вообще не знал про них. Так сам связался (контакты у них на сайте), мол так и так, почему ничего не уведомили если мне вам платить, ответ много договоров у них всех не успели наверное. но вы платите, реквизиты в смс скинули. Ну не смешно ли? На сегодняшний день 18 ноября жду от них хоть какую то бумагу. хоть ксерокс, хоть что-то. Или все платят на смски)))
BBC написав:P.S. Апелюйте до УБКІ/Фагора, що Ви погасили належному кредитору й не визнавайте, що станом на 26 травня коли Ви платили ви отримали належне повідомлення від Фагора.
Впервые с Вами соглашусь Я в УБКИ и с Фагором и с Михой порешал. Позакрывал все. У меня враг не Кагор, а фонд
BBC Як апелювати? На телефонні дзвінки вони не відповідають. Зв'язався з консультантом через їх сайт, там відповідь одна: "Ось реквізити - бери й плати і не задавай дурних питань"
alexreigner написав:BBC Як апелювати? На телефонні дзвінки вони не відповідають. Зв'язався з консультантом через їх сайт, там відповідь одна: "Ось реквізити - бери й плати і не задавай дурних питань"
BBC написав:P.S. Апелюйте до УБКІ/Фагора, що Ви погасили належному кредитору й не визнавайте, що станом на 26 травня коли Ви платили ви отримали належне повідомлення від Фагора.
Впервые с Вами соглашусь Я в УБКИ и с Фагором и с Михой порешал. Позакрывал все. У меня враг не Кагор, а фонд