|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:07
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав:Саме головне в чаті пишу про те, що не можу перевести на карту і виникає припис, що операція не можлива і зверніться до відділення. Просять скрін, нафіга? Ну х з ним, роблю скрін і висилаю. І потім така відповідь на заявку...Це вирішення проблеми? Після чого в мобільному застосунку "Депозити" успішно розриваю і переказую на карту. Я вимагаю розібратися і покарати того, хто палки в кольоса козаку сує і знущається! П-24 - це дистанційне керування рахунками і комфорт для клієнтів. Я відкривав депозит у П-24 і маю мороку, ставлять палки в кольоса і знущаються. Навіщо такі ландиши? Приват, розберіться! Інакше вуйку скаржитимуся!
Сорі бонус Козарлюзі.... 
Ні, ну правда вже задовбав такий сервіс!  Створюють мені проблеми, а потім героїчно вирішують. Не цінують час козака! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:09
Козак-характерник написав:Постійно дзвонить Роксоляна з відділення А-банку по Франка і запрошує до відділення при завершенні кожного депо. Мені вже набридло пояснювати, що був в неї не один раз. В них бачте в програмі завершення депо і надзвонюють всім підряд!
Депо в Приваті? А персональний менеджер з А-банку?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:11
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав:Постійно дзвонить Роксоляна з відділення А-банку по Франка і запрошує до відділення при завершенні кожного депо. Мені вже набридло пояснювати, що був в неї не один раз. В них бачте в програмі завершення депо і надзвонюють всім підряд!
Депо в Приваті? А персональний менеджер з А-банку?
Так. Бойко Олексій.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Суб 29 жов, 2016 14:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:11
Козак-характерник радiйте що грошi повертають 
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:38
Козак-характерник написав:PrivatBank Приватівці, ви вже задовбали!  Заявка № 11824423 від 29.10 Відповідь: На жаль, бракує даних для при проведенні дістаціонного розірвання договору. Вам необхідно звернутися у відділення банку, для актуалізації даних. Яка ще актуалізація? Десь тиждень тому отримував КДВ і фоткався...То збросили мені фінансовий тіліпон - пішов відновлювати, то карти блокуєте - потім розблоковуєте...  Тепер це... Суть заявки: Завершився одномісячний валютний депозит, оформлений через П-24. Вирішив на карту перевести і не пущає. Пише, що операція не доступна і зверніться до відділення. Оформив заявку в чаті. Відповідь на заявку вище написав... Далі...Через застосунок "Депозити" успішно розірвав і перевів на карту. І ідентифікація не знадобилася. Я запитую доколє?  Харе знущатися! В мене таке враження, що якась падлюка в вас робить козні козаку із-за донецької прописки. Не в Донецьку я живу, а у Львові! Про це повідомляв у банку. Припиніть знущатися інакше більше з вами справ не матиму!  І накажіть того хто пакості мені робить!!!
Додам вам в карму. Спеціально глянув, що 13.10.2016 отримував у львівському відділенні на Шота Руставелі КДВ і фоткали мене. Перевірте і поясніть мені яка ще актуалізація потрібна, щоб перевести кошти з депо на карту? І чому через мобільний застосунок "Депозити" я провів операцію успішно без омріяної актуалізації? )) Що це за сервіс і хто постійно блокує мої операції в П-24?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:49
Козак-характерник написав:І чому через мобільний застосунок "Депозити" я провів операцію успішно без омріяної актуалізації? ))
Більше патякайте...
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 14:52
Ferlakur написав: Козак-характерник написав:І чому через мобільний застосунок "Депозити" я провів операцію успішно без омріяної актуалізації? ))
Більше патякайте...
А що тут такого? Мені ховатися нема чого...Я можу і підійти до відділення ще раз, але вже злий...То хочу дізнатися, хто пакостить козаку? І суворо наказати... Мені що по кожному депозиту, що завершився бігати на актуалізацію?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 15:28
Ще 4 дні підряд завершуватимуться депо. Інформуватиму громаду щодня про справи... Громадський контроль - наше фсьо!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 жов, 2016 16:26
Козак-характерник написав:Ще 4 дні підряд завершуватимуться депо. Інформуватиму громаду щодня про справи... Громадський контроль - наше фсьо!
Тут у кожного (через одного) трубу бере консьерж сервис, лесливий и догождающий. Шо там нам контролировать? Сходи у в1дд1лення, сходи в церкву - повинно допомогти. 
-
bosson513
-
-
- Подякував: 388 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
|